Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek je res nemogoče?

je res nemogoče?

Hah, zakaj bi se pa kakšen tip gnal in vztrajno šarmiral eno izmed mnogih dolgočasnih babnic, ki je pač v krizi razplodne dobe oziroma zavedanja odštevajoče biološke ure? A to naj bi bilo komu seksi? To je nek seksapilni presežek, ki bi desca prepričal, da se bo na vse pretege trudil in mučil kot snubec? Nigga please!

sunce jarko…. po odgovorih sodeč res ne morš met velik v glavi 🙂 nism tega napisala sem zato, da bi se s kom prepirala…. tko da… ne mislim odgovarjat na take neumne..

Haaaa sva tam tam v letih tko da štekam čist pa tud sunce jarko štekam dobr k pač sodelvat v pogovoru je treba svoje blodnje,….Ma filozofka ta tip je prbližn iz mojga opisa(nima časa te lovit,pa si takoj za odpis haaaa) Ljudje nismo na svetu da bi bli sami to trim jst zato je ta odgovor logičn da te v obe smeri vleče. Glede na to da maš jasne cilje se ne bojim da se nebi odločla prov sam upam da se še mal potrudiš….. Pa tale z savno mi je tok smeha sprožla k sm mislu prej jo umestit v komentar haaaaaa.
loh me na zasebnem klikneš za čvek se rad odraslo pogovarjam brez da mi kreteni k se majo za dece delajo sramoto

no lepo, da me kapiraš… sj nism pršla na forum kogarkol iskat al se neki ponujat tle…pač vprašanje sm postavla kr tko spontano, kr sm brala različne teme tle gor že prej…. niti nism na takem podnu, da si neb mogla koga dobit, čeb hotla…problem je, da kvantiteta je, kvalitete ni…. o tem sm hotla debatirat, če ni dost razvidno iz mojga prvotnga posta 🙂 ampak ok….niso forumi zame očitno….isto k bi pisala tole na facebook se mi zdi….sam tam me poznajo, pa nekak ne bi 😀

Pravijo, da ljubezen najdeš takrat, ko je ne iščeš… 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Prva si začela s spolnim šovinizmom, zdaj si pa užaljena, ker se ti nazaj vrača. Kaj pa si take kvazifeministke mislite, da ste? Če rade kozlate po nasprotnem spolu, se pripravite tudi na obratno kritiko. Tega pa seveda ne bi … Problem vas, “individualistk”, je tudi v tem, da priznavate samo svoje potrebe, želje in svojo individualnost. Moški pa naj bi tem vašim potrebam služili kot sužnji brez lastne identitete, lastne volje in ciljev. Drugače pa po vaše niso nekakšni “pravi moški”, kar se lahko zlahka razume kot pravi sužnji ženskih potreb in kapric. Kar sanjaj, dušo, ne gre to tako. Se boš morala kar lepo sprijaznit, da v svetu sebičnih individualistov, kateremu pripadaš, tvoje osebne želje in potrebe nikomur nič ne pomenijo.

sunce jarko- jst res ne vem več kam si ti zajadru zdej…. nism užaljena, sam pač maš nesmiselne odgovore nazaj…otročje no…. nism nek spolni šovinist, niti nism neka pretirana feministka, čeprav zagovarjam vse vidike enakopravnosti med spoloma in sm tud prepričana, da lahko ženska brez moškega doseže vse in živi normalno, če to hoče…smo sposobne bolj, kot misliš…tko da poanta bi bla- v življenju nimaš nekoga ob sebi zato, ker ga rabiš za preživetje, ampak zato, ker ti je z njim lepše živet…. razlika 🙂 ne priznavam le lastnih potreb-to bi blo egoistično in brezveze…. napisala sem sam, da sm že skor obupala nad dejstvom, da živijo še iskreni moški….to je blo vse, kar sm hotla povedat…. in da je težko najt nekoga, ki mu lahko zaupaš v vsej tej poplavi raznih sociopatov….. ne pravim pa, da z moškega vidika ni popolnoma enako, če gledajo s te problematike….

Ammm upam sam da nisi dobila občutka da jst kj iščem oz kakšno,……prek zasebca se loh vsaj kj pametnega napišeš brez drugih komentarjev,neumesnih.

nelii1- ne sj vse štima, nč ne mislim v tej smeri….pač mi je bolš tko razpravlat, da vidim še mnenja vseh ostalih…midva se tko strinjava in očitno veš v čem je problem, ki sm ga izpostavla 🙂

Pomoje so taki forumi za to da se menjajo mnenja ja sam očitno inteligenca nekaterih ljudi ki so poslani od boga zato da ne komentirajo ampak si vzemajo pravico da ljudi blatijo kar vse po vprek,odvzema kredibilnost forumom

ja vidim 🙂 sicer pa istočasno vidim, da niti odziva ni velik…je pa res, da je dans tak datum, k jih večina cel dan prespi, zarad včerajšnjih podvigov 🙂 ne vem…pač se zlo rada pogovarjam (o čemerkoli) in sm vpraša, kar mi je padl na pamet… vsaj vem, da ne bom nč novga sprašvala tle gor 🙂

Sunce_jarko je sicer mogoče malce preveč vulkgaren in direkten ima pa point.

Nelii1 pa čisto nič ne pomaga.

Imaš mogoče zlato med nogami?Si miss Slovenije? Si ful razgledana in ful pametna, hkrati pa zaslužiš 3000€ mesečno?
Mislim od kje mišljenje, da more bit pa mudel ful vztrajen?
Kaj je tako posebnega na tebi, da se bo metal po trepalnicah?

Mudel, ki te pozna samo fizično in se bo metal in ful trudil zate ima v mislih samo eno stvar. Kako te nategnit. Kaj drugega pa mislite ženske, da razmišlja?
Da je ful dobra roba za resno zvezo. Saj niti ne pozna njene osebnosti, ciljev, načel itd.

Mislim da je problem bolj v temlem. Večina moških pač ni butastih, da nebi se zavedal kaj išče povprečna 30 letnica brez otrok. Pojavi se vprašanje, sem ji res všeč? Se gre res za ljubezen ali samo za izpolnjitev njenih želja?
In večina moških ne želi tvegat, da bodo videli če je to res po porodu.

Pa tudi če recima, da imam jaz narobe. Torej če je povpraševanje po normalnem resnem moškemu veliko. Zakaj misliš, da bi se ta moral veliko trudit okoli tebe?

To da si naletela na mine si pa sama kriva. Se nisi nič pozanimala o preteklosti partnerja?

Pozabi na bare. Najdi kakšne aktivnosti v svojem mestu. Pa niti ni važno če v njej ni veliko samskih moških tvojih let. Seveda je zaželjeno. Važno je da razširiš krog poznanstev. Si povabljena kam, pa je tam kakšen brat od nekoga z aktivnosti itd.

Kakšne aktivnosti, ti ne morem svetovati, saj te ne poznam in niti ne vem kaj je tebi všeč.
Kaj delaš narobe ti tudi ne morem svetovati, saj te ne poznam. Ponavadi pa je tako, da še sami ne vemo kaj delamo narobe.

Si ne znam predstavljati kako ti lahka to reče nek moški z resnim izrazom na obrazu in po zelo malo časa, saj te niti resno ne pozna. Če pa ti na to padaš je pa tvoj problem.

Če si pa veliko padala na takšne finte potem se te pa skoraj 100% drži že slab glas. Saj veš kako gre:
Slab glas seže v deveto vas.

Pa spremeni vedenje in videz.

Komentar goldfish je bil na mestu, dodelaj na sebi.

user se strinjam stabo da ne pomagam,sam nisem zasledil da filozofka rabi pomoč bolj sm dojel da je svoje občutke vrgla na forum zato da ljudje razgljabljamo o temi,….zato sem samo podal mnenje
LP

joooooj, nisem rekla, da more bit kdorkoli nenormalno vztrajen, al pa da sm jst nadpovprečna in mora kdorkoli nardit nevemkaj no…. hotla sm s tem rečt, da se nobenmu več v tem času ne da nekoga podrobneje spoznavat, nimajo časa in volje za take zadeve, enostavno se jim ne da neki strašno pogovarjat sm opazla…ampak kr takoj na akcijo preklopt….jst pač ne morn kr z nekom, k mi mentalno ni všeč, pa mi je vizualno lahko zelo…. ampak vidim, da se tle secira čist vsak stavek posebi in razstavla na prafaktorje, tko da na konc že izpade cela mineštra iz vsega skupi in miljon različnih podtem…. in pol nej kdo reče, da ženske kompliciramo, če tipi zakomplicirate še tko normalno poanto, k je napisana v štartu…. eh…ok, ne bom nč več spraševala….poanta vseh nas, ki smo razočarani v ljubezni in posledično mal težje dostopni je, da smo sami krivi za vse in pač nej delamo na seb…. sj nema veze kakšno ozadje je mel kdo od nas-kr vi veste ka je treba…. dala sm pa čist splošno vprašanje v štartu, zabredl smo pa drugam…to bi lohk bla nova tema potem….ne vem…ne razumemo se najbolj….lahko noč 🙂

nelii1 bravo…točno to…če bi vsi to dojel, bi lahko še mogoče res dobra debata stekla…tko pa… nima smisla…

Pa spremeni lokacijo iskanja partnerja. Ali pa način. Mogoče sprašuješ narobna vprašanja. Mogoče želiš debatirat o narobnih zadevah.

Saj si se jasno izrazila, da s takimi ne želiš opravka. Torej ignoriraj tega in nameni pozornost naslednemu moškemu dokler ne naletiš na takšnega, ki se bo cele zadeve resneje.

Sem rekel te ne poznamo in ti ne moremo efektivno svetovati. Hec pa je če bi te poznal, ti nebi hotel povedat, ker bi izpadel potem prasec 😛

Ni poanta, da si bolj nedostopna, kar je napaka. Namesto da bi se iz napake kaj naučila in je nebi kasneje ponovila. Samo zato pa ni treba bit bolj nedostopen.
Z nedostopnostjo ne rešiš ničesar.

ne vem, če sem sploh napisala…bom pa zdej-partnerja sploh ne iščem, niti ga še nism nikol namerno iskala, tko da sm mogoče napisala v začetnem postu tko, kot da ga ful iščem povsod, pa nimam sreče….finta je bla, da samo sebe sprašujem kje naj sploh iščem take ljudi (ta post vzam kot monolog neke povprečne, samske ženske, ki ji na momente preseda dejstvo, da je pač samska)….ne pa da jih dejansko že… v bistvu se tega prav otepam in če mi kdo hoče predstavit koga novega, nekako vedno najdem kej,da se to ne izvede… tko da v tem smislu res morm delat na seb ja, kr mam trenutno zlo zaprt krog ljudi in ne sprejemam nekako noviih znancev…zakaj bi jih v končni fazi…

zaka bi izpadu prasec, če bi me poznal in mi povedu ?

Ker resnica ni plenica pa vendarle marsikomu smrdi.

No vse lepo in prav, da se zavedaš kaj delaš narobe oziroma česa ne delaš.
Se mi zdi, da je temu tako, ker tako ostajaš v coni svojega ugodja. Kdor ne riskira ne profitira.

Samo eno stvar bom pripomnil z časom je samo težje.

itak je s časom težje…tega se prav lepo zavedam…. verjetno me zato tud zadnje leto vse pogosteje grabi panika glede vsega, čist podzavestno…. kadar sm sama s sabo se zalotim, da spet razmišljam o tem, čeprav sm si rekla, da bom cel lajf sama in je to to…. ampak smo ljudje očitno narjeni tko, da proti svoji volji ne morš neki dolg čez sebe hodt…sj si lahko srečn, sam neki pač manka…sicer pa preveč razmišljanja ustvarja sam še nove probleme…

Ooooh……. spet ti s svojimi večnimi problemi, prav nič ne pomaga, če spremeniš slog in pišeš v nekem kvazi ljubljanskem narečju, ko boš začela tudi vsebinsko drugače pisati, boš končno ozdravljena..vsakič ko pošpegam sem gor, vidim vsaj eno tvojo objavo na temo nemožnih odnosov na tisoč in en način in tu ti potrpežljivo odgovarjajo ali pa so preprosto nemarni bralci, ki čeravno da te imajo poln kufer, pomagajo, ker se jim ne da brati česa boljšega, lol.
Ok saj vem da prvič pišeš, ampak mirno bi lahko to pomembno dejstvo zamolčala, “Pozdravljen svet, to je moj prvi post!” kajti pogumno si prešla k inovativnemu bistvu spet nečesa “nanovo” Nemogočega…in spet in spet etc.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Brez zamere, ampak s takimi ljudmi, kot si ti, je verjetnb zelo težko shajat…

Kar sicer ni nič narobe, ampak kandidatov je verjetno res zelo malo in jih je treba poiskati s povečevalnim steklom.

Živjo katenjka. Kako si kaj ?

spet? spremenila sem narečje? če se že da kakorkoli pogledat kamorkoli, tud iz računalniškega ip naslova, boš ugotovila, da sem tale forum odkrila točno 31.12. ….utrujam s svojimi večnimi problemi? postavla sm tako splošno vprašanje….res ne vem al ste določeni že fejst psihično mim na tem forumu….komu se morm zdej zagovarjat, če odprem neko temo? mislim…. kire izjave…. sm prav opazla, da se tričetrt ljudi pride semle izključno prepirat, ker doma očitno ne dajo tega vn iz sebe, pa je treba semle gor pisat neke nesramne, da se človek sprosti al kaj….

Pred dvema dnevoma si odkrila forum pa že poznaš njegovo psihodinamiko, kakšnih da je tričetrt tukaj? Ali si to napisala neke nesramne, ker doma ne daš tega ven iz sebe pa se tu sprostiš al kaj?

A pa ne bi raje svoje presunljive diagnostike uporabljala v rl in si našla enega klenega normalnega, namesto da se ukvarjaš s forumom in nami, ki smo psihično mimo?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

res ne razumem…. zaka me je treba zdej napadat, če sm odprla to temo? na stotine je takih tem tle gor…še dost bolj neumnih, ker sm dost časa brskala, pa še vedno mislim, da sm jih prebrala res mal…. nikjer nism napisala, da kogarkol iščem, ampak sm napisala to bol v smislu splošne problematike med ljudmi…. ne vem no, a res izpade, kot da zdej nenormalno iščem na forumu koga za resno zvezo al kaj? se ti ne zdi, da bi se potem prjavla na kake zmenkarije, pa tam dobesedno iskala, če smo že na tem, da bi hotla virtualno… ampak se mi to zdi neumnost….

zmoti me sam dejstvo, da neki vprašaš in te začnejo vsi napadat in pljuvat po teb, a jst sm odprla temo, da bi si mal mnenja izmenjal…čist tko…kot bi odprla temo ne vem-o biločem, o tem zakaj mamo na svetu tolk različnih ver, če naj bi bil bog samo en in za vse….recimo…o tem bi se tud dal na dolgo in široko pa neb blo konca….

skratka…se opravičujem, ker sm zamorila…ne mislim več nobenih tem odpirat, kr sm vidla odgovore… plus, da si me obtožla, da sm odprla še vse ostale teme, ki so vezane na to problematiko in da sm tko zelo obupana, da ne vem kje še nej težim….ni panike, vzeto na znanje…človek pomisl, da je forum namenjen izmenjavi mnenj, izkušenj, pač…pogovoru kadar ti je dolgčas in si doma… sj bi mi lahk blo že res kristalno jasn, da je vse prej kot to,že ko sm ostale teme brala….eh…srečno in uspešno 2015! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close