Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis JEAN M. AUEL

JEAN M. AUEL

Odkrila sem, da imajo v nekaterih knjižnicah 4. ter 5.del (1/5 in 2/5) v hrvaščini 🙂

Če pa slučajno katera ve, kje se da dobit 6.del,pa se priporočam za informacije!

LP!

Na muli…
(pssst, you didn’t hear it from me ;))

Vsi deli se dobijo v študijski knjižnici.
Prebrala v dahu! Od prve do zadnje, je pa res da so zadnje knjige v hrvaščini in je ime spremenjeno in Ajla v Ejla.
S tem se čar zgodbe nič ne spremeni.
Lp

V naši študijski knjižnici imajo žal samo prve tri dele, na srečo jih zdaj dobivam iz LJ.

Ja, malo spremenjena imena sploh ne motijo in na srečo sem še iz tiste generacije, ko smo brali tudi Politikin Zabavnik in ostale stripe v hrvaščini in tudi zdaj to sploh ni problem.

Se pa konča z Vatreni kamen 2, 6.dela očitno ni (vsaj kolikor sem gledala na http://www.jeanmauel.co.uk/).

LP!

Zadnji del je : Ravnice povratka.
Pri nas v Novem mestu imajo, vendar je treba čakat ker je ves čas izposojena.
Krasen konec, pa vendar napisan tako, da bi se še lahko nadaljevala zgodba.

Prve tri dele sem brala v slovenščini; Rod jamskega medveda, Dolina konj in Lovci na mamute.
Ravnice povratka mislim, da je 4.del (potovanje domov), 5.del pa Vatreni kamen 1.in 2. (življenje pri Zelandoncih, poroka…).

Sem pa še malo iskala po netu in ugotovila, da naj bi avtorica letos spomladi izjavila, da končuje 6.del in da to še ni zadnji.

Jp, Barca, prav imaš. Vatreni kamen 1 in 2, sem pa brala že dolgo nazaj in mi je zaporedje ušlo. Sorry.
Sem po teh knjigah prebrala še toliko drugih, da pol pozabim.
Lp

New Report

Close