Je to res obsojanje?
Lahko, da ima slabo vest, lahko pa, da tega od tebe ni pričakovala, ampak kaj drugega, recimo podporo. No, zato se je razjezila. Sicer pa ti bo sama še najbolj natančno povedala.
No, pa imamo pravico obsojati? In kaj točno obsojamo. Obsojamo osebnost na osnovi preteklih dejanj.
Obsojanje to, kar je avtor napisal, vsekakor je. Je zato, ker so ga ta pretekla dejanja odbila.
Torej, smemo ljudi obsojati? Jaz pravim da smemo, če se s tem trudimo za boljše pri vseh, tudi tistemu, ki ga obsojamo.
avtor,ne vem zakaj mencaš,ne razumem zakaj bi človek moral sprejemati odločitev ,a ti je nekdo všeč ali ti ni…….če je kemija najbrž sploh ne pomisliš da ti ni…..moral bi biti odkrit iz prve….v ljubezni se nikoli ne igraj z čustvi drugih….
“it” obsojanje je kot kamenjanje,misliš da lahko ti prva vržeš kamen?
kake klamfe…
mogoče ti ne nekdo na prvi pogled od daleč simpatičen, potem ugotoviš, da se drogira ali prodaja in nočeš imet nič z njim – in to je obsojanje???
v mojih časih smo temu rekli zdrava pamet. sploh ni potrebno, da se trudiš izboljšat osebo, ki je zavozila. če imaš kaj soli v glavi, se ga ne boš dotaknil niti s palico oz. bolje, sploh ne govoriš več z njim/njo. kaj ti bodo taka poznanstva?
No, pa imamo pravico obsojati? In kaj točno obsojamo. Obsojamo osebnost na osnovi preteklih dejanj.
Obsojanje to, kar je avtor napisal, vsekakor je. Je zato, ker so ga ta pretekla dejanja odbila.
Torej, smemo ljudi obsojati? Jaz pravim da smemo, če se s tem trudimo za boljše pri vseh, tudi tistemu, ki ga obsojamo.[/quote]
Ne, nimaš pravice obsojati človeka, lahko pa obsojaš njegova dejanja.
Forum je zaprt za komentiranje.