Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Jelenov greben – izkušnje

Jelenov greben – izkušnje

Pred kratkim sem obiskala Jelenov greben in tam pojedla kosilo. Bila sem totalno razočarana nad organizacijo posluževanja jedi, saj sem, da sem pojedla kosilo, zabila tam dve uri in pol. Tudi hrana ni bila vredna evrov, ki sem jih plačala. Pritoževali so se tudi drugi gosti pri sosednjih mizah. Mene tam več ne vidijo in to sem jim tudi (prijazno) povedala. In njihov odgovor: da imajo stalne goste, ki se radi vračajo in to potrjuje, da so kvalitetni. Nisem izbirčna, tudi neučakana nisem, pritožila sem se prvič v življenju…
Kakšne so vaše izkušnje?

Na Jelenov greben zavijem samo na kakšno sadno kupo in jelenčke pogledat in popolnoma nič drugega. Si ne zaslužijo mojega denarja za kaj več.

Bila sicer kar nekaj let nazaj. Goveja juhica je bila super, super. Tako dobrih kruhovih cmokov še nisem jedla ( no doma seveda ).

Divjačinski golaž je bil pa………………………ma no, v vsaki planinski koči dobiš boljšega in definitivno cenejšega.

Mi pač nismo postali eni izmed stalnih gostov.

Prejsni dan smo sli na tortico in je bila je ogromna in dobra…kava srednja dobra. Pol pa smo naslednji dan bli na kosilu. Katastrofa. Eno vec sem se naucil, da naslednjic ce hrani topla se poberi stran. Ponfri mrzel, pasta razkuhana, pisejo o sirokih rezancov – dobis rezance…. brez veze. Glede gostiln v podcetrtku je najbolj sigurno in se prisparas da jes v gostilna lipa. Dunajc in pomfi 11€ se limono bi moral placat posebej. Mislim pa da je tu turizem bolj za tujce, ker odnos ki ga majo naprijazen nacin te pokradejo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close