Je še komu zoprna Bernarda Žarn?
Nikjer nisem komentirala napak drugih, povedala sem, kako se pogovarjamo in kako ne. In ne, kaj je pravilno in kaj narobe. Kako vam je to težko dopovedati!
[/quote]Preber si naslov svojega, zgrešenega, skropucala.
Večinoma, smo si kr enotni, da je Bernarda eno luštno dekle.
Ti pa pranoicna gospodinja.
Nikjer nisem komentirala napak drugih, povedala sem, kako se pogovarjamo in kako ne. In ne, kaj je pravilno in kaj narobe. Kako vam je to težko dopovedati!
[/quote]
Ne, tebi je težko dopovedati, da s svojimi zapisi počneš točno to, kar sedaj zanikaš – temo si odprla zato, da pokažeš, kako Bernarda nekaj dela narobe!
Sedaj pa iz užaljenosti, ker se tema ne razvija po tvojih željah, ne znaš sprejeti drugačnih mnenj ostalih.
Res je, obupno govori, prisiljen nasmešek, čisto negledljiva, pri vikend paketu poslušam samo sovoditelja, on je res tak ta prav, spontan, naraven, smešen, nje pa ne morem ne poslušat ne gledat tako antipatična mi je že od nekdaj. Karieristka, ki si v svojem življenju niti družine ni uspela ustvariti, kaj šele kaj drugega, še moža si ni uspela najti. Sicer pa kdo pa bi bil z zafnano babo, ki jo zanimajo samo cunjice, potovanja, večerjice, botoks in vse ostalo. Taka afna nikoli ne bo doma čuvala otrok, kuhala in pospravljala.
Lorela je ok, je pametna, razgledana, edino grozna v obraz.
Res je, obupno govori, prisiljen nasmešek, čisto negledljiva, pri vikend paketu poslušam samo sovoditelja, on je res tak ta prav, spontan, naraven, smešen, nje pa ne morem ne poslušat ne gledat tako antipatična mi je že od nekdaj. Karieristka, ki si v svojem življenju niti družine ni uspela ustvariti, kaj šele kaj drugega, še moža si ni uspela najti. Sicer pa kdo pa bi bil z zafnano babo, ki jo zanimajo samo cunjice, potovanja, večerjice, botoks in vse ostalo. Taka afna nikoli ne bo doma čuvala otrok, kuhala in pospravljala.
Lorela je ok, je pametna, razgledana, edino grozna v obraz.
[/quote]
No, potem pa naj še kdo reče, da ne gre za osebne zamere. Kupim, da je nekomu negledljiva, zoprna, tole blatenje na človeškem nivoju – to ji dela pa nekdo, ki mu je stopila na žulj.
Bernarda je namreč zlat človek, ki ne bi mogel biti bolj skregan s temle opisom Seksa v mestu.
Bernarda se meni zdi sproščena pred ekrani. V gimnaziji sem jo poznala in je bila zelo prijetna in topla oseba, zelo iskrena in iskriva voditeljica že takrat.
Verjamem, da gre komu njena pozitivna naravnanost v nos. Ampak zakaj, se naj vpraša dotična oseba.
In da, v Brescah se tudi če si iz Seunce z Dubofčani na primer pominaš! 😉
slabo svetleča žarnca, 04.04.2021 ob 19:12
Kako je pa ta baba zoprna. Ta njen prisiljeni smeh in nasmeški, zategnjenost, lesena še vedno po toliko letih dela na televiziji, pocukrana in neiskrena. Skuša delovati intelektualka, pa je daleč od tega. Ne vem, zakaj misli, da more na vsako, še tako preprosto vprašanje odgovoriti s citatom iz kakšne knjige. Pa daj ženska povej tudi kaj, kar je plod tvojih misli, ne se samo skrivati za besedami drugih. In to njeno osladno obnašanje do otrok. Ja, in zakaj, hudiča, jih potem nima sama, če jih ima taaaaako rada? Pa še to, ne vem, zakaj vsi, ki prihajajo iz Posavja, mislijo, da morajo, ko se srečajo na tv-ju, začeti tako na silo posnemati našo govorico? Ne, od tam, od koder prihaja ta ljuba Berni, se NE POMINAMO, če že, se pogovorno reče, da se “menimo”, sicer pa se lahko čisto normalno POGOVARJAMO!
Zapri svoja umazana usta, opravljivka grda!
Moje sožalje tvojim staršem, ki so rodili in vzgojili tako zoprno nedonošeno dete!
ta pa res, 05.03.2022 ob 18:56
Meni!
Edina voditeljica, ki je ne morem gledat. Tisto bolščanje v kamero, jokersko raztegovanje ust, prisiljen izraz na obrazu…. Pa drugače ne morem reči, da slabo vodi…. Ampak obraz ima res tako antipatičen, da me kar strese.
Uboga reva! A pol te cele dni trese?
slabo svetleča žarnca, 04.04.2021 ob 19:26
Torej si Posavka in v javnosti osiraš drugo Posavko? Da te ni sram, no.
[/quote]
Take Posavke, ki se norčujejo iz naše govorice, niso veliko vredne. In Berni bi marsikdo v Posavju z veseljem pogrešal, verjemi. Ni vse zlato, kar se navidezno sveti.
Tudi tebe tam gotovo marsikdo ne bi pogrešal.
slabo svetleča žarnca, 04.04.2021 ob 19:39
Ker je rekla “pominati se”? Bejba, to je posavski izraz. Res ni Brestaniški, kar mi pove, da nisi samo Posavka, ampak verjetno njena soseda ali sokrajanka in jo osebno poznaš. Še enkrat – da te ni sram.
[/quote]
Česa točno bi me moralo biti sram? Ker povem svoje mnenje? In, NE, POMINAJO se Brežičani in okolica, v naših krajih pa te besede ne boš slišala. Če si tudi ti iz Posavja, točno veš, da imam prav. In, ne, nisem njena soseda, ne poznam je osebno, komentirala sem njeno obnašanje pred kamero in v medijih. Jo pa poznajo ljudje v moji okolici, in verjemi, nič kaj lepega ne povejo o njej. Ampak o tem pa tukaj ne bom.
To si ti.
Forum je zaprt za komentiranje.