Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je to migotanje bleščic v očeh toksoplazma gondii?

Je to migotanje bleščic v očeh toksoplazma gondii?

Je kajne.

Torej ti geniji so šli prepovedat edino zdravilo (generični stromacetol oz. Iver*******), ki je ucinkovito proti toksoplazmi in njenim ostankom na možganih.

Kaj ti bluziš zdaj spet? Kakšno migotanje blesčic?

Imaš toksične možgane?

Če bi ti morilec razbil glavo in ti jih pojedel, bi se zastrupil in umrl.

Odgovor na objavo uporabnika
SlikarBojan, 01.11.2021 ob 16:57

Je kajne.

Torej ti geniji so šli prepovedat edino zdravilo (generični stromacetol oz. Iver*******), ki je ucinkovito proti toksoplazmi in njenim ostankom na možganih.

Si cepljena oseba morda z Astra Zeneco?

To je čist navadna migrena.

Jao mene, 01.11.2021 ob 17:13

Kaj ti bluziš zdaj spet? Kakšno migotanje blesčic?

To ko gledaš proti svetlobi pa vidiš migotanje majhnih bleščic, to je verjetno toksoplazma gondii. Parazit, ki povečuje seksualni nagon in paranojo in ljudi dela v gej komuniste.

Preberi na Wikipediji.

SlikarBojan, 01.11.2021 ob 18:22

To ko gledaš proti svetlobi pa vidiš migotanje majhnih bleščic, to je verjetno toksoplazma gondii. Parazit, ki povečuje seksualni nagon in paranojo in ljudi dela v gej komuniste.

Preberi na Wikipediji.

To je lahko tudi od moskega pritiska,da vidis zvezdice.

a ti si cepljen?

Jahajaaa, 01.11.2021 ob 18:55

To je lahko tudi od moskega pritiska,da vidis zvezdice.

a ti si cepljen?

Vau kaj to zdaj ratalo haha,od nizkega pritiska sem mislila napisat.

Tale forum je totalno v qurcu.

čist v kurcu. nč od nič. zavoženo do konca. so pa krepko pripomogl da je dns 47% in sm še slabš bo.

Lahko je, ja. Fino bi bilo pregledat ocesno ozadje. Drugace je pa pirimetamin+sulfadiazin precej uspesna kombinacija. Samo ne za ciste. Za te se ni zdravila, delajo na tem v Chicagu, menda.

Madamme dd, 01.11.2021 ob 21:45

Lahko je, ja. Fino bi bilo pregledat ocesno ozadje. Drugace je pa pirimetamin+sulfadiazin precej uspesna kombinacija. Samo ne za ciste. Za te se ni zdravila, delajo na tem v Chicagu, menda.

Če sem bral znanstven članek, da Ivermektin deluje tudi na ciste. Vpiši oboje v Google, takoj prva je ta znanstvena študija.

občasno mi migeta to je migrena z auro

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close