Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je tu kdo za pogled v karte?

Je tu kdo za pogled v karte?

Res se je zgodilo natanko to,  kar ste napovedali!  Zlahka sem dobila novo službo, kjer pa je eno samo pogojevanje, kot ste takrat pravilno videli in da to ne bo nikoli za nedoločen čas!

Sedaj ob koncu leta se mi izteka delovno razmerje, delodajalc pa mi ponuja zgolj podaljšanje za 1 ali 2 meseca. To se mi zdi tako žaljivo, da najraje take pogodbe ne bi podpisala! Novo zaposleni na istih delovnih mestih dobivajo  pogodbe za 6 mesecev, no, res so mlasi in močni. Ali so se moji sodelavci prpti meni zarotili in me šinfajo šefom ali kaj.

Najraje bi spakirala in odšla delat v Avstrijo, vendar me večkrqt zelo muči zdravje, dihanje, vrtoglavica, panika, črevesje, hrbtenica.  Konec decembra imam nevrologinjo, da se izključi organski živčni vzrok za šibkost.

Prosim za usmeritev, kaj naj naredim? Naj odpotujem delat  v Avstrijo in pustim te sodelavce in te ljudi v službi za sabo?

Najlepša hvala za vaš trud in če si boste vzeli čas za odgovor!

Prosim za vas čas:kaj se dogaja z mojo hčerko?

dvigujem temo v upanju, da jo opazil white784 in nam pogleda v karte. lepo prosim.. se nas je kar nekaj nabralo.

Ja, res bi bilo lepo malo tolažbe v teh prazničnih dneh, se pridružujem prošnji, mogoče bo se Božiček pomagal.

Jaz pa sem v tem času že bila prisiljena izbrati manjše zlo. Ostala bom doma in opravljala službo, kjer mi podaljšujejo le za 1 mesec ali 2 meseca. Če bi odšla v Avstrijo, kjer so me mislili počakati, čeprav danes  mislim, da s figo v žepu, bi se ubila od dela, ki ga fizično ne zmorem. Bi pa poplačala kredite v enem letu.

Imam slabo vest, ker sem eni mačji siroti, 4 do 5 mesečni mali mački, preganjani od vseh okoliških mačk, odvzela svobodo, da bi jo zašitila pred hudim mrazom. Ker so jo vse sosednje mačke teple in lovile, ona pa je silila v njih, ker bi se rada pocartala. In je prve dni dosti jokala v sosednji sobi. Hodim se igrat z njo, včeraj sva se fejst igrali, vendar se zelo boji človeka. Odkar pa je danes po stopnišču do njene sobice prišel divji potepuši stari bolan maček, edini, ki jo je branil, pa sem zagrabla še njega in je v sobi pri njej. Imata igračke, pesek, vodo in dobro hrano, delno odprto okno z zaščito, nič jima ne manjka. Trenutno mu nič ne manjka, kljub debeli dlaki se tišči v radiator. Mala mačka pa v njega.

Če bi lahko, bi bila tudi jaz presrečna za vpogled. Glede ljubezni v 2022 me zanima, se bo kaj spremenilo? Bom v resnem razmerju? Ali to osebo morda že poznam?

Hvala iz srca za odgovore.

Angela

Živjo.

Mene pa zanima naslednje:

Šola za sina (matematika). Kako kaže na testu?

Zvestoba moža

Moje zdravje.

Najlepša hvala, če si boste vzeli čas zame.

Lp

njo poklici.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close