Je zaradi ljubezni vse dovoljeno?
Nekaj redkih, saj včasih so pa tradicije čist dobre :)[/quote]
Odvisno za koga, a ne?
Najbrž za takele prestrašene moške že, ki si želijo nedolžno nevesto, ki ne bo imela s čim
primerjati njegove “spretnosti”….[/quote]
Spet mešaš 🙂
Bela barva neveste je včasih res pomenila tudi nedolžnost. Ampak nisem tako naiven, da bi pričakoval nedolžno žensko starejšo od 18 let 🙂
Torej bela je samo zarad estetskih razlogov, mal tradicije. O nedolžnosti nisem govoril 🙂
Nekaj redkih, saj včasih so pa tradicije čist dobre :)[/quote]
Odvisno za koga, a ne?
Najbrž za takele prestrašene moške že, ki si želijo nedolžno nevesto, ki ne bo imela s čim
Zakaj pa ti misliš, da je kvantiteta povezana s kvaliteto? Jaz pa mislim, da če je nevesta “smotana” v postelji, je noben moški ne more zadovoljiti.
Odvisno za koga, a ne?
Spet mešaš 🙂
Bela barva neveste je včasih res pomenila tudi nedolžnost. Ampak nisem tako naiven, da bi pričakoval nedolžno žensko starejšo od 18 let 🙂
Torej bela je samo zarad estetskih razlogov, mal tradicije. O nedolžnosti nisem govoril :)[/quote]
Jaz sem mislila na belo posteljnino, ne obleko.
Aja, pol pa oprosti. Šlo je za povezavo krvava rjuha – nedolžnost. Če nisi tako mislil pa ok.
Odvisno za koga, a ne?
Spet mešaš 🙂
Torej bela je samo zarad estetskih razlogov, mal tradicije. O nedolžnosti nisem govoril :)[/quote]
Dragi virtualni možek, tukaj si se prehitro ustrašil. Zakaj pa bi ti moral Skeli pojasnjevati kak tip ženske ti je všeč in kaj od neveste pričakuješ?
Odvisno za koga, a ne?
Zakaj pa ti misliš, da je kvantiteta povezana s kvaliteto? Jaz pa mislim, da če je nevesta “smotana” v postelji, je noben moški ne more zadovoljiti.[/quote]
Tega sploh ne mislim :-))) Raje imam enega dobrega, kot dvajset slabih :-)))
Samo pravijo pa tudi, da eden ni nobeden :-))
Spet mešaš 🙂
Dragi virtualni možek, tukaj si se prehitro ustrašil. Zakaj pa bi ti moral Skeli pojasnjevati kak tip ženske ti je všeč in kaj od neveste pričakuješ?[/quote]
Samo zarad tega, da nama ne pokvari poroke in res pridrvi s svojo Toyoto tja, iz gepeka pobere motorko in začne žagat torto namesto da bi jo midva razrezala 🙂
Vse zate draga ženička
Katera zainteresirana za poroko? 🙂
http://cdn2.amerikanki.com/wp-content/uploads/2013/06/Fabulous-Castles-for-Weddings1.jpg
Katera zainteresirana za poroko? 🙂
http://cdn2.amerikanki.com/wp-content/uploads/2013/06/Fabulous-Castles-for-Weddings1.jpg%5B/quote%5DTebe je pa tole orenk zrajcal?
Saj te bova z Antilopco povabila, sam če ne boš svatinjam težil.. razen morda Skelo lahko zamotiš, da ne bo z motorko okrog divjala 🙂
Joj no ti pa tud moreš vse povedat :)))
Drugič napiši res je pa bo :)[/quote]
Glej, ne gre to tko:). Pri meni veš, da tudi na ZS-je ne odgovarjam:). V bistvu te ne šljivim haha.[/quote]
Na pa še ta udarec kot da ni še dovolj problemov. Ampak GF ti pa res nimaš srca 🙂
Z mano ima skoz opravka, tudi ob dveh ponoči, če treba!? Malo jo muči konsistenca izjav, čista kontradikcija… 😀 Hm, tebe pa kar tako nazaj zabije!? Grdo, grdo… :([/quote]
Eh Matjažko ne ni panike. Meni se zdi ona ok. Je vsaj jasno in glasno povedala, da noče imeti opravka z nobenim tukaj gor. Vsaj iskrena je.
Z mano ima skoz opravka, tudi ob dveh ponoči, če treba!? Malo jo muči konsistenca izjav, čista kontradikcija… 😀 Hm, tebe pa kar tako nazaj zabije!? Grdo, grdo… :([/quote]
Eh Matjažko ne ni panike. Meni se zdi ona ok. Je vsaj jasno in glasno povedala, da noče imeti opravka z nobenim tukaj gor. Vsaj iskrena je.[/quote]
Ne vem, ti jaz posodim kakšno ponošeno spodnjo majčko, mogoče nimaš vonja po pravem moškem? :)))
Eh Matjažko ne ni panike. Meni se zdi ona ok. Je vsaj jasno in glasno povedala, da noče imeti opravka z nobenim tukaj gor. Vsaj iskrena je.[/quote]
Ne vem, ti jaz posodim kakšno ponošeno spodnjo majčko, mogoče nimaš vonja po pravem moškem? :)))[/quote]Tako Matjažko, sedaj, ko me je Seba izbral za pričo t.i. crnogorskog kuma mu bomo pripravili nevesto, da mu ne bo spet čez par let zbežala…. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.