Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je že kdo ogromno denarja prisparal

Je že kdo ogromno denarja prisparal

Ti si ustvaril mlajša pa zapravlja ,upam,da se sama kaj zasluži te babe izkoriščevalske pa nohti,obrvi.. …za luksuz naj sama služi….

Definirajmo “ogromno” najprej.
V družini z enim prihodkom ali dvema minimalnima je 200€ na leto ogromno.
Nekomu je ogromno, da je v par letih uspel pokriti minus na TRR in bo navdušen, če mu uspe prihraniti za lasten pogreb.

Nekomu, ki nikoli ne porabi vsega, kar zasluži, je pa milijon privarčevanega premalo za občutek, da je privarčeval ogromno.

Ena znanka pokadi za 300 eur na mesec… toliko marsikdo plačuje kreditni obrok za stanovanje… se da prištediti, če opustiš navade, kot so čiki, alkohol…

Pri 35. nič našparano, vsaj limit (1500 €) mi je uspelo pokriti v 1 letu, a sedaj sem spet za 300-400 € v minusu. Brez lastniškega stanovanja. Delo minimalec. Naslednje leto bom brez stalnega naslova. Torej klošar. Sledi izguba službe in tako dalje.

Vsi znate sano grajat, sama faušija vas je. Podpiram tvoje vedenje, če ti tako ustreza. Vse pohvale in čestitke. Danes je zelo moderno hodit jest ven. Spoštujem vse, ki še kuhate doma domače iz vrta v krogu družine.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4231, 18.08.2024 ob 16:24

Ker ne hodi v gostilne,bare, restavracije. Jaz ja. Na leto 6600 eurov prisparam.

JA in vse boš nesel s seboj saj veš kam…to je skopuštvo.Enkrat na mesec pa bi lahko družino peljal ven in s tem prišparal ženo pri kuhanju in pospravljanju

Odgovor na objavo uporabnika
Kokolo.moj, 06.09.2025 ob 08:29

Ena znanka pokadi za 300 eur na mesec… toliko marsikdo plačuje kreditni obrok za stanovanje… se da prištediti, če opustiš navade, kot so čiki, alkohol…

[/quote

Vedno so cigareti in cigareti …Koliko imate priti kadilcem.Zase poskrbite in se ne brigajte za druge.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close