Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Je to narmalno ..??

Je to narmalno ..??

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2255402#

Ja, tam nekje se gibljejo cene, mogoče par tisoč evrčkov manj, ampak pustimo drobiž…

Da ti ga podari, nebi imel za letno kasko zavarovanje……..

A misliš, da ga pri nas sploh lahko zavaruješ?

Zanimiva je seveda tudi poraba…

Ajoj metulka kaj flancaš. Zame osebno je tisti ki sprašuje za porabo pri kateremukoli avtu nad 15.000 eur. Če imaš pare za tak avto , maš tut za bencin, pa naj pije 10 al pa 12 litrov. Da pa folk kupuje dizle za 20-30.000 eur, potem gleda na porabo in hkrati šparanje, je pa itak budalaština brez primere..

Drrr, ti si pa tako tečen patron, da ga z lučjo iščeš. Pa daj skuliraj se malo. Isto stvar lahko poveš tudi čisto v normalnem tonu. Jaz tudi tebi nisem rekla, da si navaden butelj, ki ne vidi dlje od mona in ne zna pobrskati po googlu, za koliko se prodajajo taki avti.

Ja, ker sem čisto navadna Zemljanka, ki si takega avta ne more kupiti in ga vzdrževati, mi je seveda zanimiv tudi podatek o porabi.

Samo je res tko, da tisti, ki kupi nadpovprecno drag avto, ponavadi naj ne bi gledal na vse dodatne stroske, kot so poraba, redno servisiranje, vzdrzevanje, primerna oprema….
Najbolj so mi smesni tisti, ki si kupijo BMWja ali Audija, potem pa za kruh nimajo. Skoda avta za take.

New Report

Close