je tukaj kateri moški nad 40 let in je tako navezan na mamo, da ima za vsako stvar, ki jo naredi brez nje slabo vest…?
A veš, sem že doživela, da so se največji manipulatorji do konca zlomili, ko se mu je nekdo postavil po robu. Jaz ne govorim tukaj o tem, da mora sedaj on mamo zanemarjat, jo odpisat iz svojega življenja. Niti približno, ker vsi bomo rabili nekoga, ko bomo stari.
Treba ji je samo postaviti meje in sigurna sem, da če bi jih on na pravi način, bi mama popustila, on bi nehal hodit po svetu s slabo vestjo, partnerka pa bi bila zadovoljna.
In če bi bila jaz njegova partnerka, bi želela, da pride do tega, da mama še bolj pritisne nanj in da se vidi s kom sploh hoče on živet. Takrat bi se videlo iz kakšnega testa je. Ampak lej, nekatere ženske pa imajo rade takšne moške, ki so cuceki 🙂 Za vsakega nekaj…[/quote]On živi z mamo (mama je ena sama 😉 x let, s partnerko (ki jih je nebroj na svetu ;)) od nedavna.
Za kaoga misliš, da se bo odločil ko bo mama pritisnila s svojo plejado podmuklih čustev?[/quote]
Takšen, ki tako razmišlja in omahuje si partnerke sploh ne zasluži. Ker da nekomu kradeš čas in ga zavajaš, je pa poden od podna. Tako brcnem ga v rit, da 3 sedet ne bi mogel 🙂
Ne vem kaj je narobe če so odnosi med mamo in sinom dobri in družina ostaja povezana. Tako kot pri nas.
Recimo jaz sem 40+ in pač ker tega ne znam in mi tudi ni potrebno znati pa še partnerke nimam mi mami še kuha, pere, lika itd. Jaz sem ji v zameno obljubil, da se ne bom nikdar preselil.
Če pa spoznam partnerko se bo pa ona k nam preselila in v zameno za to bo prevzela obveznosti, ki jih sedaj opravlja moja mami.
Pa naj še kdo reče, da moški nismo fer 🙂
Misliš da se heca? jaz bolj TRDIM da je to v stilu ”pull out” z neugodne situacije ker je failala Klepatro ala osvajanje… ampak ok morda se motim 🙂
No, vidiš, da si nisva usojena, jaz sem si partnersko življenje vedno predstavljala tako, da bi bila tašča oddaljena vsaj 1 km stran. :))))[/quote]
Pametna poteza. 🙂
Čeprav ti tudi to nič ne pomaga, če je vez mama-sin premočna. Če mu kaj ne bo všeč, bo pa šel k mami na kosilo, pa nesel svoje cote prat…:)
Hitro ni šlo. Sredi noči ponavadi ne hodim na net. 🙂
No, vidiš, da si nisva usojena, jaz sem si partnersko življenje vedno predstavljala tako, da bi bila tašča oddaljena vsaj 1 km stran. :))))[/quote]
Pametna poteza. 🙂
Čeprav ti tudi to nič ne pomaga, če je vez mama-sin premočna. Če mu kaj ne bo všeč, bo pa šel k mami na kosilo, pa nesel svoje cote prat…:)
Hitro ni šlo. Sredi noči ponavadi ne hodim na net. :)[/quote]
Vidim, da je Seba v šoku zaradi tistega, kar sem zgoraj napisala. Če tašča ve, kje so meje, ni narobe niti, če je v isti hiši. Problem je takrat, ko se začne vmešavat, takrat pa snaha ali zet nista dovolj dobra za hčerko oziroma sina. In takih tašč, ki se preveč vmešavajo, je več kot tistih, ki se ne.
No antilopa kakšno stvar bi pa tudi lahko zamolčala. Sedaj me pa ne bo nihče več resno jemal nooo 🙂
Osebno pa vseeno mislim, da avtorica vseeno malo pretirava. Meni sicer obnašanje njegove mame ni všeč in bi me motilo ampak saj gresta lahko narazen, če jo to tako moti 🙂
Sploh pa mislim, da je pojem ‘mamin sinček’ mit, ki ga več ali manj podpirajo feministične osamljenke. Vsak naj pač živi kakor hoče 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.