Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice je šel kdo v London iz Marib. letališča?

je šel kdo v London iz Marib. letališča?

Me mika it v London, po novem vozi avion tudi iz Mb, pa še nizkocenovni revoznik je.
Malo me zanima, če je tu kdo, ki je že šel s tem v London – ali pa če poznate koga pa imate info iz druge roke ….

Pač malo tako, kako je bilo ?

Mi smo leteli z Brnika z nizkocenovnim.
Saj razlike med odhodom iz mB ali Lj ni, tako da ne vem, zakaj ej to pomembno.
Prideš gor, sedeš na bus in se pelješ. Sam let je kul, malo bolj nabasano kot s tadragimi letali, ampak priletiš pa. pa nimajo hrane gor, ampak za uro leta niti ni pomembno.
kako je pa s prevzom z letališča do Londona moraš pa vprašati, ker mene je čakal mož z avtom. Letališče je kar daleč od Londona, tako da je vikend bolj bedna varianta, ker si v L le en dan. Fino je pa it za cel teden ali kaj takega. London ej fajn, veliko mesto, zastonj muzeji, fine trgovine, ampak prvič se še ne znajdeš tolk.

lp

o, ful hvala za tole!
🙂
sem dobila kar malo več poguma pa tako.
če si še kje tu naokrog, mogoče kj veš, kako je s prenočišči? so menda kar drage te reči – čeprav meni res ni treba 5 zvezdic, samo da lahko nekje spim pa je.

Pravkar sem prispela iz Londona, letela iz Maribora.

V Mariboru na letališču imaš brezplačno parkiranje za ograjo, vrata nadzoruje varnostnik, če je le še prostor.

Možnosti prenočišč v Londonu je veliko, nekaj hotelov najdeš tudi preko Ryanairove strani. Če želiš v sobi imeti kopalnico in stranišče moraš paziti, da je soba “ensuite”, drugače se ti lahko zgodi, da je ena kopalnica in eno stranišče za celo nadstropje.

Pri odhodu in prihodu iz mariborskega letališča prvi in zadnji dan nimaš dosti časa za oglede. V London do hotela prispeš nekje ob 18:00 ali 19:00, tako da imaš čas prvi dan kvečjemu za kakšen večerni sprehod ali pa ogled kakšne gledališke predstave.

Pri prihodu na Stansted porabiš za kontrolo potnih listov in da dobiš prtljago od 30 min do 1h. Vlak iz Stansteda do Londona vozi vsakih 15 min, vožnja do Liverpool station traja 45 min.

Zadnji dan priporočam odhod iz Londona najkasneje ob 7:00 (letalo leti iz Stansteda ob 11:10), da imaš čas za kontrolo na letališču.

irena, hvala za vse to!
jaz bi te kar na kavo povabila, pa da te malo povpršam po cenah (vlak, podzemna, prenočišča, vstopnine…)
Ja, definitivno bomo šli! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close