Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Je zaradi ljubezni vse dovoljeno?

Je zaradi ljubezni vse dovoljeno?

Eh Matjažko ne ni panike. Meni se zdi ona ok. Je vsaj jasno in glasno povedala, da noče imeti opravka z nobenim tukaj gor. Vsaj iskrena je.[/quote]

Ne vem, ti jaz posodim kakšno ponošeno spodnjo majčko, mogoče nimaš vonja po pravem moškem? :)))[/quote]

Eh ne ne rabim 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

A vi veste, kako grozno pojem? Bi vsi svatje zbežali…
Lahko pa mečem konfetke in riž…

Ne vem, ti jaz posodim kakšno ponošeno spodnjo majčko, mogoče nimaš vonja po pravem moškem? :)))[/quote]Tako Matjažko, sedaj, ko me je Seba izbral za pričo t.i. crnogorskog kuma mu bomo pripravili nevesto, da mu ne bo spet čez par let zbežala…. ;)[/quote]

Antilopa se ženi, res. Upam, da bom še naprej njen ljubimec, navkljub njenim visokim moralnim vrednotam in načelom, ki jih ima, da me ne bo odrezala kot suho vejo. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Na monu je cela “komedija zmešnjav” :).

Pa ne sam na monu 🙂

Seveda, lucky.me bo moja virtualna poročna priča. Kako se tega nisem prej spomnila? :))

Matjažko, ti igraš vlogo župnika. Raje se nauči obred na pamet. :))

Ženin je nekam pobegnil, mislim, da se je ustrašil…cold feet.

A tudi drugje je stanje kritično? 🙂

A tudi drugje je stanje kritično? :)[/quote]

To ni smešno več.

Tvoj avatarski otolski srček se je tudi malo dvignil iznad morske gladine, odkar sem zadnjič pogleda v njega. A diha s plimo in oseko? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Preveč ste se vživeli v virtualni svet.

Kdo nam to očita….cccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kdo nam to očita….cccccc[/quote]

To ni bil očitek. Ampak glede na tvojo reakcijo me zdaj skrbi zate:).

Kdo nam to očita….cccccc[/quote]

To ni bil očitek. Ampak glede na tvojo reakcijo me zdaj skrbi zate:).[/quote]
A bejž… 🙂
Pa kako ravno zame, virtualnega anonimneža? :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To ni bil očitek. Ampak glede na tvojo reakcijo me zdaj skrbi zate:).[/quote]
A bejž… 🙂
Pa kako ravno zame, virtualnega anonimneža? :))[/quote]

Ravno zaradi tega:)…da nisi preveč notri padel:).

A bejž… 🙂
Pa kako ravno zame, virtualnega anonimneža? :))[/quote]

Ravno zaradi tega:)…da nisi preveč notri padel:).[/quote]Je zaradi ljubezni vse dovoljeno? Tudi notri past? :))

Ravno zaradi tega:)…da nisi preveč notri padel:).[/quote]Je zaradi ljubezni vse dovoljeno? Tudi notri past? :))[/quote]

Mešaš jabolka in hruške:).

It’s all fun and games until somebody loses an eye 😉

Še prevod:

Vse je zabava in igrice dokler en ne zgubi uča 😉

Hočeš reči, da naj prenehamo s to virtualno ohcetjo, da ne bo kdo “nastradal”?

Je zaradi ljubezni vse dovoljeno? Tudi notri past? :))[/quote]

Mešaš jabolka in hruške:).[/quote]Tudi tebi gre to dobro od rok…. 😛

Hočeš reči, da naj prenehamo s to virtualno ohcetjo, da ne bo kdo “nastradal”?[/quote]

Ne. Kar nadaljujte. Sam na učke pazte 🙂

Kr neki…

Hočeš reči, da naj prenehamo s to virtualno ohcetjo, da ne bo kdo “nastradal”?[/quote]

Ne. Kar nadaljujte. Sam na učke pazte :)[/quote]

Prav, jaz bom prenehala.

Tvoj avatarski otolski srček se je tudi malo dvignil iznad morske gladine, odkar sem zadnjič pogleda v njega. A diha s plimo in oseko? :D[/quote]

Aneda, če predolgo gledamo v ekran, nam trodimenzionalnost ne uide. A zraven tud kadiš pipo miru ali je duhec iz Aladinove svetilke ušel izpod nadzora? 🙂

zate k maš (rožnata) očala gor…. 😀

zate k maš (rožnata) očala gor…. :D[/quote]

Nop…mižim, ker se bojim, da jih dobim po nosu:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close