Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je še komu zoprna Bernarda Žarn?

Je še komu zoprna Bernarda Žarn?

Jaz sem ravno zadnjič razmišljala, da ona na televiziji deluje ful boring. Ampak rtv ima itak najbolj antipatičen program.

Niti eno niti drugo. Žal.
[/quote]hahaha pol si pa noro babše.

[/quote]

Ajaa pa tako povej. Oboje je. Uf to je pa res udarna kombinacija. Ma nič bati, saj ne bomo nikomur povedali, namreč, da si sitnožleht lezbača, ki nima drugega dela kot da druge opravlja.

Česa točno bi me moralo biti sram? Ker povem svoje mnenje? In, NE, POMINAJO se Brežičani in okolica, v naših krajih pa te besede ne boš slišala. Če si tudi ti iz Posavja, točno veš, da imam prav. In, ne, nisem njena soseda, ne poznam je osebno, komentirala sem njeno obnašanje pred kamero in v medijih. Jo pa poznajo ljudje v moji okolici, in verjemi, nič kaj lepega ne povejo o njej. Ampak o tem pa tukaj ne bom.
[/quote]

A Brežice mogoče niso v Posavju???? Kaj pa ti veš, kako se pogovarjajo pri Bernardi doma?
A zdaj bi pa še čenče širila ali kaj?

[/quote]

Maš čist taprav nick. Rada bi bila tako pozitivna in vedno nasmejana kot ŽARNica, pa si ti pravo nasprotje nje in sicer res zelo slaba žarnica pravzaprav že crknjena žarnica, seješ na praznični dan negativno energijo, si zagrenjena, slabe volje,… Bog Ti pomagi !

Ajaa pa tako povej. Oboje je. Uf to je pa res udarna kombinacija. Ma nič bati, saj ne bomo nikomur povedali, namreč, da si sitnožleht lezbača, ki nima drugega dela kot da druge opravlja.
[/quote]
Malce preveč zagreta si ti za to temo, za katero praviš, da te ne zanima. Veš, Jorg Haider je tudi izrazito sovražil homoseksualce in druge zmerjal, potem pa se je izkazalo, da je bil istospolno usmerjen prav on sam. Če misliš, da si me uspela užaliti s tem, da me zmerjaš s takimi izrazi, ti pač moram povedati, da ti ni uspelo. In če si ti toliko boljša od mene, in na toliko višjem nivoju, kot bi se rada predstavila ( pa nisi, verjemi), bi argumentirano komentirala, kaj te je tako zmotilo v mojem prvem zapisu. Nič takšnega ni napisanega, pravzaprav tukaj gor vsakodnevno beremo resnično grozljive zapise, pa se nikjer ne oglašate. Bom še res pomislila, da komentira njena žlahta.

Ja meni je tudi zoprna. Pa kaj.
Zahtevna do drugih in prav nič topla. Sicer rada gledam mojco mavec, ampak mi gre pa tudi vedno bolj na živce njen stil govorjenja.

A Brežice mogoče niso v Posavju???? Kaj pa ti veš, kako se pogovarjajo pri Bernardi doma?
A zdaj bi pa še čenče širila ali kaj?
[/quote] Dobro preberi, kaj sem napisala. Ne morem ti pomagati, če si funkcionalno nepismena!

Hja, ona ne zna posavskih pravil, ti pa ne slovenskih. Pa sta si kvit.

Maš čist taprav nick. Rada bi bila tako pozitivna in vedno nasmejana kot ŽARNica, pa si ti pravo nasprotje nje in sicer res zelo slaba žarnica pravzaprav že crknjena žarnica, seješ na praznični dan negativno energijo, si zagrenjena, slabe volje,… Bog Ti pomagi !
[/quote]
Biti Berni je huda pokora, tako da, ne, hvala.

Hja, ona ne zna posavskih pravil, ti pa ne slovenskih. Pa sta si kvit.
[/quote] Bravo, v celotnem zapisu si našla en lapsus. Priznam, napaka. Zadovoljna, zadovoljena?

Malce preveč zagreta si ti za to temo, za katero praviš, da te ne zanima. Veš, Jorg Haider je tudi izrazito sovražil homoseksualce in druge zmerjal, potem pa se je izkazalo, da je bil istospolno usmerjen prav on sam. Če misliš, da si me uspela užaliti s tem, da me zmerjaš s takimi izrazi, ti pač moram povedati, da ti ni uspelo. In če si ti toliko boljša od mene, in na toliko višjem nivoju, kot bi se rada predstavila ( pa nisi, verjemi), bi argumentirano komentirala, kaj te je tako zmotilo v mojem prvem zapisu. Nič takšnega ni napisanega, pravzaprav tukaj gor vsakodnevno beremo resnično grozljive zapise, pa se nikjer ne oglašate. Bom še res pomislila, da komentira njena žlahta.
[/quote]

Lezbača = pederčina ni enako gej oseba, je pa to termin za tebi slične osebe. Je pa prav, da si omenila Haidra, ker je on je bil tipična pederčina, za javnost uglajen mož, v temnih kotičkih se je pa drajsal po mladih fantih.

Ha, daj ne bluzi. Ti odpiraš temo, kjer z imenom in priimkom blatiš drugo osebo, ki se ne more braniti. Pa daj še ti svoji ime in priimek gor. Junak. Ni važno a gre za Braneta ali pa Hermino.

Skratka ali si ljubosumna ali te pa na še kakšen drugačen način matra.

Lezbača = pederčina ni enako gej oseba, je pa to termin za tebi slične osebe. Je pa prav, da si omenila Haidra, ker je on je bil tipična pederčina, za javnost uglajen mož, v temnih kotičkih se je pa drajsal po mladih fantih.

Ha, daj ne bluzi. Ti odpiraš temo, kjer z imenom in priimkom blatiš drugo osebo, ki se ne more braniti. Pa daj še ti svoji ime in priimek gor. Junak. Ni važno a gre za Braneta ali pa Hermino.

Skratka ali si ljubosumna ali te pa na še kakšen drugačen način matra.
[/quote]
Si ti podpisana, tudi ti namreč žališ, veš?

Si ti podpisana, tudi ti namreč žališ, veš?
[/quote]

Ti si odprla temo, kjer glodaš druge, sedaj pa jokcaš, ker so dobila povratno informacijo nazaj. Kdo bi to razumel.

meni mi je tako nesramno zoprna, da bi jo postavil v sobo v kot in jo 24 h na dan samo gledal.

Najbolj zoprna voditeljica. Malo preveč misli kaj je. Uglavnem podn.

Ti si odprla temo, kjer glodaš druge, sedaj pa jokcaš, ker so dobila povratno informacijo nazaj. Kdo bi to razumel.
[/quote]
Tvojega zapisa se ne da razumeti. Jokam od žalosti.

Bravo, v celotnem zapisu si našla en lapsus. Priznam, napaka. Zadovoljna, zadovoljena?
[/quote]

Brez skrbi. Imaš v zapisu še več napak.

Izpostavljena je bila ena, ker mene pač moti zamenjevanje teh dveh glagolov podobno, kot tebe moti nekorektna uporaba pogovorne besede, četudi je morda bila namerno uporabljena kot predstavitev posebnega izraza, ki se uporablja nekje v vaših koncih.

Tvojega zapisa se ne da razumeti. Jokam od žalosti.
[/quote]

Joj, ti sploh ne veš, da ne znaš trolat.

Brez skrbi. Imaš v zapisu še več napak.

Izpostavljena je bila ena, ker mene pač moti zamenjevanje teh dveh glagolov podobno, kot tebe moti nekorektna uporaba pogovorne besede, četudi je morda bila namerno uporabljena kot predstavitev posebnega izraza, ki se uporablja nekje v vaših koncih.
[/quote]
Sem napisala, da je bil lapsus. Ločim med moči in morati, brez skrbi. Me pa zanima, če vse zapise na tem forumu tako natančno bereš in iščeš napake? Menim, da so moji, glede na to, česa vsega ne preberemo tu gor, še kar berljivi. Nekaj si pač MORALA najti, kajne?;)

Joj, ti sploh ne veš, da ne znaš trolat.
[/quote]
Še bolj jokam.

Mi je blazno zoprna. Govori, kot da bi bila malo zaostala, se opravicujem za izraz, ali pa da smo gledalci otroci v vrtcu. Res je ne morem poslusat, ampak dokler je na rtv Galunic, bo seveda tudi ona, jo vidno favorizira + Lorelo

Sem napisala, da je bil lapsus. Ločim med moči in morati, brez skrbi. Me pa zanima, če vse zapise na tem forumu tako natančno bereš in iščeš napake? Menim, da so moji, glede na to, česa vsega ne preberemo tu gor, še kar berljivi. Nekaj si pač MORALA najti, kajne?;)
[/quote]

Ne, komentiram napake v zapisih, v katerih nekdo očita drugemu, da dela – enake ali podobne – napake.

Še bolj jokam.
[/quote]

Ha ha, veš kaj, še od JJ “salting the mind” prevodi so boljši, kot pa tvoji sterilni odgovori, ki kao poskušajo zakriti, da je tvoja tema en velik fail. xD

Ha ha, veš kaj, še od JJ “salting the mind” prevodi so boljši, kot pa tvoji sterilni odgovori, ki kao poskušajo zakriti, da je tvoja tema en velik fail. xD
[/quote]
Res ti že kronično primanjkuje domišljije, čisto si zašla. Res za zjokat. Pomiri se in dihaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close