Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek je tukaj kateri moški nad 40 let in je tako navezan na mamo, da ima za vsako stvar, ki jo naredi brez nje slabo vest…?

je tukaj kateri moški nad 40 let in je tako navezan na mamo, da ima za vsako stvar, ki jo naredi brez nje slabo vest…?

Tudi za to bo mami poskrbela ja :)[/quote]
Hehe Seba, komu je boljše kakor tebi ? :))

Seba, pa imaš ti precej na računu, da bi se splačalo tako potrpet? 😀

Hehe Seba, komu je boljše kakor tebi ? :))[/quote]

Kdo bi vedel :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Seba, pa imaš ti precej na računu, da bi se splačalo tako potrpet? :D[/quote]

Bo mami to uredila 🙂

Bo mami to uredila :)[/quote]

A tebe plačujejo za zafrkancijo tu na forumu? :))))

A tebe plačujejo za zafrkancijo tu na forumu? :))))[/quote]

Mal heca more biti no :)))

Antilopa bi bila odlična mami! 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Biti maminko predvsem ni lahko, zato maminkoti so prebrisani in seveda podmukli. Voziti celo življenje slalom ob tako močnem ženskem čustvovanju kot je mamino, ni enostavno. Zato da je njihova moškost preživela, čeprav navzven zgleda zatrta, so morali postati zelo prebrisani in tudi so.

Antilopa bi bila odlična mami! :D[/quote]

Matjažko prevzemi štafeto. Meni se mudi na Ljubljančanče. Čao 🙂

Moja kolegica je ravno pred 2 tednoma končala 6-letno razmerje s takim maminim sinekom. Isto vse, kot pišeš… Ko je bilo treba naredit finiš in se skupaj preselit s partnerko, je stisnil rep med noge in naštel cel kup stvari, ki jima “ne grejo”.

Tako da gud lak with that.

Moja kolegica je ravno pred 2 tednoma končala 6-letno razmerje s takim maminim sinekom. Isto vse, kot pišeš… Ko je bilo treba naredit finiš in se skupaj preselit s partnerko, je stisnil rep med noge in naštel cel kup stvari, ki jima “ne grejo”.

Tako da gud lak with that.[/quote]

Ta tvoja kolegica je bila preveč potrpežljiva. Že prvo leto bi ji moralo postati jasno, da ga od materine joške ne bo odlepila. Mi je pa žal, da je izgubila 6 let svojega življenja za tega bučkota.

No, sej deja nji je dal konec, po letu pa pol prijokal nazaj, kak da je ne more pozabit in sta bila pol leta skup, ko jo je spet nogiral oz. tokrat začel cincat, da ne ve, kaj bi … pa seveda pol je začel spreminjat zgodbo, da želi, da gre mama z njima z njima v flet, da ne bo takoooo sama in ker ne zmore sama stroškov plačevat.

Upam da tole bere in sram naj ga bo! In to pri 38-ih, pfej

Obstajajo ženske, ki so bolj strpne ali pa celo čutijo neko obveznost, da skrbijo za takšnega “sineka”, ker se jim smili.
Če za njo ne bi takšno obnašanje bilo še sprejemljivo, potem sploh ne bi bila z njim.

No, ne vem, kakšen je pravilni izraz za žensko, ki to vse prenaša … Njej je njegova mat šla ful na živce in on je to vedel, poleg vsega mama kolegici ni dovolila, da bi recimo kuhala pri njima, ko je bila tam, češ to je moja kuhinja. Je jasno branila svoj teritorij. Sem ji samo rekla, naj bo srečna, da sta končala, ker v novem stanovanju bi definitivno kraljevala mama. Pa še glede stroškov so se menili, da jih mama ne bi plačevala, ker kao nima denarja… pač kolegica je rekla, da je na vsak način hotela videt tisto pozitivno in dobro pri njem, ne glede na vse njegove napake. In verjetno bi trpela še naprej, če ne bi on začel cincat in komplicirat, pol ji je pa prekipelo. Fala Kurcu

Zastonj ga pa tudi ni spoznala, mislim brez vzroka. Dvomim, da se je kaj naučila iz tega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, dvomiš da se je kaj naučila? 🙂

Nekaj o maminih sinkotih, njihovih partnerkah in mamah:

http://med.over.net/forum5/read.php?140,6312228,6342048#msg-6342048

Pa dobro, nekaj se je sigurno, občutek imam samo, da bo naslednji podoben. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa dobro, nekaj se je sigurno, občutek imam samo, da bo naslednji podoben. :)[/quote]
Pesimist 🙂

Pa dobro, nekaj se je sigurno, občutek imam samo, da bo naslednji podoben. :)[/quote]
A zato ker vsak ima mamo (nekje)? Razen tisti, ki jih je štorklja prinesla…..cccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Dekleta, mamine sinke imate razdelane v nulo! 🙂
Menda je prava umetnost ne naleteti na maminega sinka? Saj potem pa se niti ne čudim, da je toliko samskih žensk, saj ne gre drugače, kot da niste v stalni pripravljenosti ,da se vam ne podtakne mamin sinko kot gnilo jajce, morate biti izjemno previdne, saj iz vsakega vogala preži nevarnost na vas!!! :)))

In to piše človek pri 30-ih, ki živi v hiši staršev in starih staršev:)))). Teorija je fajn stvar, a ne?:))

A zato ker vsak ima mamo (nekje)? Razen tisti, ki jih je štorklja prinesla…..cccc[/quote]
Logično. :))

In to piše človek pri 30-ih, ki živi v hiši staršev in starih staršev:)))). Teorija je fajn stvar, a ne?:))[/quote]
a ti si spet prišla iz kakega “srečanja”? 🙂

In to piše človek pri 30-ih, ki živi v hiši staršev in starih staršev:)))). Teorija je fajn stvar, a ne?:))[/quote]

Haha, aja? Bi rada spoznala moje? 🙂 Dvomim, da bi bila moja mama zadovoljna, če bi takšno zaj……. žensko prignal k hiši. 😀 Se bova morala dobiti kje na skritem, vsekakor izven moje domačije. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close