Je sedaj dovolj jasno,…
theylie, 30.11.2021 ob 19:35
da teorije zarote postajajo resnica:
Se spominjate, ko so letos spomladi strokovnjaki trdili, da bo 2x cepljenje dovolj za vedno? Jim boste še vedno verjeli?
V ozadju pandemije se dogaja razgradnja družbe, kot smo jo poznali do leta 2019. Veliko si jih upa že spregovoriti o tem:
Ja, mnoge “teorije zarote” so do danes že postale resnica. In bojim se, da jih bo še več.? Jaz se zadnje čase ne smejim več nobeni, čeprav so se mi na začetku tega sranja nekatere zdele čisto odštekane in blesave in kot da so rezultat zblojenih umov!
Danes mi niso več smešne teorije zarote, čeprav se z mnogimi še vedno ne strinjam. Ampak zdaj, po vsem tem, kar v obdobju korone doživlja svet, mi ni več tako zelo čudno, če se katera uresniči…
P.S. Na vsake 3 mesece, da bi lahko bili poživitveni odmerki? Eh, to ni še nič. Že na MON-u je polno cepilnih navdušencev, ki bi se z veseljem postavili v vrsto tudi na vsake 3 tedne!??
Zartrose izven profila, 01.12.2021 ob 09:12
Pa ravno cepljenje povzroča mutacije.. seveda podkupljeni strokovnjaki tega ne bodo priznali.
Ma kakšno je to cepivo, da se boš na tri mesce cepil? A ste res že tako opranoglavi, da boste to sprejeli??
Kaj ko bi se ti raje vsaj enkrat cepila, namesto da kar naprej pisariš traparije na forumu?
Jojno, 01.12.2021 ob 08:46
valjda, 01.12.2021 ob 08:30
haha376, 30.11.2021 ob 23:18
Heker darko, 30.11.2021 ob 23:13
a tist izrael, ki nima niti enga primera ker so zaprli državo za prihode iz JA? Ej dragi, kako te lahko bratje v Kristusu tako hudo nategnejo?
novi sev je bil prisoten že vsaj teden dni, preden so ga izolirali v JA; Izraelci zapirajo, da si kupijo čas, tudi imajo eno najboljših obveščevalnih in če gredo v zaporo, se ve, da novi sev ni nedolžna stvar.
Mater ste pametni. Novi sev uradno prihaja iz Bocvane, ne iz JA. Eni pa res samo ponavljate kar v fake medijih preberete. Beri uradno stran who. Ki je md. financirana iz zasebnih žepov, ni več who ampak je v glavnem gates -ho. Tudi to je uradno. Pa ne mi o teorijah zarot, a ne vidiš da živimo tako da so se vladajoči zarotili proti vsem ostalim? 19 mesecev časa si imelo da to dojameš. Ne o glupih, če si sam tak.
Pejt volontirat v UKC Mb pa potem poročaj o zaroti. Baje prostovoljci zdržijo max nekaj ur.
ne sprejemajo.. žal.
Para Bellum, 01.12.2021 ob 09:24
Ja, mnoge “teorije zarote” so do danes že postale resnica. In bojim se, da jih bo še več.? Jaz se zadnje čase ne smejim več nobeni, čeprav so se mi na začetku tega sranja nekatere zdele čisto odštekane in blesave in kot da so rezultat zblojenih umov!
Danes mi niso več smešne teorije zarote, čeprav se z mnogimi še vedno ne strinjam. Ampak zdaj, po vsem tem, kar v obdobju korone doživlja svet, mi ni več tako zelo čudno, če se katera uresniči…
P.S. Na vsake 3 mesece, da bi lahko bili poživitveni odmerki? Eh, to ni še nič. Že na MON-u je polno cepilnih navdušencev, ki bi se z veseljem postavili v vrsto tudi na vsake 3 tedne!??
Ne verjemi tem debilom. To so samo provokatorji.
Jahno, 30.11.2021 ob 19:40
Pokaži en link, kjer so to trdili, prosim. Samo en.
govorili so da bo cepljenje zaustavilo epidemijo,da bomo lahko živeli normalno – če pogledamo cifre pri več kot pol cepljenih in cca 300000 (+ še vsaj dvakrat toliko kolikor je uradno potrjenih) prebolevnikov – BI MORALI ŽE RES MIRNO ŽIVETI BREZ VSAKIH ZAPIRANJ…
KJE PA SMO MI – IMELI SMO NAJVEČJI NAVAL OKUŽB EVER…
če te zanima kdo je to rekel – poglej si izjavo Ihana osebno – kje jo boš našel (yt kanal Prave novice – video konec epidemije) tam on osebno razlaga,da se mu tretji odmerek ne zdi relevamten in potreben,da bi kaj bistveno spremenil potek in vplival na konec epidemije – smiselno to pove – ne vem pa če točno z istimi besedami…
kje smo pa danes…
V Aut, kjer grozijo z obveznim cepljenjem in vuisokimi kaznimi ja tudi za tiste, ki se ne bodo redno hodili špikat s 3.4., itd odmerkom – so zdaj tudi že cepljeni spregledali, da je to igra oblasti, ki ji ni konca in da nobeno cepljenje očitno ne pomaga, da so kljub remu da so 2x cepljeni zaprti, in vedno z novimi grožnjami s strani oblasti – zdaj družno protestirajo proti tem norostim – napoveduje se strajk po celi državi… ne delatm, ne kupovat nič… nič… pa da vidimo kdo bo potem preživel… ja če bo narod ob plače, ker se ne bo cepil – taka bo realnost – ljudje ne bodo delali in ne bodo kupovali niččč…. pa gre gospodarstvo adijo…
in prav je tako – ljudstvo mora vzet nazaj demokracijo in svobodo…
nihče nas nima pravice posiljevati z neučinkovitimi zvarki – zdaj pa še posebej ne, ko smo se itak že vsi srečali s tem virusom in ko prihajajo zdravila – cepiva pa so dokazano neučinkovita glede okužb in prenosa in tudi preveč tvegana, pa še cepljeni enako zbolevajo in ležijo v bolnicah
to so fake news, ki jih podpirajo mediji in ki jih z namenom jamra in poveličevanja sebe izjavlajo medicinci… resnica je pa taka – da prostovoljcem z medicinsko izobrazbo na ponujeno prošnjo za pomoč – SPLOH ODGOVORIJO NE. Preberi zapis Petre Greiner o tem kako se je ponudila – ima medicinsko izobrazbo, pa niti odgovora ni dobila… to je reala… ne pa tisto kar zaigrano prikazujejo mediji, vi pa kar slepo verjamete
Dost je te patetike… eni smo jizh spregledali… ne rečem, da niso nekateri pridni in res trdo delajo, samo mater eni pa tolk zaigrano jamrajo – kao tako je grozno,d a noben drug ne zdrži, sam jaz zdržim – zato me častite kot boga… vse ostale bi poniževali, zato da bi tako povišali sebe… velčina teh pa je itak več po tv kot v bolniških sobah… tisti, ki zares delajo trdo, niso na tv vsaki dan in jamrajo… in zgolj tiste bi morali pošteno plačati… ne pa te wannabe tv medicinske zvezde.
kako eni nasedate…
Forum je zaprt za komentiranje.