Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek je tole upravičeno?

je tole upravičeno?

Težko Rednamay, da te bo kdo zgrešil. Preveč nakladaš.

pojdi na vrh strani kjer imaš okenca seznam tem/forumi/išči/odjava itd in klikni na odjavo in to je to.
potem pa po mili volji pod drugimi nicki piši dalje a brez da se prihodnjič spet registriraš. da pa boš res naslednjič neprijavljena pa vidiš po 3 stvareh:ko hočeš oddat komentar moraš če si neprijavljen izpolnit en enostaven računček, pa vpisat poljubni nick v polje za ime.pa tvoj nick je črne barve in ne modre.
in še enkrat, ne spozabi se potem pri stilu pisanja!!!! kompletno zamenjaj stil in navade pisanja, obliko besedila itd, navada je železna srajca a moraš če nočeš da te bodo prepoznali

Načeloma te ljudje ne napadajo, če pišeš normalno in ne obkladaš vsakega, ki misli drugače kot ti, z debilom.

Sama sem tule že okrog 10 let in ves čas z istim imenom in razen redkih posameznikov se ljudje ne zažirajo vame.

Tako da premisli še malo o tem, kako pišeš, ker tvoj stil pisanja je prepoznaven tudi če boš pisala z drugačnim imenom.[/quote]
no tole pa ne bo držalo kar ve vsak ki je na monu vsaj 1 mesec. Ja napadajo te brez vzroka, v vsakem stavku iščejo dlako v jajcu in spreobračajo besede ker so zlobni. Če se prav spomnim so prav tebe 2 meseca nazaj fino vlačili tu gor da zagovarjaš pedofile, se spomniš?
Redke izjeme so ki res nikoli ne žalijo. Gunnar recimo ali pa Kityka ali pa Etera. Tudi Jon je ok.
težava pri ta novi pa je bila ta da je bila preveč naivno odkrita in je povedala preveč iskreno o sebi. Samo to je bil problem.[/quote]

Se spomnim, v kaj so me vpletli in to le zato, ker v teh temah sploh nisem sodelovala 🙁

A načeloma drži, da se na normalno pisanje ljudje normalno odzivajo, marsikdo verjetno naredi tudi tako kot jaz, da napiše oster odgovor in namesto da bi ga oddal, ga zbriše … olajšal pa se je s tem vseeno 🙂
In veliko jih je, ki nikoli ne žalijo, tudi če jih kdo napada, se raje iz tiste teme umaknejo.

Kako pa to veš, če nič foruma in njenih postov ne spremljaš? LOL[/quote]

BINGO!

no no tulipan.. to pa spet ne..

kao to pomeni ti vsazga tukaj poznaš točno kdo kaj kej??vse skrite nicke??

oooo joj in neumnosti kar ni konca..
ooooo moja glava…
tole dones je blo pa res..
ej folk tele 4dni je bilo zabavno,mučno in poučno.
hvala vam za dane izkušnje,ko potegnem črto..
zdaj mi je resnično jasno,zakaj človek človeku več ne zaupa,zakaj ljudje molčeče trpijo,zakaj se vrstijo takšni strelski pohodi,zakaj lačen človek ne upa rečt da je lačen,zakaj ženske trpijo desetljetja in potem zbolijo ker vztrajajo v takšnih zakonih,zakaj je vse treba skrivat in biti tiho.
eee točno zato,takšni so ljudje..
zlobni zlobni zlobni do kraja..

jaz se zato ne bom spremenila..
mogoče še kdaj pridem,mogoče ne..

tole odjavo bom zrihtala,mogoče je treba še kakšen mail poslat moderatorju??

tole je bla ena fajn fovšija in nč druzga..
heheh men se pa dobr zdi.. :))))

CHUSS!

Fovšija? Zakaj, a tvojemu bednemu lajfu na socialki? lol

Ker se tako dobro spomniš “napadov” na Barco, si to sigurno pisala ti!

Eno grmovje še ni gmajna, veš!

ne ne rabiš nobenega posta pošiljat moderatorju to se njega ne tiče. vsakič lahko pol pod drugim nikom pišeš.lahko jih zamenjaš miljon na dan če hočeš pa te ne bo mogu noben prokužit.edino sama se lahko izdaš z stilom in vsebino pisave. treniraj drug stil pisanja piši skupaj in ne delaj tako širokih presledkov med poglavji.

No, tele nasvete, ki si jih navedla, pa bi bilo dobro, če bi jih sama upoštevala. Glih ti ne znaš spremeniti stila pisanja. LOL

nič nisem jaz pisala kaj se ne bom spomnila je bilo kar pestro en dan tukaj. več žensk jo je nekaj napadalo v vezi pedofilije če se prav spomnim. nisi mogu zgrešit je bilo zelo očitno. in zakaj bi jo jaz napadala? mi je kaj nardila mogoče? dala sem sam za primer

No, tele nasvete, ki si jih navedla, pa bi bilo dobro, če bi jih sama upoštevala. Glih ti ne znaš spremeniti stila pisanja. LOL[/quote]
nič ne skrbi,ker ko bom pisala v kaki drugi temi pod drugim nikom me sigurno ne boš prepoznala hehe

zkva točn se tle gre sploh ?
matr same zbrklarije se mi kr meša tokle enih komentarjev nej mi en pove kva tle dogaja ?
??

nič nisem jaz pisala kaj se ne bom spomnila je bilo kar pestro en dan tukaj. več žensk jo je nekaj napadalo v vezi pedofilije če se prav spomnim. nisi mogu zgrešit je bilo zelo očitno. in zakaj bi jo jaz napadala? mi je kaj nardila mogoče? dala sem sam za primer[/quote]

Vprašaj Primoža, koliko različnih avtorjev je takrat dejansko bilo, pa ne bodi preveč presenečena nad odgovorom….

nič nisem jaz pisala kaj se ne bom spomnila je bilo kar pestro en dan tukaj. več žensk jo je nekaj napadalo v vezi pedofilije če se prav spomnim. nisi mogu zgrešit je bilo zelo očitno. in zakaj bi jo jaz napadala? mi je kaj nardila mogoče? dala sem sam za primer[/quote]

Ne štrikaj! Zakaj bi jo pa druge napadale, kaj jim je naredila?
Moraš pa imeti zelo dolgočasno življenje, da ti en mali “napad” na Barco predstavlja pestrost za en celi dan:-((

Tip od paštete je spizdu:-))

Gavi no, ne joki, zmenta se za Savo, pa bo. V dvoje je svet lepši.
Pičkica, ti tud, ko te je revčka nucala, te ni blo pa nikjer, zdaj je pa menda šla. Kaj boš polomil men, merki jaz mam kremplje.

glej punca,
pri nas je kavica 2,3€ in več kot 20centov napitnine sigurno ne dobiš.
tako, da ne verjamem, da bi ti za kavico dala tukaj med 0,9 in 1,2 ter pustila 2€ napitnine.
Poleg tega imamo pri nas tak sistem, da se vsaka pijača najprej vnese v blagajno, šele potem jo lahko dobiš iz mašine. Tako, da ne moreš nobene kavice kar tak na račun firme šenkati, jo moraš iz svojega žepa plačati.

In je razlika, če ti nekdo reče, ej sorry, danes imam 20centov premalo, ali pa ti nekdo kot da bi bilo vse OK vrže drobiž na pult ali vsuje na roko in se dela, kot da ni opazil, da je dal premalo.

Glej, 2 primera od včeraj.
Gospod in gospa na kavici + 1 sladica. Račun okrog 7 evrov. Me pokliče k mizi, se opraviči, da sta šele sedaj opazila, da je denarnico gospod pozabil doma in da prinese denar do večera. Sem rekla, da ni problema, naj prinese v naslednjih dneh. … čez pol ure je že prinesel denar.

potem pa dve fini gospe,
kavica in čaj. 4,4€, Račun seveda priložen. Ravno, ko sem stregla pri kruhu, se jima je zelo mudilo (po več kot dveh urah pri eni pijači)..in ker sem bila zaposlena, mi položi 4,1 na pult in reče, tukaj je denar.
Seveda kljub temu, da zavijam kruh in sladice vidim, da je denarja premalo in jo tudi opozorim. Ker vem, da je bilo namerno.

Tako, da drugič povej, da imaš premalo. To razumemo, goljufanja pa ne. In verjamem, da če znaš kavico naročit, da znaš tudi do 1€ preštet, če imaš dovolj denarja.

moram nehat tut jest bom šel s tega foruma ker to je 2much zame.
sicer nisem kolerik ampak takle me pa pogreje re. škoda tipkovnice, je šla že 1 po gobe še dobr da mam rezervo
najhujš mi je ker če te na forumu kdo drka v glavo mu ne moreš nič, lahko te drka in drka in se ti veselo reži ti
pa mu ne morš nič. lahko sesuješ komp pa vse ampak un se ti še vedno reži.če ti v reali kdo najeda ga rukneš po pesi pa je tukaj pa ne moreš NIČ! POPOLNOMA NIČ!
In pičkice kot ste eni to dobro vejo zato pa to delajo
in ko vidim da se dela eni pošteni iskreni osebi taka krivica kot ste jo vi dons delal rednimay, takrat me pograbi tak bes da glava peče.
ne prenesem take pokvarjenosti zato ta forum ni zame. res škoda moje duše in živcov

Kaj je Gavrilović, ti živčki nagajajo? Sej se bosta že zmenla. Sam zdej ne bo več Rednamay, se bo preimenovala, živčki so jo mal izdali. Zihr jo boš hitr najdu, sej bo svojo zgodbo pod drugim imenom začela spet pisat.

Joj kakšno dramatiziranje. Sta bila oba opozorjena kako je na tem forumu, ja? Ampak vidva sta bog i batina, vama nič ne morejo. Vidva se ne bosta dala….eh, že 100 x videno.
In če vaju en forum tako iztiri, je mogoče bolje da se mu v velikem loku izogneta. Ni dobro za zdravje.

kelnarica ni dolžna zalagati zate, ti pa ji nisi dolžna dajati napitnine. Če je kolega rekel, da časti, potem je častil in naj se ne spreneveda, da si mu diolžna za kavo.
Če si zato “izgubila prijatelja”, je itak vseeno, ker to ni bil .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close