Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek je res nemogoče?

je res nemogoče?

vsaka newtonova enačbo opisuje nekaj drugega in ne “isto reč”.
ampak gravitacija, težnost in gravitacijska sila so SOPOMENKE. (podobno kot pisker in lonec, če še ni jasno)

itak. ni skrivnostna sila, čeprav si 2 posta nazaj trdil, da noben ne ve, kaj jo povzroča :)))))) zdej se pa odloči, al boš googlal, ali veš (in ti pripade nobelova nagrada) :)))))))))

Prej si pisala, da je to vse ista reč, zdaj pa, da so sopomenke. 🙂
V tem vesolju je konec koncev vse sopomenka, saj je vse soodvisno.

Filozofka, kompliciraš: večjo maso ko boš imela (torej več boš morala jesti), bolj boš privlačevala moške. 🙂 Pri čemer moraš upoštevati, da sila pada s kvadratom razdalje med (moškim in ženskim) telesom, kar pomeni, če boš 2x dlje od moškega, bo sila med vama 4x manjša. 😀 In še nekaj, ker je gravitacijska konstanta izjemno majhna, torej jo je smiselno upoštevati le na makroskopski planetarni ravni, se boš morala približati moškemu na mikroskopsko raven, če bi rada kaj čutila. haha
Raje poskusi z električno, ker ta je močnejša, ampak boš morala moškega naelektriti s trenjem ob njegovem telesu? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

itak. ni skrivnostna sila, čeprav si 2 posta nazaj trdil, da noben ne ve, kaj jo povzroča :)))))) zdej se pa odloči, al boš googlal, ali veš (in ti pripade nobelova nagrada) :)))))))))[/quote]
Spet mešaš pojme.
Tu omenjam kaj velja po STR, hkrati pa obstaja več možnih teorij glede prenosa gravitacije in graviton je le domnevni delec, ki bi naj obstajal.
Ni pa dokazan, zato sem napisal, da nihče točno ne ve.

o, bog. kaj bom še prebrala…
ti si imel pri slovenščini veliko cvekov, ane?

o, bog. kaj bom še prebrala…
ti si imel pri slovenščini veliko cvekov, ane?[/quote]
Ne. 🙂
Gravitacija in gravitacijski pospešek nista ne sopomenki in ne isti reči.

Robi, a si ti slep, nepismen, ali se delaš neumnega? Napisala sem da so:
gravitacija, težnost in gravitacijska sila sopomenke.
Ne da so sopomenke gravitacija in gravitacijski pospešek, ker sta to res različni stvari.

res me ne čudi, da se noben ne zna več pogovarjat, ker je za vas vse isto, sila, pospešek, masa, med tem sploh noben ne vid razlike. da o branju niti ne začenjam.

sm se umaknala, kr nimam tolk pojma o fiziki, da bi totalno razčlenla vse in to tud priznam jasno in glasno….sm mela pa slovenščino zlo rada in če ti nekdo reče naštej mi sopomenko za eno zadevo…najdeš drug izraz za to isto zadevo…. podpomenka je pa spet neki druga….

Saj tudi gravitacija in gravitacijska sila nista sopomenki.

Newton ni odkril gravitacije, ampak samo opisuje sile. Gravitacijo je šele opisal Einstein.

za eno zadevo…najdeš ….[/quote]

hvala, vsaj eden (ena) 🙂

itak, Robi, glej… saj lahko spet trdiš, da v vseh slovarjih pišejo same laži in neresnice, tako kot zadnjič, ko smo debatirali o preprostosti, kjer si ugotavljal, da so vsi pomeni v SSKJ napačni. očitno si tudi pisci fizikalnih priročnikov totalno nesposobni in nimajo pojma.

daj še kaj povej, ker je res zabavno gledat, kako delaš b.ebca iz sebe.

Ta Lepolaska tako naklada, kot pes teče, zeh, ma ja, 95% tipov je preslabih zanjo, a ženska ti visi s starcem…lepolaska, lastna hvala cena mala..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

reveži, se mi prav smilite, ker imate take travme, da morate to v vseh temah omenjat, ker moški v poznih 40-ih seksajo ko raketa, vam v najboljših letih pa ne rata :))) pa ko ste tak faaaaajn :))))

Ma kake travme, stare princeske imate tu travme, ker dedca za zvezo ne najdete, pol pa tu Spiderja žalite, ko vam nič noče…

saj vemo, da si neškodljiv kot razkuhan špaget 🙂

Pa kj tebe briga, kakšen sem jaz. Kdo si ti, da bi me naj tvoje mnenje o meni zanimalo? Podajaj svoje mnenje o temah, če ga imaš, ne pa vedno nekaj o dr.kanju in podobno.

In pol se babe čudite, da vam je skrajni domet 50-letnega na pol ljubimca dobit. pa kdo normalen bo imel žensko s tako negativistično provokatorskim pristopom do moških, no?

Ko da je za babo neka jaka stvar ljubimca imet. normalne ženske se hvalijo z otroki, ne pa z jebachem…

nimam pojma, ampak očitno te ful zanima, ker se tolk s tem mnenjem ukvarjaš 🙂

Bah, v bistvu ne, to je kot da stopiš v lužo..pa se predolgo sekiraš, da so hlače umazane…

kolk velik osel pa moraš bit, da vsake 2 minuti stopiš v lužo???? :))))))))))

Ni treba, da si osel, dost je, da dežuje.

a ti v stanovanju dež pada?? :))) kje pa živiš, med klošarji?

Ne, je pa čvek s tabo kot hoja po dežju brez dežnika, bolje je odpreti dežnik, pol nisi več moker, ne odgovarjaj mi več, ker si na ignor, nimam časa za bedake, ajde.

ja lupčiiiii, a nisi reku, da se danes ne moreš več pogovarjat z mano???

v tej temi si ga čist izžela…se bo v naslednji pogovarju, k še ma kake možnosti branjenja 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close