Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Je zaljubljen?

Je zaljubljen?

je ta moški zaljubljen?: ko ves čas sprašuje, če ga ima ona rada, ko jo po sexu objema kot medvedko, ko se želi kar naprej poljubljat z njo, ko ji reče, da je že dolgo ni videl, pa je bilo to dva dni nazaj, ko ji vsak dan pošlje vsaj 1 romantičen sms,ko ga večkrat skrbi za njo…

ali je lahko to le strah, da ga ta ženska nima dovolj rada- pa se boji, da jo bo izgubil… ? (gre za starejšega moškega in mlajšo žensko)

Gotovo gre tudi za strah, kar pa še ne pomeni, da ni zaljubljen. Je zaljubljeno negotov vase bi jaz rekel. 🙂 Nekdo bo rekel, da gre za strahopetneža, drugi pa bo rekel, da gre za nekoga, ki se je kljub strahu odprl in šel naprej. Lahko bi tudi bil pogumen. Pomembno je, da se sedaj ne ustavi in premaguje ta strah še naprej. S časom ga lahko strah mine, odnos pa se lahko nadgradi. Ni pa odvisno vse samo od njega. Odvisno je tudi od tega, kako druga stran gleda na njega. Če ga vidi kot strahopetca, je možno, da se ta oseba sama še bolj boji in ga iz tega razloga zavrača. Če ga vidi kot pogumneža, je možno, da sama čuti podobno, ga razume in ga tako lažje sprejema. Skupaj lahko zgradita zaupljiv odnos.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj bi pa še lahko bilo drugega?
Mogoče bi ji pa samo rad plačal položnice, registracijo za avto… pa se bolji, da bo zamudil datum…. ? :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če je poročen, samo markira svoj teren in osvežuje markacije.

tako nekako, pa tudi stanejo ga sladke besede nič. pa zaveda se seveda, da lahko mlada ženska dobi takih ostarelih ljubimcev kolikor hoče, zato se hoče zavarovat.

Prepusti se. Ko bo kaj narobe seveda če bo boš videla, čutila in boš potem šla naprej. Zdaj pa uživaj. Upam da lahko.

Če se pa hočeš sekirat in biti skeptična pa prekini ta odnos.

uživaj, ampak dobro oči odpri, ker so lahko to samo manipulacije, da se boš navezala nanj in da bo operiral s tabo po svoje

tele sms-e pošiljat, seksat in se cmokat res ni neka znanost

dejanja, ne besede bi jaz rekla

oz rad te imam, ne a me maš kej rada…
kaj če ga skrbet zate… s tabo nej bo

a je poročen?

no, če je poročen, pol kr odmisli vse te besede in medvedje objeme, ker se mu f…

Hm, vse ok in prav, dokler nisi omenila, da gre za starejšega moškega:). Zdaj je spet relativno, kako kdo definira starost.

Možnosti je nešteto, ker tukaj vsi ugibamo, se delamo pametne, v bistvu pa ne poznamo ne njegovih in ne njenih občutkov. Morda celo onadva ne vesta točno, kaj se dogaja z njima, okrog njiju. Zdaj je obema lepo, predvidevam, da obema tudi paše obnašanje drug drugega. Torej je zaključek – vse je pod kontrolo:).

Po drugi strani…če ves čas njo sprašuje in hrepeni po njenih potrditvah…lahko izpade dvomljivo. Nesamozavestni moški bo morda ves čas iskal pozornost, dušil v odnosu, ker mu noben še tako očiten signal ne bo dal potrditve, da je dovolj ljubljen. Starejši moški se lahko ob mlajši ženski ponovno vrne v svojo preteklost, jo podoživlja, se temu primerno obnaša in je praktično v drugi puberteti. Morda misli, da si tega želijo mlajše ženske, da je tako prav in poskuša biti za vsako ceno všečen. V vsaki stvari lahko vidiš milijon razlogov za ali proti nečemu. In kaj je pravzaprav zaljubljenost? Metuljčki v trebuhu? Nekaj, kar nas dela nore?:)

Goldfish:

najlepša hvala za tvoje misli … 🙂

Kaj pa-če je on samski -starejši in ona mlajša poročena????

Je ja. Ful.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

haha, gosspod Pajk-pa ne, da si pridobil smisel za humor?

haha, gosspod Pajk-pa ne, da si pridobil smisel za humor?

Koliko si pa mlajša? 😀
On pa poročen, žena, otroci, a ne? V tem vidijo ljubezen le trape… Dobro, da nisi ti ta naivnica. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Koliko si pa mlajša? 😀
On pa poročen, žena, otroci, a ne? V tem vidijo ljubezen le trape… Dobro, da nisi ti ta naivnica. ;)[/quote]

Kako trape? Saj jih je poln MON, ki mislijo, da se bo poročeni moški ločil. :))

ON = ločen in samski že dolgo časa in precej starejši, ONA pa nesr. poročena …

kaj ti pomeni ta človek oz. si ti zaljubljena?

Prosim izrazite se kaksno mnenje na mojo temo tezave v ljubezni

…sem-resnicno: ne glede na to, kaj je, kdo je, koliko je starejsi in-…. koliko ima

če misliš spokat, potem to naredi zaradi sebe – in kaj če pade v vodo s tem starejšim – boš šla nazaj potem?

če je tip precej starejši itak sama veš, da je to utopija… ampak ko je človek zaljubljen naj ne bi računal… tukaj pa se pojavi vprašanje kdo je bolj preračunljiv: ti ali on?

Zakaj sploh potrebuješ ta odgovor od drugih?

Je pa tako. Sladki ukradeni trenutki so eno, realnost frišne ločenke pa nekaj čisto drugega (če seveda sploh razmišljaš o ločitvi, ampak očitno že nekaj tuhtaš, če te skrbi, ali je zaljubljen ali ne). Tukaj je zaljubljenost premalo.

Tako kot ti je napisala aleksandra: spokaj zaradi sebe, ker tebi ni več za bit poročena, ne glede na to, kaj je, kdo je in KOLIKO IMA.

…če ne bi imela otrok, verjetno že zdavnaj…in se zavedam, da se lahko situacija čez noč spremeni, življenje je nepredvidljivo…

Kako je lepo, ko se lahko naslonimo na svoje lastne otroke in zaradi njih vztrajamo v slabih razmerah. Težko gor ali dol, pri tem se pozabimo vprašat ali si otroci ne zaslužijo nekaj boljšega, nekaj več?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

otroci pa tok slab izgovor da ga mirno ukinete

ti bi da j…….. pa da ti ne uđe in to je vse

paše ti k stari gruli, ti bilda ego, teb se dogaja, narest pa nisi pripravljena nič, ker si preračunljiva. in če do sebe ne znaš bit poštena, kako boš do drugih. ne kvari temu stricu lajfa in bodi doma.

enostavno k pasulj

Aleksandra je pa to tako poetično napisala, da meni res ni treba nič dodat. Sam res, ne begat strica, imaš doma dovolj dela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close