Jebela cesta NKBM
Prej bila komintent na A banki. Tudi jaz razočarana. Že dva meseca čakam, kdaj bom na svoj račun dobila sredstva, oz. kdaj bo opravljena transakcija iz maminega računa /pravnomočni sklep o dedovanju/.Dogovor, da me obvestijo preko e-pošte. Do danes NIČ.
Storitev sem opravila v eni izmed njihovih poslovalnic. Jih kontaktirala, tako kot navajate, neodzivni. Po e.mailu so mi sporočili, da še nisem na vrsti. Kaj naj? Čakam in jim vsake 14 dni težim preko e-pošte. Očitno bo potrebno v njihovo poslovalnico, do nekoga, ki je za to odgovoren.
Razmišljam o drugi banki.
Prosim te lepo, ne nakladaj. Poslovalnica NKBM še nikoli ni imela direktorja, ampak vodjo poslovalnice. In vodja poslovalnice ni tam zato, da bo eni Micki nastavljal spletno banko, ampak zato, da skrbi, da delo nemoteno teče, da se dela vse po pravilih, da se dosegajo plani itd.
Mdenarnico pa si tudi ni namislila NKBM, ampak je to direktiva in morajo vse banke imeti za potrjevanje oz.nakupovanje še dodatno varovalo poleg številke, ki si jo dobil na sms.
Pojdi na drugo banko, ne boš prva in ne zadnja, ti pa povem, da se je marsikdo vrnil potem nazaj in spet odprl račun.
In nisem zaposlena na omenjeni banki, preden me obtožiš tega.
Berem tole in podobwne teme Ze nekaj časa, pa mi ni jasno, kakšne probleme imate in s čim vse se ukvarjate.
Sem komitent nkbm ze iz 80 let. Vedno vse stimalo. Banka net imam od vsega zacetka, mobilno banko od zacetka, zdaj imam m denarnico za spletne nakupe. Meni vse laufa, vedno in povsod. Sistemi nkbm imajo veliko prednosti pred drugimi, sploh spletna banka, kjer se pri drugih bankah zajebavaš z vsem zivim, ne moreš povsod dostopat itd, vsaj pred leti je bilo. Nkbm tusi ni nikoli beležila tezav kot kak klik pri nkbm…..kar se tice zlorab kartic, je abanka prvak, največ zlorabljenihbkartic je njihovih.
Res ne vem, kje najdete vse te tezave z nkbm. Sam tudi nikoli nisem klical na kak klicni center, niti ne vem, kaj bi tam urejal….na banko grem vsakih par let enkrat urejat stvari…..no vmes tu pa tam kake devize iskat. Ampak vesno, ko sem na bankinuredil moje zadeve, je vedno vse delalo in to zanesljivo.
Odkar je nkbm prevzel merikanc, pa so sploh naredili velik korak naprej. V pozitivo.
to je pa ja enostavno, 30.01.2021 ob 08:15
Kako ni uspelo nastavit spletno banko. Greš na Bank@Net (https://bankanet.nkbm.si/auth/prijava) vpišeš uporabniško ime (komitenti Abanke e-mail) in geslo, pa si notri. Ne rabiš nobenih digitalnih potrdil, inštalacij programov in podobno. Prednost je, da lahko dostopaš in kateregakoli računalnika.
Pa ti misliš da je to zastonj?
Forum je zaprt za komentiranje.