Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Jebeštrga

Jebeštrga

Ura bo enajst zvečer pa še nobenega mrtvega! Popouščamo, popuščamo!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

To je zelo dober znak …
Folk je zakapiral, da so tule izgubili in zapravili preveč svojega dragocenega in koristnega časa.
Danes crkuje MON …
Jutri bo crknil Facebook …
Pojutrišnjem Twitter …
Sledi You tube …
In končno se bo stegnil cel internet …
Ljudje bodo tudi množično začeli metati mobitele v Ljubljanico in Savo …
Še je upanje …

Dobro je to, da ni point v nastopaštvu in scenskih nastopih, kar je marsikdo že skapiral. Folk naj bo obseden z zdravim adrenalinom, ne pa da nabira kondicijo z metanjem polen in tekmovanjem kdo je boljši. Saj ni treba, da vse ugasne, samo pristopi so lahko različni. Upanje se ne začne z rušitvijo, ampak nadgradnjami (predvsem v glavi).

Saj tisto moje je bilo mišljeno bolj za štos – ampak nekateri nastopači bi se skulirali in ozdravili svoje odvisnosti od socialno-internetnih bergel le na tak način, ker upgrade svojega mentalnega softwera sicer ne bodo nikoli izvedli …

Saj tisto moje je bilo mišljeno bolj za štos – ampak nekateri nastopači bi se skulirali in ozdravili svoje odvisnosti od socialno-internetnih bergel le na tak način, ker upgrade svojega mentalnega softwera sicer ne bodo nikoli izvedli …[/quote]

Ljudi ničesar ne naučiš, če jim vzameš “bistvo”. Ljudi ne moreš spremeniti. Lahko pa deliš svoj pogled in morda kdo, kdaj začne razmišljati še v katero drugo smer in odvrže plahutnice. Sem pristaš mehkega pristopa, ničesar na silo in za vsako ceno. Včasih je potreben le čas.

Bomo malo počakali …
Optimist, bi lahko rekel: “Danes nam verjetno še ne bo uspelo, je le še pol ure do polnoči. Morda pa bo to jutri …”

Čas pri ljudeh, da ugotovijo, kaj je res tisto, česar si želijo. Zaradi mene so lahko obsedeni z vsemi možnimi stvarmi, tega jim ne branim. Lahko je to MON ali kaj tretjega. Meni je res popolnoma vseeno. Gledam le nase, na svojo rit:).

Vidiš, ti si pametna – ti se vsaj držiš tistega : Bog je najprej sebi brado ustvaril …

Prej bi rekla, da se brigam zase, brez hlastanja po nečem. Čisto preprosto…nočem se obremenjevati s tem, kaj je kdo in kaj ni ali kaj bi lahko bil…enostavno se mi ne da več.

Tole, kar si napisala = Živi in pusti živeti …

Prvo pusti živeti, da lahko živiš:).

Se strinjam … noro dobr bi bilo, če bi se vsi tega držali …

🙂 Dolgcajt bi bil…

In potem se ti ne bi bilo treba ničesar držati, ker bi živel prevel lahkotno, lagodno, neobremenjeno, ker bi izpuhteli vsi izzivi. S tem, ko se odločiš, da pustiš živeti, se za to odločaš vsak dan posebej, ker ne moreš vedno predvideti vseh mogočih situacij. Vedno si lahko še presenečen nad sabo, nad drugimi, nad okolico.

Mogoče pa res … vse kar je vseskozi lepo in idealno je res čisti dolgcajt …če je le kaj dolgočasno je to naprimer lepo vreme . Tu in tam se vedno prileže kakšna divja nevihta s strelami in grmenjem …
Preveč prijazni ljudje ti hitro postanejo lahko osladni … itd …

In potem pridemo do odvisnosti od adrenalina:)). Če je predolgo brez oblačka, postane kičast, lahko dobiš sladkorno bolezen…tega si pa nihče ne želi, a ne:))).

In tule bi se krog lahko zaključil … in se človek vprašal, kam neki so odšli vsi dežurni mojstri kletvic, krega in žaljenja … če si bodo vzeli predolg dopust, zna “Ženski in moški čvek” zaiti v hudo krizo …

Vidiš, preveč se ukvarjaš z drugimi:). Pusti jim dihati. A ti kaj manjka?:)

Nič mi ne manjka, pa še nobenega nisem po imenu omenjal .
Zanimivo, da o dihanju veliko razpravlja nekdo, ki diha na škrge …

Zadnjič sem se naredila mrtvo, ko sem slišala od nekoga seznam želja:))).

So morale biti pa te želje verjetno od nekoga , ki ne mara vode in ne zna plavati …

Nobeden od naju ni zadel časa 00:00.
Ti 23:59 , jaz pa 00:01 …

Evo, ti dam nov izziv…počakaj do 1h. Če ujameš, pojdi spat, sicer počakaj do 2h, 3h…se vidimo zjutraj:)).

Lahko tebi take nakladat, ker ribe ne spijo … enostavno – vedno morate plavati …
A riba lahko tudi utone ?

U wish:).

Lahko plavam hrbtno, to je največ:).

Swašta od ribe …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close