Je…
Pohota res takšen greh kot ga večina želi prikazati? zakaj se ženske zgražajo nad pohoto, poveličujeo pa čutnost? mar ni to druga stran istega kovanca? če smo iskreni je Pohota gonilna sila človeške zgodovine, z roko v roki z bogastvom, ….
vedno znova me fascinirajo žesnke, pravzaprav me sili na smeh, ko vse krepostne med večerjo govorijo o čutnosti, o ljubezni, …po pol ure v postelji pa popustijo zavore in se spremnijo v seksualne furije brez zavor, nič jim ni sveto, nič prepovedano, vse je dovoljeno, pridejo trenutki ko je mene pošteno sram zaradi njihovega obnašanja, ampak si mislim, pa dobro …..take so v resnici, pristne in nezlagane …gole…..eh ženske ženske, preprosto vas je imeti rad..
Za moške: v resničnem življenju ženske redko naletimo na res pohotne, čutne moške, ki imajo občutek za žensko telo in dušo in so preprosto rojeni za seks. Moški se precenjujete.[/quote]
zato pa je doggy pred TV ob solzavih nadaljevankah “zakon”
Pa je spet ena povedala resnico. Res pa je tudi, da si ponavadi spolno zavrti, štorasti in neizkušeni moški iščejo sebi podobne ženske. In potem v bistvu niti nikoli ne izvedo, kako zanič so v resnici.[/quote]
Kako veš, da nisi ti med njimi? 😉
Raje ne bi slišala ničesar, kakor da bi mi kdo rekel “nisi slaba” oz raje slišim oreng kritiko; navsezadnje vedno štejejo izključno pozitivni pridevniki z “naj+”.
Nisi slab je rezervirano za vse tisto, kar vemo, da to ni to pa vendar ni primerno biti tiho; le kdo se s tem zna/zmore zadovoljiti???? Le kdo??
Za moške: v resničnem življenju ženske redko naletimo na res pohotne, čutne moške, ki imajo občutek za žensko telo in dušo in so preprosto rojeni za seks. Moški se precenjujete.[/quote]
na podlagi izkušen bi rekel takole, žesnke si želite pohotnih moških, žal se pa pri svojih partnerjih le redke znajo znebiti občutka sramu in se pokazati kakšne ste v resnici, zato se krivate za floskulami čutnosti, če ženska reče, da si želi čutnega seksa, to dobesedno pomeni, dej me pof… jebemti…spider kot ljubitel Bukowskega, prdvidevam tudi Millerja dobro ve o čem je govora
Tudi, če so vse neizkušene in tebi podobne?[/quote]
Ne bučman, kaj tebi je treba vse narisat. mene neizkušene ženske ne zanimajo, mene zanimajo samo take, ki so menjale že veliko moških. neizkušene zanimajo tebe.[/quote]
Biti le izkušen pa očitno ni dovolj oziroma enako biti zadovoljen. Raje sem neizkušen in zadovoljen, kot pa izkušen in nezadovoljen. Sicer pa zase mislim, da sem izkušen in zadovoljen ne glede na tvoje mnenje. 😉
Kaj pa pol sploh sitnariš tudi v tej temi, v čem te je moj komentar tako zbodel, da si s enašel v njem in čutil dolžnega replicirati? Tako srečen, zadovoljen sam s sabo…a vtakneš pa svoj nos čisto v vsako repliko “zgubljenega” Spiderja..čutiš se dolžnega s svojimi umazanimi čevlji potacat vsak moj post…ni to zanimivo..
“Zbodel” me je tvoj črnogled pogled na svet, ki se tebi seveda zdi realen. Uživam pa v repliciranju tvojih sporočil, ker so pogosto čisto nasprotje mojih prepričanj. Nič ne tacam po tvojih, samo svoje položim zraven tvojih. 🙂 Saj tvoji so ostali še nedotaknjeni, poglej gor. 😉
Moj pogled je realen. Kljub svojemu črnogledemu pogledu na svet, kot mu praviš ti, si upam trditi, živim precej kvalitetnejše življenje od tebe. Ampak Marko, jaz nimam plašnic in si zato ne domišljam, da je življenje lepo. Ti pa. Dalje v tem smislu tu ne msilim razglabljat, kot majhen otrok si, pograbiš neko temo in se hočeš v vsaki debati o njej pogovarjat.
Jaz si nič ne domišljam, meni preprosto življenje je lepo. Če si pa po tvoje le domišljam, da je lepo, potem si pa tudi ti domišljaš, da je tebi lepo. Kaj si potem storil? :))
Imam vse, kar rabim. Če ti živiš lepše od mene, jaz nimam nič manj in sem lahko samo vesel zate. Le nisi me najbolj prepričal, pa saj to niti ni pomembno.
Forum je zaprt za komentiranje.