Je res poslanstvo ženske imeti otroke?
Tiste, ki niste in ne boste postale matere po vaši izbiri, kje vidite svoje poslanstvo? Moje vprašanje ni sarkastično, temveč vas res sprašujem, kaj vas razveseljuje, za kaj živite, kako čutite, da ste pomembne za ta svet, prav tako kot tiste, ki so ali bodo postale matere. Ženske imajo maternico, torej naj bi postale matere. Nekoč je bilo še bolj čudno ne imeti otrok oz. jih niso imele tiste, ki jih niso mogle imeti.
Ime851, 22.09.2025 ob 13:50
Tiste, ki niste in ne boste postale matere po vaši izbiri, kje vidite svoje poslanstvo? Moje vprašanje ni sarkastično, temveč vas res sprašujem, kaj vas razveseljuje, za kaj živite, kako čutite, da ste pomembne za ta svet, prav tako kot tiste, ki so ali bodo postale matere. Ženske imajo maternico, torej naj bi postale matere. Nekoč je bilo še bolj čudno ne imeti otrok oz. jih niso imele tiste, ki jih niso mogle imeti.
nikoli niso imele vse ženske otrok. sto let nazaj je bilo 30% žensk brez otrok. če se hoče neka vrsta ohranit, vsaj med sesalci je tako, potem mora določeno število posameznikov imeti potomce. ni kakšne hude filozofije tukaj. pa tudi za razmišljanje o poslanstvu moraš imeti čas in denar. večina časa je človeštvo samo garalo za osnovno preživetje.
Zakaj pa rabis poslanstvo?
Zelja po pomembnosti?
Pisno, potem moras iz petne zile stisnit maksumum od sebe, pa se to vprasanhe, ce ti res uspe biti pomembna!
Ker mater je dabes milijarde, z materinstvom ne izstopas iz mnozice!
Kaj bos pa zdaj?
Ma, jebalo vas poslanstvo! Ta vasa miselnost je unicila nesteto zivljenj, ker se je folk izgubil v tem iskanju kvazi pomembnosti!
Ime851
samica ki lahko ima otroke pa ne želi, je umsko bolana. in to proizvaja toxični feminozem ki so ga uvedli vplivni ljudje – družine s pomočjo femniza, marxizma in levega fašizma. cilj pa je uničit belo raso.
ženska ni ne želi otrok nima nobene vrednoti. nima kaj pridoat družbi. če neka ne želi otrok, iz kakega koli razlog, pomeni da če je edinka slučajno, bo uničila celo družino. pomeni fse njene prababice, pa pra pra babice, ki so res bile zatirane, pretepne, posiljene pred 150 leti, so fse požrle, sam da so lahko imele otroke. fse so morale potpret in so potrpele. in tvoja pra babica je bila 1000000x bolj močna ženska kot si pa ti ničvredna leva fašsitka egoistka narcis pofukan ugabn babji. ničvredna levičarka. ugabna lezbača.
fsaka ciganka, albanka, bosnka, srpkinja italjanka hrvatica musliš varinata je več vredna kot takek ouzle kot si ti. poglej resnici v oči. jaz sme proti islamu, proti temu toxičnemu sovrašrvu žensk. jaz hočem micro bikini ne burke. nočem krakih noge debele riti. ampak darjo klishino. ja? dejstvo pa je , da njhiova druzba čist dobro napreduje, pa ženske ne smejo nič. naše ženskei mate fse pravice več kot fsi moški skupi, pa niste vredne nič. vse vaše babice so bile 100000x več vredne kot si ti. take kto ti, bi jaz dal na poseben otok pa tam išči svj purpese , psolanostvo in zgini iz naše družbe ničvredna luzerka lezbaškžeska brez moža brez otrok je v očeh moških ničvredna kurbtina. prasica. za nobeno rabo. ker nem oreš bit učiteljica, nič en moreš bit. ker nisi poročena. nimaš moza. nimaš moškega keremu si podrejena. si pa podrejena jebaču ničvredemu in šefu. to pa ja. prasican ičvredna si. to je resnica fsega.
Iskanje smisla in poslanstva je prav bebavo newagersko moderno, sploh pri ženskah v “zrelih” letih, ki so neizživete in se na vse pretege trudijo najti potrditev od zunaj in znotraj, da niso slučajno česa v lajfu zamudile. Sploh, ko so ženske po 40 in se bližajo 50im, ne morejo več skrivati tega tihega kričanja, ko iščejo svoje poslanstvo, ker želijo nekje pustiti nek hud pečat. V bistvu so pa precej zafrustrirane in neizživete ženske, ki niso poslušale biologije in so brez otrok. Vsaj velika večina je takih. Pa ne pravim, da morajo imeti vse ženske otroke, sploh ne, pa nikoli niso vse imele otrok, le da se danes nekatere tudi zavestno odločajo za to in jih je v preteklosti oviralo kaj drugega. Ampak toliko izgubljenih, pa kao “ful polno živečih” žensk, ki so globoko v sebi zelo same, žalostne, razočarane in neizživete, je samskih, brez otrok in se bliža 50-im letom.. Ampak na socialnih omrežjih veselo objavljajo, kako so našle svoje poslanstvo, živijo svojo resnico, so polno avtentične in te bedarije, ki so zdaj pač moderne in se marketinško dobro prodajajo, one so pa še enkrat padle na trik bolne družbe..
Seveda je biološki smisel ženske, da ima otroke. Tako je narejeno njeno telo in zato je telo v šoku, če se materinstvo kar ne zgodi.
In od tega ima posledice, tako telesne kot psihološke. Izgubi tudi pravi smisel življenja, ki je nadaljevanje vrste in skrb za potomstvo.
Poleg tega je to za žensko tudi sramotno družbeno, je ženski odpadek in suha veja!
Je pa s tem egoističnim dejanjem ženska tudi ekonomski škodljivec, ki v sistemu pay as you go pričakuje penzijo od otrok, ki jih nima!
vse
točno tako. ker ima samo 1 življenje .od 17 do 24. če tukaj ne dobi moža in otroka je konec. pri 3o neha praznovat rojstni dan. začne delat na sebi, kao. uni izobrzaba ničvrenegda druzboslovja. ji operejo glavo pa še mamica samohrnilka ji je oprala glavo. je toxična feminsitka. misli da kerje naredila ničvredno fiktivno diplomo iničvredne fakulete in ima kvazi akademsko izobrzabo da je pametna. pol pa začne hirat z vwegi hranico. nič mesa. samo luf in zrak. smuti in kava. in začne hirat. pol pri 35 že te neki shira od 5 let nič jest. in sedaj ima končno 38 mogoče celo 36 številko. čeprav je še vedno skinny fat. ne sme nič pojest, ne gr nikamor, ne želi sliašt nič o tem da bi že morala skori babica. inseveda ne najde moža. in pol počasi začne namesto tekat in hoditv hribe trenirat jogo. kadit travo in alkohol. zpristane na ukc psihiatriji. shirana, same kosti, v faco zgleda 70. hodi v klube za najtnike kot babica. in jeseveda toxična feminsitka. ugabna marxiksistka. in pol pri 40 do 50 se pa začne res hard core. pol pa se začne. narcisem na max. pol pase začne redit kljub ultra storgi dieti. ker palestrogen udari z polno mošjo. mišic nima. tesota nima. se zapije, zredi in začne zdrogo. če že ni prej. ker sedaj po 45 pa se začejno zdravsteveni problemi. pa je slaba kri, ker ne je mesa. pa ima porušeno sliko hormonov, pa ima inkontinenco pa ima probleme z prebavo pa izgublja zavest. je v totalni depresiji,. pol pa pride 50. pol pa se začne, močneje teblete proi depresiji, že zelo močne, se začne redit full in čita o boleznih in zve, prebere da bo mogočedobilakakega raka, ker ni imela otrok. pol nimaveč kam it, ker zdaj je ze niti nihče več ne vpraša, kdaj bo mož kdaj otroci. niti je nihče več en želči pofukat. razenkakšen revček mladiček ki se uči fukat. in pol pride mucka in ali kuzek. in ko 1 kuzek več en zaleže si umisli še enga kužka. in ko dva ne zmoreta njene depresiej tolažitsinabavi še 3 kuzeka belega in mucko. in tako gre do konca. in je od 30 naprje, totalno nemogoča, toxična, prasica. in toej resnica, kaj si napisal.
NJihovo poslanstvo je fousija zensksm z otroci, pa da mlajse punce in zenske brainwashajo da se ne splaca imeti froce, pol so stare 50 plus redno jemljejo Xanax, Apaurin, Helex, alkohol ali kadijo travco lohk tudi hardcore drogice ali gredo v versko blaznost/ new age duhovnost ali so obsedene z delom na zemlji.
To je ” coping” obrambni mehanizem.
Anonimno 3469, 22.09.2025 ob 14:18
Ime851
samica ki lahko ima otroke pa ne želi, je umsko bolana. in to proizvaja toxični feminozem ki so ga uvedli vplivni ljudje – družine s pomočjo femniza, marxizma in levega fašizma. cilj pa je uničit belo raso.
ženska ni ne želi otrok nima nobene vrednoti. nima kaj pridoat družbi. če neka ne želi otrok, iz kakega koli razlog, pomeni da če je edinka slučajno, bo uničila celo družino. pomeni fse njene prababice, pa pra pra babice, ki so res bile zatirane, pretepne, posiljene pred 150 leti, so fse požrle, sam da so lahko imele otroke. fse so morale potpret in so potrpele. in tvoja pra babica je bila 1000000x bolj močna ženska kot si pa ti ničvredna leva fašsitka egoistka narcis pofukan ugabn babji. ničvredna levičarka. ugabna lezbača.
fsaka ciganka, albanka, bosnka, srpkinja italjanka hrvatica musliš varinata je več vredna kot takek ouzle kot si ti. poglej resnici v oči. jaz sme proti islamu, proti temu toxičnemu sovrašrvu žensk. jaz hočem micro bikini ne burke. nočem krakih noge debele riti. ampak darjo klishino. ja? dejstvo pa je , da njhiova druzba čist dobro napreduje, pa ženske ne smejo nič. naše ženskei mate fse pravice več kot fsi moški skupi, pa niste vredne nič. vse vaše babice so bile 100000x več vredne kot si ti. take kto ti, bi jaz dal na poseben otok pa tam išči svj purpese , psolanostvo in zgini iz naše družbe ničvredna luzerka lezbaškžeska brez moža brez otrok je v očeh moških ničvredna kurbtina. prasica. za nobeno rabo. ker nem oreš bit učiteljica, nič en moreš bit. ker nisi poročena. nimaš moza. nimaš moškega keremu si podrejena. si pa podrejena jebaču ničvredemu in šefu. to pa ja. prasican ičvredna si. to je resnica fsega.
Zenske, ki se zavestno odlocjo da ne bodo imele froce ali nimajo dovolj kesa ali imajo kako gensko bolezen/ psihicne probleme ali so neplodne / meni je to fairplay.
Ves koliko zensk ima froce pa niso fajne mame???
Anonimno473, 22.09.2025 ob 14:24
Iskanje smisla in poslanstva je prav bebavo newagersko moderno, sploh pri ženskah v “zrelih” letih, ki so neizživete in se na vse pretege trudijo najti potrditev od zunaj in znotraj, da niso slučajno česa v lajfu zamudile. Sploh, ko so ženske po 40 in se bližajo 50im, ne morejo več skrivati tega tihega kričanja, ko iščejo svoje poslanstvo, ker želijo nekje pustiti nek hud pečat. V bistvu so pa precej zafrustrirane in neizživete ženske, ki niso poslušale biologije in so brez otrok. Vsaj velika večina je takih. Pa ne pravim, da morajo imeti vse ženske otroke, sploh ne, pa nikoli niso vse imele otrok, le da se danes nekatere tudi zavestno odločajo za to in jih je v preteklosti oviralo kaj drugega. Ampak toliko izgubljenih, pa kao “ful polno živečih” žensk, ki so globoko v sebi zelo same, žalostne, razočarane in neizživete, je samskih, brez otrok in se bliža 50-im letom.. Ampak na socialnih omrežjih veselo objavljajo, kako so našle svoje poslanstvo, živijo svojo resnico, so polno avtentične in te bedarije, ki so zdaj pač moderne in se marketinško dobro prodajajo, one so pa še enkrat padle na trik bolne družbe..
PRoblematicne so starejse zenske 50 plus samske, ki drugim isti zivlj.nacin vsiljujejo, ce taka zenska hodi na krizarjenja, ima moza in sta brez otrok ali imata psa, macko ali hrcka/ cincilo je vseeno boljse, kot zaradi druzb.pritiskov/ verskih imeti ottoka.
Jaz sem v zacetku 30.tih/ konc 20tih hotla imeti otroka, zdaj pa hvalabogu da ga nisem/ da ga spravim v tak krut svet.
mijav mijav, 22.09.2025 ob 13:58
nikoli niso imele vse ženske otrok. sto let nazaj je bilo 30% žensk brez otrok. če se hoče neka vrsta ohranit, vsaj med sesalci je tako, potem mora določeno število posameznikov imeti potomce. ni kakšne hude filozofije tukaj. pa tudi za razmišljanje o poslanstvu moraš imeti čas in denar. večina časa je človeštvo samo garalo za osnovno preživetje.
V Naravi je tako, ko ni ustreznih pogojev samica nima potomstva.
Ne izsiljuje, kot en folk brez kesa/ sluzbe pa 4 otroke.
ITak.
Poglej koliko samskih americank na tiktoku objavlja svoj samski lajf childfree by choice, snemajo se kaj delajo cez dan/ fitness, potovanja, joga, precenjene solate v restavracijah za kosilo, ful draga matcha latte, vadijo jogo doma za tiktok in prepricujejo sebe, da so happy, ene so mogoce res, za vecino mislim da je to coping, ko se nehajo snemati za tik tok pa Helex ali Apaurin, Prozac in alkohol. Kruta reala. Mogoce ce imajo kako macko ali psa je boljse.
Ali samohranilke brez deca, ki se snemajo v avtu za tiktok in jokajo, ko so same. To je reala ali coping kolk so happy in kolk se jim dogsja za tiktok ali jokanje ker nimajo deca.
Nobeno “poslanstvo” to ni.
Narava pač gre svojo pot, narava se ne ozira na tiktok in družbene norme, pravila in standarde. Je pač urejeno tako, da če si ženska želi otrok, jih bo skoraj zagotovo imela, če pa ne pa ne, obstanek vrste je zagotovljen.
Patriarhat si je zamislil sistem, kjer so ženske PRISILILI v materinstvo, ali so to hotele ali ne, V ta namen so uveljavili izraze kot “poslanstvo”, dolžnost, edini smisel obstoja, vloga…uveljavili so vrednostni sistem, kjer je ženska “vredna” samo glede na število otrok….in kaznovali tiste brez.
Zanimivo, da se na moške ta pritisk ne izvaja, a ne?
Ne, to ni žensko poslanstvo. Je del življenja, ženska lahko postane mama ali pa tudi ne, ni pa to njeno poslanstvo. Sicer lahko postane njen odnos z otrokom patološki in ovira otrokov zdrav razvoj. Jaz sem mama trem otrokom, pa materinstva ne čutim kot poslanstva. Rada sem mama, rada pa imam tudi svojo službo, potovanja, branje, raziskovanje, izobraževanje… Ko se bodo otroci osamosvojili, se ne bom počutila prazne, saj ne živim zanje. Dala sem jim življenje, pomagam jim na poti k samostojnosti, to pa je to. Moje življenje obsega še marsikaj drugega.
Anonimno 9866, 22.09.2025 ob 16:05
Toxic moderni feminizem ni tolk uspesno prodrl do islama, do albank in srbkinj/ bosank! 🙂
Zato je tam vse normalno, druzine so bolj povezane.
Mislim, da v zelo religioznih arabskih drzavah feminizem ne more uspeti mogoce ali tam kjer so velike druzine, ki so bolj povezane.
Hja, Odvisno od zornega kota. Zame imajo pa prav oni toksične odnose, ženske so nesrečne, popolnoma odvisne od (navadno infantilnih moških, ki niso dorasli svoji vlogi, zato se znašajo nad njimi). Feminizem = enakopravnost. In samo družine, v katerih sta oče in mati enakopravna, so srečne družine, v katerih se vzgojijo duševno in čustveno zdravi otroci. V patriarhalnih družinah se vzgajajo kimavčki in nevrotiki. Toksične družine pač niso zmožne vzgojiti zdravih oseb.
daisycutter, 22.09.2025 ob 16:34
Nobeno “poslanstvo” to ni.
Narava pač gre svojo pot, narava se ne ozira na tiktok in družbene norme, pravila in standarde. Je pač urejeno tako, da če si ženska želi otrok, jih bo skoraj zagotovo imela, če pa ne pa ne, obstanek vrste je zagotovljen.
Patriarhat si je zamislil sistem, kjer so ženske PRISILILI v materinstvo, ali so to hotele ali ne, V ta namen so uveljavili izraze kot “poslanstvo”, dolžnost, edini smisel obstoja, vloga…uveljavili so vrednostni sistem, kjer je ženska “vredna” samo glede na število otrok….in kaznovali tiste brez.
Zanimivo, da se na moške ta pritisk ne izvaja, a ne?
Repli… Pozdravljena.
Zdejle sedim in razmisljam… Skusam se spomnit oz poiskat eno zensko, ki je na teh tvojih staliscih in, da je srecna. Ene ne najdem. Poznas ti kako?
Lih kontra je kar ti govoris. Oz nasploh kar kjafir govori.
Narava je to da ma otroke. To je cikel.
To ti lahko kakemu papku govoris. Ko ženska sreča muškota, ji itekako proradi narava.
As vidla zartrose zadnjic… Nekdo je objavil sinana, sem rekel a vi ga poslusate… I zartrose odma dosla in rekla da ona tudi poslusa… Nebil je ženio. Veliko je tu stvari.
Recimo tiste zadnjic dve ko so jih resevali dva dni zapored… Greve u gore pa se mal zgubit da naju rešijo mačoti… Vidis da itekako bi princa.. slucajno da bi kakega spoznale… nevem kaj jima je slo po glavi. aja, zdej pa naj te take vodijo.
A ves da je u rusiji promoviranje tega prepovedano? Oz so sprejemali zakon.
A ves da bodo neuke zenske sledile antikrista?
Lej. Vse kar ves in tupis je ravno kontra.
Anonimno836, 22.09.2025 ob 17:30
Ne, to ni žensko poslanstvo. Je del življenja, ženska lahko postane mama ali pa tudi ne, ni pa to njeno poslanstvo. Sicer lahko postane njen odnos z otrokom patološki in ovira otrokov zdrav razvoj. Jaz sem mama trem otrokom, pa materinstva ne čutim kot poslanstva. Rada sem mama, rada pa imam tudi svojo službo, potovanja, branje, raziskovanje, izobraževanje… Ko se bodo otroci osamosvojili, se ne bom počutila prazne, saj ne živim zanje. Dala sem jim življenje, pomagam jim na poti k samostojnosti, to pa je to. Moje življenje obsega še marsikaj drugega.
To je zdrav pogled na materinstvo in iz take družine pridejo zreli ljudje. Žal je % tistih na drugi strani veliko večji. Ne, materinstvo ni poslanstvo in ne sme biti. Ženska, ki živi samo za svoje otroke nima svojega življenja in, ko otroci odrastejo, se odselijo… ne zna živeti.
Anonimno 9866, 22.09.2025 ob 15:57
PRoblematicne so starejse zenske 50 plus samske, ki drugim isti zivlj.nacin vsiljujejo, ce taka zenska hodi na krizarjenja, ima moza in sta brez otrok ali imata psa, macko ali hrcka/ cincilo je vseeno boljse, kot zaradi druzb.pritiskov/ verskih imeti ottoka.
Jaz sem v zacetku 30.tih/ konc 20tih hotla imeti otroka, zdaj pa hvalabogu da ga nisem/ da ga spravim v tak krut svet.
res je vedno manj ljudi se odloča za otroke sam poglejte kam svet drvi .Samo neizobraženi bodo imeli otroke muslimani albanci pa saj vidim kako je v Kranju .
Ja, imeti otroke je poslanstvo ženske!
Slovenski narod izumira, ker se ženske tega ne zavedajo. Ker večina bi se po koncu srednje šole morala poročiti in imeti otroke. Dokler so najlepše in najbolj plodne!
Če je kakšna res intelektualka in gre na kakšen pameten faks tipa medicina, pravo, farmacija in podobno, pa bi morala resno in redno študirati, v roku diplomirati in imeti prvega otroka najkasneje pri 25.
Žalostno pa je, da se današnje mlade ženske v glavnem afnajo, živijo nekakšno zlagano življenje za na instagram in ali bluzijo ali pa so na kakšnih neumnih in neuporabnih faksih kot so FDV, FF in podobno.
In potem so naenkrat relativno stare, z neuporabno izobrazbo in na koncu pristanejo pri nekvalificiranih delih. Hkrati pa se jim poveča možnost, da ne dobijo več resnega partnerja. In potem so brez otrok ali pa imajo enega samega. Ki je zaradi visoke starosti matere žal večkrat tudi prizadet, z downovim sindromom ali pa avtističen, z ADHD in podobno.
je*alo vas poslanstvo!, 22.09.2025 ob 14:04
Zakaj pa rabis poslanstvo?
Zelja po pomembnosti?
Pisno, potem moras iz petne zile stisnit maksumum od sebe, pa se to vprasanhe, ce ti res uspe biti pomembna!
Ker mater je dabes milijarde, z materinstvom ne izstopas iz mnozice!
Kaj bos pa zdaj?
Ma, jebalo vas poslanstvo! Ta vasa miselnost je unicila nesteto zivljenj, ker se je folk izgubil v tem iskanju kvazi pomembnosti!
Na milijone življenj žensk je uničila patriarhalna miselnost. Par zaostalih vas je očitno še vedno. Sploh pa – kaj se imaš sploh za oglašat v temi, ki ti sploh ni namenjena. Ti se ukvarjaj raje s svojim poslanstvom. Po tvojem sovraštvu do žensk sodeč, si zelo nesrečen človek, ki svojega poslanstva še ni našel.
Forum je zaprt za komentiranje.