Je vredno ostati s punco, ki je ne ljubim?
Star sem 21 let, punca je pol leta mlajša od mene, skupaj sva 4 mesece. Vendar imam velik problem, ker ne čutim nič do nje ona je pa noro zaljubljena v mene in če ji karkoli rečem, v smislu, da bi šla narazen se zjoče in ji je resnično hudo. Sicer je ful vredu punca in težko bi rekel, da me resnično kaj sploh moti pri njej, samo ne razumem, zakaj je ne ljubim, če bi bilo to bi bilo popolno, vendar ni in to mi resnično mori. Če bi jo pustil, se bojim da bi ji uničil življenje, vendar ne vem če je vredno vztrajati, če je ne ljubim. Prosim za pomoč, kajti resnično ne vem kaj storiti. Pa nisem sedaj neizkušen ali nov v zvezah, samo takšne situacije še res nisem imel.
Hvala in lp!
Bodi vsaj spoštljiv do nje in jo zapusti na štiri na oči, ne prek mobitela. Življenje bi ji uničil, če bi z njo ostal. Se bo že pobrala po nekaj tednih, brez skrbi. Res je zanimivo, kako včasih ne moremo ljubiti koga, ki se nam zdi racionalno super oseba in je nor na nas… Po drugi strani pa smo lahko zaljubljeni ali ljubimo nekoga, ki nam morda ljubezni ne vrača ali pa bi bil za nas dolgoročno neprimeren. Ljubezni se ne da izsiliti, ne glede na to, kako v superlativih dojemamo neko osebo.
1. Veza zaradi usmiljenja… :-/
2. Kaj zate pomeni nekoga ljubiti. Ljubiti ali biti zaljubljen?
3. Mislim, da ti ljubezen zamenjuješ z zaljubljenostjo. Zaljubljenost pride in mine. Pri vseh. Nadomesti jo pa (ali pa jo ne) ljubezen. Ljubezen se pa gradi na tem, kar ti praviš, da tvoja punca je, da je ful v redu, da te pravzaprav nič ne moti pri njej. To so stvari, zaradi katerih bi lahko ljubil neko punco, niso pa hkrati tudi nujno stvari, zaradi katerih bi se v katero zaljubil.
če si ji že omenil, da bi rad končal vezo, jo potem tudi končaj. Ni hujšega kot gledat tipa, ki ostaja zaradi vesti.
čeprav mislim, da kot so že zgoraj napisali, da jo boš moral pustiti, da boš ugotovil, da jo ljubiš. Mislim, da se bojiš, da sam sebi zlomiš srce. in potem se prične masovno lomljenje src, ker izgubiš svojo nit kaj naj bi ljubezen sploh bila.
Ob prebranem se lahko posmehnem, da ga že dolgo nisi namočil…ženske so več kot le meso okrog pi*ke in se jim ne gre za to, kakšno orodje kater ima, če pa tako misliš, pa imaš zagotovo nek “čevap”, in se slepiš, da ti je le zaradi drugega “orodja” ušla…kar misli tako dalje, žal pa to ni zrelo razmišljanje, ki bi spadalo v zvezo – dam svojega k.urca stavit, da si samski!?
Forum je zaprt za komentiranje.