Je že kdo bil v Barceloni?
Barcelono smo prečesali pred 5 leti, ampak trgovine s cunjami me niso najbolj zanimale. Šele v Cordobi sem se spomnila, da bi si lahko v Španiji kaj kupila in ti priporočam Mango (trgovina je sicer tudi v LJ, to je neke vrste španski Benetton) – imajo lepe, kvalitetne in poceni reči. Sicer pa se splača kupovati še v njihovi verigi blagovnic “il corto ingles” (nisem prepričana, da je prav napisano). So pa cunje pri njih, še posebej na razprodajah, poceni. Če boš šla po Rambli, je trgovin kar hočeš, ampak mislim, da je bolje poiskati kakšen nakupovalni center v predmestju – ampak nimam pojma, kje so. Uživaj!
Jaz ti priporočam še Zaro. Obleke so bistveno kvalitetnejše kot tiste v Zari v Ljubjani. Izkušnje iz nakupovalnega centra v Barveloni pa nimam, sem pa tako nakupovala v Madridu in je blo super. Res ogromen center kjer imaš vse trgovine na enem mestu. Se ga spalča poiskat. Poglej za naslov oz. dostop do njega v kakšnem lonely planetu.
Uživaj!
v Barceloni smo bli 1 dan (maturantsi izlet). Oglej si Akvarij! ce stojis pri kipu Columba in gledas proti morju je tam shoping mol. Zraven na levi strani pa je akvarij. Pa muzej voscenih lutk smo si ogledli, pa Sagrada familia, pa nek park. Kje tocno vse te stvari lezijo zal ne vem (opravicilo, pa bli smo na maturantskem!) Ja pa pojoce fontane. Pazi pa na svoje stvari, nas so okradli. 2ma so odrezali torbice. Ko so fontane utihnile, sta imeli le se rocaje od torbic:-(
Najbolje, da si v knjiznici sposodis vodnik po Barceloni z zemljevidom (v knjigarni prde okoli 5.000-)
Pa uzivaj!
Zdravo
Jaz sem se ravno vrnil po 3-tedenskem potepanju po Spaniji in Barcelona je definitivno mesto vredno ogleda…Ker pa je stvari ogromno, je pametno da se odlocis kaj te, poleg nakupovanja, za katerega bo El Corte Ingles (najvecji je na Plaza Cataluńa) najprimernejsi, se zanima…Arhitektura, galerije, muzeji, katedrale…
Definitivno pa so najbolj vredne ogleda Sagrada Familia, La Rambla, Monument de Colon, Montjuic, pa definitivno tudi Parc Güell…Vendar je to le kaplja v morje barcelonskih lepot in znamenitosti…
Pa prijetno potepanje ti zelim, ce imas pa se kakrsnokoli vprasanje o Barceloni pa kar na plano z njim
LP
Dolenjcek
zara, zara, zara, zara, zara. zara, zara, zara, ….:) jst sm bila za prvi maj v barceloni in je zara res na vsakih 10 metrov, za razliko od mangota, ki je prav tako španski, pa sem videla samo eno trgovino. na la rambli ni takih trgovin (ne vem kje ste jih vsi ostali videli???????), ampak so te trgovine v ulici, ki je rambli vzporedna in pelje od plaze catalunye do gotske četrti. h&m sta samo dva. drugače je pa še polno drugih trgovin. kar se tiče te njihove slavne veleblagovnice je full draga. trgovine so tudi na aveniji diagonal…
Forum je zaprt za komentiranje.