Je ta forum zbirališče posebnežev?
Nm-3w…ta kr nekaj falnca in hoče biti čimbolj žaljiv. Matjazko je najbrž en smrkavec, ki ga v živo nihče ne j.ebe 5 posto in se tukaj nekaj dela pametnega. Marko je dežurno odvajalo, obseden s svetovanjem glede vsega, čeprav boja živi v nekakšni zvezi. X6 je samooklicani grešni vernik, ali nekaj takega, ki tukaj najbrž išče svojo osebno pokoro. Vsem štirim je skupno, da se morajo spravljati na druge, jih bodisi žaliti, ali pa zasmehovati, analizirati, da se sami bolje počutijo v svojih malih bednih življenjih.
Sprašujem se, ali ni ta čvek neko zadnje zatočišče posebnežev, ki v reali ne najdejo publike, ki bi hvaležno poslušala njihove blodnje?
Jejhata Kako je nekaterim tezko v zivljenju! Vsaj javni (nemoderiran) forum je sticisce razlicnih oseb ki se najdejo na istem mestu iz razlicnih vzrokov. Ne pozabit tudi da se pri tem vsak posameznik sam odloca, koliko osebne not bo pustil na javni strani. Ne iz iz skopih info sklepat na celga cloveka.
Kako pa to, da ti nisi našel v reali nekoga, ki bi poslušal tole? Si jemlješ zgled po nas in nas kritiziraš hkrati? 😉
Kakšen zgled? Da sem odprl temo, mi je vzelo celo minuto časa. Še par minut mi bo vzelo še nekaj morebitnih prispevkov. Medtem ko ti zabijaš na tem forumu dneve, mesece, nemara leta. V bistvu si zgled tega, kar normalen človek ne želi biti, namreč prav gotovo nihče normalen ne želi biti nekdo, ki dneve prebija v virtuali, življenje pa gre mimo njega. Zdaj pa hitro spet napiši, da te ne razumemo, da imaš srečno zvezo in ostale tvoje standardne blodnje.
Jst pa mislim, da neregistriranim uporabnikom ne bi smelo bit dovoljeno pisat po MONu. Ravno ti so lahko najbolj žaljivi. Kot da je težko to počet, če imaš dinamični IP, pa potem na vsakih 5 minut prideš gor z drugim vzdevkom in žališ uporabnike, ki naj bi tu bili označeni za stalne pisce. Nek pacient pride gor, ki je kao nov uporabnik, potem pa ve kaj sem jaz pisal na M/Ž čveku 6 mesecev nazaj. Kako za hudiča potem tak človek ve vse o nas ? Kaj je pa potem on, stalni bralec ?
Pa v search vpisuje moj vzdevek in išče kaj bi še uporabil proti meni, da bi me lahko “diskriditiral” pred ostalimi anonimnimi uporabniki . Kako zelo bolan človek.
Kakšen zgled? Da sem odprl temo, mi je vzelo celo minuto časa. Še par minut mi bo vzelo še nekaj morebitnih prispevkov. Medtem ko ti zabijaš na tem forumu dneve, mesece, nemara leta. V bistvu si zgled tega, kar normalen človek ne želi biti, namreč prav gotovo nihče normalen ne želi biti nekdo, ki dneve prebija v virtuali, življenje pa gre mimo njega. Zdaj pa hitro spet napiši, da te ne razumemo, da imaš srečno zvezo in ostale tvoje standardne blodnje.[/quote]
Napisal si, da nas v reali nihče ne posluša in da moramo zato pisati na forum. Torej si si najprej vzel “zgled” po nas in tudi sam napisal svoje mnenje na forum, ker te očitno v reali nihče ne posluša ali pa nikogar ne zanima (po tvoji logiki). Vidiš, če sem zgled tega, kar človek ne želi je bit, je to pozitivno za tiste, ki to opazijo. Zakaj te tako moti, kaj drugi počnemo in kako? bi morali početi, tako kot ti, da bi bil ok?
velkam tu d klab ☺
zgleda, da smo uspešni, ko smo celo tebe pritegnili v to mlako ♥
btw: vstopnina je plačevanje pijače vsakemu, dokler se ne zgrudi.
Čudaki so vsaj zanimivi in pa tudi zanimivi, včasih izvirni, kaj pa ti? 2 minuti slave je tvojih! :)))
PS Če bi imela moškega, bi bila boljše volje, ne bi bilo potrebe po odpiranju takšne teme, da bi te motili neki X ljudi na forumih, lepo te prosim, če bi te prejšnjo zvečer kdo pocartal. 😀
v
Zdaj te bodo pa napadli, ker nimaš registriranega nika in pod nos ti bodo vrgli češ, da si tudi ti uporabnik MON in da očitno si redno gor, če vse veš.
Tako se vedno zgodi, če kdo komentira določene osebe.
Tisti, ki se prepoznajo, te bodo začeli trgati :).
Razen tega, da smo ugotovili, da sta oba redno gor, se drugega ni nič od tvoje napovedi zgodilo…
Forum je zaprt za komentiranje.