Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek je res nemogoče?

je res nemogoče?

A ti pa vedno izpolniš željo drugemu ali ženi ?
Če po tvojih merilih ženski prevečkrat ni za seksat, pa se lahko svobodno ločiš in poiščeš drugo žensko, ki ti bo vedno ustregla.
Ali ti tudi to kdo brani ?[/quote]

Če bi se le ženske držale teh tvojih pravil, pa še vedno, tako kot ti in recimo Marko, tako radi povdarjate, kaj in kako bi morali in kaj smo, če tega ne počnemo ali počnejo. Torej po tvoje je vsako moraliziranje in označevanje tretje osebe odveč, ker smo vsi svobodni in se lahko ločimo, torej zakaj silna potreba po označevanju drugega človeka da je otrok, razvajen ipd. če pa je vsak svoboden da se od njega loči na takšen ali drugačen način? zakaj potem skoz ponavljate, kakšna bi morala bit resna zveza, če je to relativno, ker ni zapisano v zakonih? Torej je lahko meni tak, tebi tak, zakaj nas učite tako kot ženske, kako je prav, če pa se lahko vsaka ženska od tipa ki drugače smatra resno zvezo svobodno loči. Jokanje da mi drugače dojemamo resne zveze so dokaz ravno tega, kar praviš da naj naredim jaz, se ločim in poiščem drugo, torej je vsako jokanje žensk odveč, pa tega filozofki nisi serviral na krožniku.

Ribica, ki je priznala, da je že varala.[/quote]
In???

Torej ima konkretne izkušnje, ve o čem govori za razliko od tebe 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ni problema, če ti ni. Se pač ne boš zapletal z ženskami, ki ji do tega je. Na začetku poveš in je problem rešen. Ne vem, zakaj bi si želel štirioglato luknjo, če imaš okroglo palico. Tolk pa menda si razumen, da veš, da ne bo pasalo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ribica, ki je priznala, da je že varala.[/quote]
In???

Torej ima konkretne izkušnje, ve o čem govori za razliko od tebe ;)[/quote]
Manjka samo še, da dopišeš, da je zaradi tega zrelejša od mene. Ker ful težko si je poiskat zanič babo, pa jo potem naslednji dan prevarat. Zmago v lajfo.

Neverjetna podobnost med Gostičem in Matkičem. Mogoče sta kaj v žlahti?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Vsak je unikat, nobeden, nobenega ne more 100% razumet, ker če bi vse dali na plano, bi pri vsakem človeku našla ENO stvar, ki je ne bi razumela in bi ti bila na nek način čudna in bi bila proti njej. Torej je zveza brezvezna, ker nobenega ne moreš 100% razumet?

To o odmetavanju mask, pa bom tako rekel, bodi za vzgled z lastnim delovanjem, za začetek odvrži največjo masko, to je lastno, torej prenehaj uporabljat oblačila ki popravijo tvoj vizualni izgled in povdarijo tvoje atribute (push up, ličila, lahko bi rekli tudi nasploh obleke, ker brez maske si samo če si naga, ko ti joški načeloma visijo bolj kot v oblačilih in se vidi pri večini tudi celulit ipd) šele potem zahtevaj to od drugih.

A pa ti razumeš, da če tipu pač je enkrat za nategnit drugo kot si ti? Verjetno ne… zanimivi dvojni standardi. Ne da je to meni največji problem, govorim o tem, kako je tebi samoumevno to kar je tebi, drugim pa je lahko samoumevno kaj drugega, kdo ima prav? Seveda po tvoje ženska, torej ti, če tebi ni 1x je ok, če pa tip 1x drugo nategne, pa ni ok, zakaj že, ker si tako določila, ker tebi čustva tak nalagajo, moškim pa kaj druga nalaga da ni ok, če ti 1x ni za seksat, zakaj je to slabo, vaš način pa dober. To je tista vaša napaka in nezmožnost razumevanja moškega, češ moški naj razume, jaz pa ne bom, ker ne rabim in ker je tak prav in ker me drugače nima rad.[/quote]
Ja pa najdi si tako, ki bo to razumela. Če jo najdeš. :)) Kdo te pa sili v kaj drugega?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja lej, novo leto je, čas za spremembe. Vsaj maske, če že kaj drugega ne. :))

Vsak je unikat, nobeden, nobenega ne more 100% razumet, ker če bi vse dali na plano, bi pri vsakem človeku našla ENO stvar, ki je ne bi razumela in bi ti bila na nek način čudna in bi bila proti njej. Torej je zveza brezvezna, ker nobenega ne moreš 100% razumet?

To o odmetavanju mask, pa bom tako rekel, bodi za vzgled z lastnim delovanjem, za začetek odvrži največjo masko, to je lastno, torej prenehaj uporabljat oblačila ki popravijo tvoj vizualni izgled in povdarijo tvoje atribute (push up, ličila, lahko bi rekli tudi nasploh obleke, ker brez maske si samo če si naga, ko ti joški načeloma visijo bolj kot v oblačilih in se vidi pri večini tudi celulit ipd) šele potem zahtevaj to od drugih.[/quote]
Zahtevaj? A če bo pa naga okrog hodila, potem pa bo lahko zahtevala to tudi od drugih? Ja no, probaj, mogoče pa ti kod utreže v tvoji zahtevi. Zahteve nosijo velika razočaranja. Kdor zahteva, nosi v sebi praznino, ki jo želi zapolnit s pričakovanji, to je zahtevami od drugih. Zahteve pa plašijo, zato pogosto niso uresničene.

gostič- itak da je vsak zase unikat pa da nobenga ne morš 100% razumet itd….dej no…še sami se ne razumemo 100%, kak bi lahko druge….glede na to, da ljudje uporablamo približno 10% možganov….od 100, je za našo vrsto to res neki, kar ne bomo nikol dosegl….nč novga, ampak to še ne pomen, da je zveza brezvezna, kr nekoga ne morš 100% razumet…glih pol bi bla brezvezna, kr se neb mogl nč novga zgodit, o ničemer se neb mel za pogovarjat, ker bi se 100% razumel in strinjal v vsem…veš kak dolgčas bi bil…

o odmetavanju mask- govorim o začetnih maskah…. se pravi, primer tebe-hočeš položit žensko pa ji ne poveš, v štartu, da želiš samo sex, kr se ti zveze itak zdijo beda… kak uspešn bi bil? mal razmisl….o takih maskah ti govorim…zavajanje folka na mentalni ravni, ne fizični…. to, če si ena natlači zokne v modrc, pa ko jo slečeš, ugotoviš, da ma A namest C, ni tko pereč problem…se ti ne zdi? ampak kolk sm te uspela razumet, je zate glih to največji problem… 🙂 če si rad navzven lepo urejen, je fajn, če si še navznoter…. 🙂

To o odmetavanju mask, pa bom tako rekel, bodi za vzgled z lastnim delovanjem, za začetek odvrži največjo masko, to je lastno, torej prenehaj uporabljat oblačila ki popravijo tvoj vizualni izgled in povdarijo tvoje atribute (push up, ličila, lahko bi rekli tudi nasploh obleke, ker brez maske si samo če si naga, ko ti joški načeloma visijo bolj kot v oblačilih in se vidi pri večini tudi celulit ipd) šele potem zahtevaj to od drugih.[/quote]

To imaš pa prav. Tega je bilo tudi mene vedno strah. Navzven taki frajerji, mačoti, potem da pa hlače dol in …glej mizerijo.

Mislim … kaj vse to našo zemljico taca…

hahahahaaha margot 😀

Margot opet ne zmore brez mene.

@filozofka

Kdo te je nasral da 10% možganov uporabljamo, daj neke dokaze o tem, to so samo teorije in en navaden mit

Ženske in znanost ni nikol šlo dobro skup, ker vas vse napizdijo, jao jao………………………………………. isto kot ženske in tehnologija

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

A ti pa vedno izpolniš željo drugemu ali ženi ?
Če po tvojih merilih ženski prevečkrat ni za seksat, pa se lahko svobodno ločiš in poiščeš drugo žensko, ki ti bo vedno ustregla.
Ali ti tudi to kdo brani ?[/quote]

Če bi se le ženske držale teh tvojih pravil, pa še vedno, tako kot ti in recimo Marko, tako radi povdarjate, kaj in kako bi morali in kaj smo, če tega ne počnemo ali počnejo. Torej po tvoje je vsako moraliziranje in označevanje tretje osebe odveč, ker smo vsi svobodni in se lahko ločimo, torej zakaj silna potreba po označevanju drugega človeka da je otrok, razvajen ipd. če pa je vsak svoboden da se od njega loči na takšen ali drugačen način? zakaj potem skoz ponavljate, kakšna bi morala bit resna zveza, če je to relativno, ker ni zapisano v zakonih? Torej je lahko meni tak, tebi tak, zakaj nas učite tako kot ženske, kako je prav, če pa se lahko vsaka ženska od tipa ki drugače smatra resno zvezo svobodno loči. Jokanje da mi drugače dojemamo resne zveze so dokaz ravno tega, kar praviš da naj naredim jaz, se ločim in poiščem drugo, torej je vsako jokanje žensk odveč, pa tega filozofki nisi serviral na krožniku.[/quote]
Čeprav obstaja neka splošna definicija resne zveze, še to ne pomeni, da se morata partnerja tega držati. Na koncu sta vedno partnerja tista, ki se dogovarjata kakšno zvezo ali odnos bosta imela.
Tisti, ki imajo raje odprte veze, si odnos občasno popestrijo v kakšnem Swinger klubu ali pa se dogovorijo z drugimi pari, ki imajo podobne želje.
In če se oba s tem strinjata in jima to predstavlja resno zveo, je to za njiju resna zveza.
Kar pa ne pomeni, da ista definicija velja zame.

Svoboda odločanja pa je povsem nekaj drugega, kot nezrelost ali otročjost.
To sta dva različna pojma.

Filozofki nisem tega serviral, ker trenutno nisem opazil jokanja iz tega pogleda. Če pa bi, bi pa seveda odgovor bil isti, kot moškemu.

Če moški samo gleda in prešteva, koliko želja mu ni izpolnila partnerka, potem se gre za tipičnega narcisoidnega sebičneča, ki vidi le svoje neizpolnjene želje. Ne vidi pa tega, koliko želja pa on ni izpolnil ženski. To njega ne zanima. Tako ohranja svojo iluzijo o lastni popolnosti in vedno najde razlog za varanje.

Kaj pa je push up modrček kot začetna maska? Tebe moti mentalna mene pa fizična, ali ne sme biti moški drugačen kot ženska, zakaj je fizična slabša, ker je tebi manj pomembna? Zakaj ni tko pereč problem, ker si se ti odločla da ni, kaj pa če nekomu je, nimaš pravice določat kaj je drugim pereč problem in kaj ne.

Sad ga ima, sad ga nema.
Joooj Matkič :))))

Splošna definicija ni enako uzakonjena definicija: 2×2 je 4, pa nič drugač, pa karkol politik obrača je matematično tkole, resna zveza pa je lahko 1,2,3,4,5,6,7,8,………………………………. enako je za pojem otročjega in nezrelega, to je vse relativno glede na to kdo gleda. In če bi povzel v tej debati dejstvo da je inteligenca ljudi merjena po Gaussovi krivulji bi lahko povzel tudi da to kar večina dela in razume je povprečje in ne najbolj prav, ampak samo najbolj masovno, kar pa nekaj ne naredi prav ali narobe, ali v tvojih besedah nezrelo ali otročje. Pač se večina tolaži s tem, in reče: ”Hah glej saj oni trije tud tko mislijo” to ne daje večje teže njihovem pogledu, kvečjemu nižjo, ker dokazujejo da je vaše in niihovo mišljenje povprečno, zato naslednjič, ko boste govorili o splošnih normah in nenapisanih pravilih, o tem kaj je otročje in kaj odraslo, se spomnite tega, da več kot se ljudi z vami strinja bolj povprečni ste po razmišljanju in razumevanju.

pa sm mela obdobje, ko sm dost brala o tem, da naj bi recimo delfini bli edina bitja na svetu, k koristijo največ % pa miši so tud poglavje zase po nekih študijah…tko da…. to bi lahk bla pa že nova tema spet….če mene vprašaš, bi ti rekla, da so kaki tibetanski menihi al pa razni vrači in poznavalci ezoterike še nekako najbližje maximumu izrabe… tud zlo zanimiva tema…res…

sj ne odločam ka je komu bol pereč problem…jst ti govorim ka je men bol pomembn…in skušam ti dopovedat, da te nihče ne sil enako mislt…teb je vizualnost bolj važna, men mentalnost… no v začetni fazi je vsem vizualnost, ko prideš pa do prvega stika v pogovoru, pa mentalna…. jst mam ljudi kot si ti za nezrele in površinske….ampak to je moje mnenje… ne pravim da je to nujno za vse in se ne obeši tolk na neki, česar nism nikol napisala

Dobro, ampak še vedno ne razumem v čem je tvoj problem in zakaj te neko mnenje ogroža ali ovira pri tvojih odločitvah ?
Ker bi rad, da bi bilo splošno mnenje takšno, kot tebi ustreza in bi se potem počutil svobodnejšega ?

Opa, zdaj pa je vizualnost že v začetni fazi pomembna, kako, če pa je mentalna bolj pomembna, vidiš kako se ujameš. Pol pa še sodiš, kaj sem jaz in kaj ne, če bi bla ti res filozofka bi vedla da je nekaj debatiranje o nečem, drugo pa dejansko, kot da me poznaš. To da je to tvoje mnenje si napisala komaj zdaj, do tega prispevka, je blo za prebrat, kot da je to edino prav in splošno, da tak mislimo, zato pa dobiš nazaj kdaj kaj takega. Zraven se pa maš še za nekaj več in potem obsojaš druge ki mislijo drugače, pol se pa čudiš da te noben ne želi spoznat… svašta majka rođe 😉

robi…njega moti dejstvo, da večina ne razmišlja kot on, to je njegov problem…in bi se dost bol svobodnega počutu, če bi blo več istomislečih…. kot da išče neko odobravanje zdej…po moji logiki nej dela, kar se njemu zdi prav in v skladu z njegovimi prepričanji o vezah…če so mu bedne, ok…če mu niso, pa trdi da so mu, zarad kašnga raočaranja. tud prav….ne vsiljujem mnenja, sam svoje poglede razlagam, ki pač niso komaptibilni njegovim….nč druzga… itak vsak dela kar mu paše…

Opa, zdaj pa je vizualnost že v začetni fazi pomembna, kako, če pa je mentalna bolj pomembna, vidiš kako se ujameš. Pol pa še sodiš, kaj sem jaz in kaj ne, če bi bla ti res filozofka bi vedla da je nekaj debatiranje o nečem, drugo pa dejansko, kot da me poznaš. To da je to tvoje mnenje si napisala komaj zdaj, do tega prispevka, je blo za prebrat, kot da je to edino prav in splošno, da tak mislimo, zato pa dobiš nazaj kdaj kaj takega. Zraven se pa maš še za nekaj več in potem obsojaš druge ki mislijo drugače, pol se pa čudiš da te noben ne želi spoznat… svašta majka rođe ;)[/quote]
Pomembno nam je vse, kar pogojuje naše zadovoljstvo. Še najbolj tisto, kar nas moti, ker želimo, da nas nič ne moti.

Dobro, ampak še vedno ne razumem v čem je tvoj problem in zakaj te neko mnenje ogroža ali ovira pri tvojih odločitvah ?
Ker bi rad, da bi bilo splošno mnenje takšno, kot tebi ustreza in bi se potem počutil svobodnejšega ?[/quote]

Sj ne morš razumet, ker mene ne ogroža nobeno mnenje, izvaja pa se konstantno mentalno nasilje, nad ljudmi z drugačnim mišljenjem kot večina, skozi besede kot je otročje, nezrelo, neresno ipd. Kao, mi smo zreli in odrasli, ker mislimo vsi enako, dobr ste indoktrinirani, da mislite, da ste do vaše definicije resne zveze pršli skoz lastno inteligenco in odraslost, svaka vam čast.

Najbolj prav bi bilo, da če že hočeš živet po lastnem principu ne označuješ drugačnega principa za otročjega, napiš da po tvoje je boljš tak pa tak, ne pa da je nekdo nezrel, kot da si ti ker tipo ki določa kdo je zrel in kdo ne, in to brez osebnega stika za povrh.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close