je res nemogoče?
Sama si preberi s čim nas obtožuješ, jaz sem ti samo dobronamerno napisala, da si pač prepoznavna, če samo v neko osrednjeslovenšno oblačiš svojo rodno štajerščino, teme pa odpiraš iste…in koliko si obupana, si se tudi sama opredelila, kaj jaz vem, kako ti je, nisem za to tu, da bi dajala nalepke o piscih, ker foruma ne spremljam več in menda smo ja vsi že napredovali odtistihmal, ko sem ga še vsak dan čitala (en od razlogov, da sem to nehala, so ravno tvoji prispevki, zdaj rajši gledam escherjeve nemogoče predmete)
Tebi želim vse isto, hvala hvala, res.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] potem mi pa naj nekdo pove, v čem je sploh smisel foruma, če ne o razglabljanju na določeno temo… sej se vsak sam odloči v kiro temo se bo spustil in se pogovarju o njej… če se ti zdi neka tema patetična in nesmiselna, je pač ne bereš, še manj pa komentiraš…moje mnenje pač
bi pa rada zvedla, v čem je poanta, da bi spreminjala neko narečje…pač pišem neko čudno osrednjeslovenščino očitno…ne spreminjam narečja in ga ne zavijam v karkoli…ne v ljubljanščino ne v mariborščino in ne v prekmurščino…. zakaj bi kdo sploh hotu spreminjat to zarad kake prepoznavnosti al česarkoli… mogoč sm res totalno neumna in določeni to pač počnejo tle gor, sam v nevem v čem bi bil point, če mene vprašaš…pač odpreš temo…in ne rabiš iste odpirat 15x… in če je kdo odpru že podobno, ne pomen, da sm bla to jst…to sm hotla povedat…sicer pa tud če bi bla, ka pol…mislim zarad mene lahk nekdo odpira vsakih 10 minut isto zadevo…če me ne zanima pač ne bom pisala na tisto temo…. velik je tle gor isto mislečih, kar pa ne pomen, da je to en sam človek, ki se s sabo pogovarja pod različnimi nicki in z različnimi naglasi, sam zarad kake prepoznavnosti al biločesa….ne rečem, da ni tud takih ljudi, sam to je že pol ena ornk mentalna motnja za moje pojme…
sicer si pa vsak misli kar si pač želi, ne glede na to, kar kdo napiše…v tem je pa največjki problem….namest neke normalne komunikacije, dobiš nazaj tako sranje…. brezveze
Smisel foruma zagotovo ni v tem, da ti bodo vsi v rit lezli in se strinjali s tabo, ker imaš tako genialne poglede na življenje in svet okoli sebe. To počnejo samo fukfehtarji z razlogom, ki ti tudi menda ni všeč. Včeraj se ti je en tak metal pred noge s pihanjem na dušo, pa ti izgleda spet ni odgovarjal. Ker princeski nihče ne odgovarja in ne zna prepoznati niti svojih trenutnih želja. Začne debato s tem, da ji ni najti kompatibilnega samca, ker je menda vse na tržišču visuljkov praznoglavo in površno, potem pa že, da pravzaprav sploh nič ne išče … Začne debato s podcenjevanjem nasprotnega spola, potem je pa vsa užaljena, ko se podvomi v njene spolne kvalitete. Princeske, ostanite samske! Ne, ni tipov za vas, razen v ljudskih pripovedkah. Nikoli v resnici ni bilo takih, ki bi vam odgovarjali, niti se nikoli niso rodili. Sprijaznit se s tistimi, ki obstajajo ali pa odmislit parjenje.
Eh, potem si še dobro prišel skozi.:)) Jaz sem prvič napisala samo par stavkov, pa so začeli dvomiti, da sem ženska.:))[/quote]
To zato, ker te berejo preko monitorja, in ne monitorke :)[/quote]
Neeee… ona je bila preprosto preveč drugačna od vseh tistih, ki smo jih poznali do takrat in so se izdajale za ž spol zato je nastal dvom, ki je bil kmalu ovržen.
Je brez težav prestala preverbo spola v realnosti… 😉
No, no….ne bi rekel, da je nemogoča, le deluje tako “čudno”, da iz drugih izvabi le tisto kar sama ne mara, nakar sklepa, da so vsi nemogoči.
ps
Sedaj ko je novo leto bomo boljši po vseh teh lepih željah, ki so nam bile izrečene, a ne? :)[/quote]
Ti vidiš kaj drugega. Zakaj bi morala plesati po tvojem špilu? Naj ta ženska začne spreminjati sebe, pa se bo tudi svet okrog nje zdel drugačen. Na to ima vpliv.
P.S.
Super, me veseli, da boš boljši:). Lahko začneš že danes, a ne.[/quote]
No začel sem jutri 🙂
Ne rabiš plesat po mojem špilu, to sploh ni bil namen (ne rabiš se ogroženo počutit ;), le tvoja trditev je bila preveč direktna, brez razlage je ničeva za nekoga, ki ne ve o čem govoriš, čeprav je pravilna in se tudi sam strinjam z njo.
Sploh pa glede na odziv sedaj ne bomo več potrpežljivo odgovarjali na vedno iste teme četudi bi jih nemara pisali vedno novi pisci foruma, ker si moramo najt bolj zanimiva branja…. supervizorji.pres
Res je smisel foruma v tem, da se razglablja o zastavljeni temi in tudi res je da si vsak misli kar si pač želi…. nekateri svoje misli celo ubesedijo, ker mislijo, da je treba vsem povedat kar mislijo. 😉
Jaz sicer ne vem kako nekdo tako z gotovostjo ve, da vedno ista oseba piše take in podobne x krat prežvečene, teme in je potem še tako globoko prepričan vase, da si upa pisca obsodit in mu očitat stvari, ki se njemu zdijo nesprejemljive?
sm opazla… tolk tem, k sm prebrala v zadnem času tle gor, ne vem če sm jih že kdaj v lajfu…ene se tolk raztegnejo, da se mi ni dal čist vsega brat v bistvu, pa pr vsaki je vsaj nekdo, k začne provocirat…tko da res ne kemlem tega neki osebno in se ne grem v kot jokat, tud če me besedno raztrgate k pitbul roparja 😀
haha…kmal se mi res ne bo več dal, sam dans še odležim, pa mogoč še jutr…pol pa ne bo več tolk časa….nč bat, ne bom tolk utrujala 😀
sunce jarko….. ti si sam nase jezn očitno in ne mislim se ti zagovarjat zakaj sm tu, pa tud če ti povem, itak ne boš verjel kiro temo še zraven berem in kaj me je sploh prnesl na tale forum… ma sploh smisel potem karkol pisat proti takim izjavam, kot so tvoje? mislim, da ne…. pač, misli kar ti srce poželi…. 🙂
pa kako lahko pričakuješ, da tak debil, kot sm jst napiše kaj zabavnega? kot je reku “sunce jarko” izkoriščam virtualno pozornost, dokler traja…kmal se boste naveličal mlatenja prazne slame in jo odšli drugam mlatit….. dodala bi še samo, da je s tem potrdil, da je cepec, ker jo neprestano mlati povsod, kjer je možno…. (cepec je orodje, za mlatenje prazne slame namreč 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.