Najdi forum

Je SP2 nujno potreben?

Občasno spremljam tale forum. Večkrat sem zasledila, da popravki SP2 za Windows xp marsikomu povzročajo težave. Sama imam le SP1 z vsemi starimi popravki. Zanima me, kako na starih (SP1) XP sedaj poteka auto update? Ali bo prišel na vrsto samodejno tudi SP2 in ali je nujno potreben, ga lahko na kak način preskočimo?

Se brez SP2 lahko pričakujejo kakšne posebne težave pri nadaljnji uporabi?

Ja in ne… kdo bi vedel?

Poskusi ga dat gor, če ti ne bo odgovarjal, oziroma ti bo delal preglavice, ga vrzi pa dol! Jaz ga imam (SP2), pa mi dela čisto OK.

Če ga boš dajala gor, se ne ustrašit, če bo “mečkal” pri instalaciji, ker je velik…

Lp, Lady L

Nujen ni, pa tudi njegovo namstitev preko autoupdate so zamrznili, ravno zaradi določenih problemov. Če ga bojo kdaj oživili ne vem, govorilo se je, da po novem letu, ampak dvomim, konec koncev ga bojo tisti z analognimi midemi bolj težko dolvlekli. Skratka, obstajajo tudi že popravki, ki odpravijo nekaj problemov, ki jih je povzročal sp2 in večini načeloma zadeve tudi s sp2 lepo delajo. Svetujem ti, da si sp2 vseeno naložiš, nato sprobaj kako deluje in če bo kaj sralo, ga lahko potem neboleče odstraniš.
Če nisi avanturistična dušica, potem pa pusti pr gmah, ker se itak kritični popravki inštalirajo posamezno, pa čeprav nimaš sp2.

Jaz imam tudi naložen SP2 in mi dela čisto ok brez težav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close