je res nemogoče?
matkič- najraj bi ti tega tipa predstavla, vrjetn bi se ful ujela, kr sta nad vsemi…sam problem pr njemu je še ta, da se mu še komunicirat ne da-tud pred ostalimi geniji seb podobnimi je očitno v taki prednosti… tolk je inteligentn, da ga pri 28 še vedno vzdržujejo starši, ker se niti na socialno ne prijavi….preveč inteligentn v glavnem za cel svet…niti mal razvajen ane….ampak IQ pa ma potrjen-to je važn…. 🙂
Kje pa, niti slučajno, zato duhovniki veljajo za zelo razgledane, ki obvladajo kar nekaj tujih jezikov.[/quote]
Razgledanost pa inteligenca, dva različna pojma. Sej tud jst obvladam kar nekaj tujih jezikov, pa zaradi tega še nisem inteligenten, kaj šele razgledan. Mogoče v primerjavi z vami izpadem tak, samo jaz se s tem ne bi hvalil…
ne, matjažko, niti slučajno mi ni treba. 🙂 ampak ti dovolim da se mečeš po tleh in sliniš od togote. 🙂
sami šalabajzarji neizobraženi. tle že vejo fantje, kako je v resnici.[/quote]
Moški, ki zdrži več kot mesec dni s tabo pod pogojem, da sta vsak dan skupaj? 🙂 V Guinessova knjigo rekordov pride, pod pogojem, če (psihično) preživi. 😀
Zato pa imaš le bežne, vsebinsko prazne in kratkotrajno zveze le s poročenimi, s takšnimi, ki imajo številčne ženske, ki jim je ženska rekreacija. V zvezi ne more prevladovati lasten ego, lastne potrebe, le jaz-jaz, ampak je potrebno prilagajanje, spoštovanje, tudi merica ponižnosti v določenih situacijah – in čustvena ZRELOST.
Težko mi ga boš predstavla, ker me nikol ne boš spoznala, ampak cenim tvojo namero, pa vseeno hvala 😉
Poglej recimo samo Teslo, in njegov ”insanity” če ne bi bil genij in ne bi vedla kdo je, kaj bi rekla o tipu ki ma take probleme, da je čudn freak skorajda
In tega je OGROMNO, pogooglaj malo.
itak…najbolš, da greš prek neta delat test inteligence ja….pa važn je, da na konc vpišeš svojo telefonsko al pa plačaš….se ti ne zdi, da se ti že s tem avtomatsko zbije inteligenca, takoj ko vtipkaš svojo cifro tja ? čudn, da še ni kake 090 cifre, kjer odgovarjaš na vprašanja o svojem IQ, bi bil zihr naval 😀 kot vedeževanje 😀
Btw, jaz vas berem že približno 3 leta tu gor in se mi prav nobeden izmed vas ne zdi kaj posebej brihten, uporabnice pa še posebej ne. Še vedno iščete princa na belem konju, pa še vedno nam tiste bizarne alineje naštevate. Kaj ti tu nucajo IQ testi, če si nisi sposobna tipa dobit ? Enga čelavga 50 letnika si si ubodla, pa še tega nucaš samo za posteljne užitke…smeh.
na netu kredibilnih testov valda da ni, niti tisti plačljivi, že zato ker lahko goljufaš s celo familjo zraven pa še kom, brezveze.
Šteje samo tisti v živo ko ga rešuješ pod nadzorom drugih.
matkič- ja mi je jasn ka hočeš povedat no…. sj ni sam tesla tle not zajet med temi inovativnimi nadpovprečno inteligentnimi “norčki”….itak je meja med genijem in norcem zlo tanka…. sam mi nismo tko daleč, da bi se kdo z njimi primerju, se ti ne zdi? govorimo o nekem splošnem IQ-ju, ki ga človek potrebuje za lajf in razumevanje ostalih…večini se že tu zatakne….zaka bi višje ciljal….
Marsikdo ki je višje tudi ne razume drugih in ne razume življenja ”povprečnih” ali drugačnih. To nima veze z IQjem……… daj si to dopovedat no.
Lahko en človek z 80IQja razume tebe in tvoj lajf in živi povprečno ma 600€ plače, lahko pa enako živi tip ki ma 110 IQja pa me isto 600€ plače ampak je tolko bolj inteligenten od tistega ki te razume, pa tebe ne bo razumel, ali pa te bo razumel drugače.
160 IQja, čestitke! ;)[/quote]
Nisi dojel bistvo, kaj točno sem želela sporočiti. Hja, zato potrebuješ pa še kaj več:)).[/quote]
Ma jaz niti nočem razumet tvojega bistva ki ga hočeš povedat, že od prvega dne to vem 😉
plačaš za certifikat in samo izvedbo testa, mensa pri nas ponavadi najema prostore po fakultetah. plačaš zato, da podpiraš delovanje društev, ki nato organizirajo letna srečanja, v določenih klubih (ne v mensi, ampak v bolj elitnih) imaš pa tudi drugje ugodnosti, če si član.
nenazadnje plačaš pa samo za papir, da si pameten, glej kolk se otroci tu prepirajo, kdo ima večjega. bi z veseljem plačali, če bi jim možgani nesli zadosti. aja, pa vsi so idealni, zreli partnerji, samo neumne ženske niso dovolj pametne, da bi to dojele……………………….
Ti moraš pokazati nam, nihče drug tukaj si ne upa trditi, da je tako “pameten” kot ti. Seveda si tudi tu v povprečju, zraven snobovske, seveda spet izrazito narcisistične opazke, da si pa ti spet nimaš kaj početi s temi ljudmi, ker si višja liga za njih.
IQ namreč nima veze z značajem človeka, ima pa čustvena inteligenca, kjer tudi ravno ne blestiš, kar samovšečnost je vase zazrtost le na lastne potrebe, medtem ko je pri ČI v ospredju občutek za soljudi, empatija, razumevanje, sposobnost vživljanja v situacije drugih, premišljenost v izgovarjanju besed itd…
Egomania Full Documentary on Narcissism
https://www.youtube.com/watch?v=94Uie7UCdOU%5B/quote%5D
Matjažko, a se spomniš tiste uporabnice Princeske izpred dveh let ali več? Tista nas je tudi nasmejala s temo o jajcih. :))[/quote]
Ja, saj je tudi poudarjala ves čas, daj naj bi bila neke vrste “izjemno duhovno in senzibilno razvito bitje”, če se prav spomnim, seveda daleč nad nami navadnimi smrtniki. 😉 Izbira nika lepolaska tudi ni naključen. Ti ljudje potrebujejo nenehno zunanjo potrditev, kako “imenitni” in “posebni” so. Dejansko pa so zelo krhki. Ampak sobivanje s takšnimi ekstremi, ko nimajo nobene refleksije o svojem početju, kakor tudi ne občutka za soljudji, to je izjemno težko.
plačaš za certifikat in samo izvedbo testa, mensa pri nas ponavadi najema prostore po fakultetah. plačaš zato, da podpiraš delovanje društev, ki nato organizirajo letna srečanja, v določenih klubih (ne v mensi, ampak v bolj elitnih) imaš pa tudi drugje ugodnosti, če si član.
nenazadnje plačaš pa samo za papir, da si pameten, glej kolk se otroci tu prepirajo, kdo ima večjega. bi z veseljem plačali, če bi jim možgani nesli zadosti. aja, pa vsi so idealni, zreli partnerji, samo neumne ženske niso dovolj pametne, da bi to dojele……………………….[/quote]
Se pravi nič nimam od tega.
Ma jaz niti nočem razumet tvojega bistva ki ga hočeš povedat, že od prvega dne to vem ;)[/quote]
Vem ja. Prišel si do določene točke in to je to.[/quote]
Jap, točno tako se ti zdi, ker točko gledaš tako daaaaleč pred sabo, da je komaj vidna in ne opaziš da se ti še kar oddaljuje 🙂
Kaj se niti toliko ne moreš nadzorovat, da bi ga sam rešil, brez kake pomoči? Saj ga rešuješ zase, ne za koga drugega.
matkič- to je men vse jasn, kar ti pišeš….nočeš pa zaštekat moje poante …. pa vidim, da ne sam moje 🙂 ne bomo tople vode odkril tle gor….niti nism mela namena, da bi jo… sam zdej še bol vidim miselne razlike med folkom…. svet je pisan in prav je tko…sam mal težko je pa potem istomisleče vn potegnt iz vsega, kr možno, da razmišljajo isto, ampak se izražajo drugače…. isto k da gresta 2 v trgovino po kruh…. en se bo z avtom zategnu in bo v 15 min nazaj, drug gre pa peš in po vseh možnih ovinkih, tko da pride nazaj šele pozno zvečer….. oba prneseta kruh domov, tko da cilj je izpolnjen, ampak v prvem primeru je un nahranu otroke, v drugem pa so jedl neki druga, kr je zamudu in že spijo…… štekaš poanto? eni najdejo bistvo takoj, drugi pa šele pr 70, če ga sploh….sm ti raj povedla, da ne bo zarad tega nadalnih 50 postov 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.