Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek je res nemogoče?

je res nemogoče?

ja…ne morš zmagat v nobenem primeru… čisti dokaz… nima smisla 🙂

matjazko-ne rabiš se prepričevat v karkoli, pač sam opazovat je treba okrog sebe in kmal zgubiš upanje…tiste, ki se preveč obremenjujejo s samskostjo, si itak najdejo nekoga, bilokoga, sam da ni sama in brez otrok..to je šele polomija pol… nema veze

Povejte svoj IQ, gospodična, ki bo verjetno višji od spodnje meje 85, morda pa bo vsaj 100? 😉
Eno je narcisistično mišljenje, kako “smo pametni”, drugo so fakti. Štejejo le dejstva.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če si v naprej postaviš prepreko, rekoč, da ni dobrih moških, potem to pomeni izgubo vere in vdajo.
Enako kot imaš “slabe” in “dobre” ženska, podobno je z moškimi. Kar naredi človeka, je njegov značaj.

Če si v naprej postaviš prepreko, rekoč, da ni dobrih moških, potem to pomeni izgubo vere in vdajo.
Enako kot imaš “slabe” in “dobre” ženska, podobno je z moškimi. Kar naredi človeka, je njegov značaj.[/quote]

Matr, tale Matjažko je pa pameten. :))

Enako kot imaš “slabe” in “dobre” ženska, podobno je z moškimi. Kar naredi človeka, je njegov značaj.[/quote]

Matr, tale Matjažko je pa pameten. :))[/quote]

Če bom še dobil kakšen kompliment, bom moral svoj nik spremeniti v Lepolasec. 😀

Povejte svoj IQ, gospodična, ki bo verjetno višji od spodnje meje 85, morda pa bo vsaj 100? 😉
Eno je narcisistično mišljenje, kako “smo pametni”, drugo so fakti. Štejejo le dejstva.[/quote]

Jaz sem bil na onih testih za IQ pa še pred tem za Zoisovo štipendijo 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Madonna ima 140 IQ, pa verjame v boga. Verni ljudje pa niti slučajno ne morejo bit nadpovprečno inteligentni…

matjažko, jaz za svojega vem koliko je, pa ne vidim smisla, da bi razglašala to okrog. 🙂 z mensovci se zvečine ne družim ravno zaradi tega – ker je vmes par histeričnih (moških) polnoletnih osebkov, ki pri čisto vsaki debati končajo s prerekanjem kdo ima višji iq, “pa pokaži rezultate, če si upaš”. na srečo vsaj forum ni več javen, kot je bil pred 15imi leti, da si organizacija ne dela več sramote.

o, ja, vem, da hočete bit. potem ko pridejo otroci, je pa jok in stok in cmihanje.
ker, če ti še ni potegnilo, so v družini, vsaj v prvih letih življenja, center otroci. jasno je, da se moški ne more ukvarjat s takimi problemi, če ga je mamica naučila samo, kako biti center družine – steber pa ne znate bit, ker ste nesposobni in neodrasli.[/quote]

Nadutost z izrazito narcisistično oz. samovšečno (občutljivo) osebo ni iskana kvaliteta ne pri moških in ne pri ženskah. Torej ko izpostavljaš bodisi moške ali ženske, je zraven grenkega priokusa, ker nimaš sreče z moškimi (zakaj ne, je odgovor v 1. stavku), pridružen zraven nestrpnosti še šovinizem. Spol pač nima veze z zrelostjo osebka. Verjetno imaš pač (negativne) izkušnje pretežno s samimi takimi moškimi, kakršne opisuješ, ker se tako zrelostno ujameš z njimi.[/quote]
Res ni iskana, pa čeprav vedno bolj popularna. 🙂
Ego se težko odpove svojim ambicijam in idealom, ker vsako odpovedovanje za ego pomeni nazadovanje in nižanje kiriterijev.
Pa čeprav za ceno lastne sreče.

ti si res bogi…. a ni že dost napisala semle, da se jasno vidi višina njenga inteligenčnega kvocienta? vid se pa tud tvoja stopnja…. tile IQ testi so ena vlka bedarija…jst ti lahk povem, da po pogovoru z nekom lahko ocenim njegov IQ, tud če mi prnese potrdilo, da ga je mel na testu 165 in je zdej v Mensi…a pogovorno pa debiln… kot je omenla je zanimivo, da so avtisti ponavad res zlo inteligentni, ne morjo pa s sočlovekom furat neke normalne čustvene veze kot partnerji…. napiš kje se je delala pametno, samovšečno in naduto, če je sam lepo povedla, kar pač misli…jst se z njo strinjam, ti se ne rabiš….v čem je problem…. dejstva rabiš? preber si še enkrat vse, kar je napisala… 🙂

matjazko, si čist not padu. 🙂 kje si pa bil? Na Jamajki, da si tako poln energije?

no evo, smo že tam… vsega s(m)o krive, jasno samovšečne ženske.

še preveč 😀 vsi revčaksti mamini sinčki bodo soglasno sklenili, da sm zabita kot noč 😀

Ti si ziher zadnja, tako kot mi tukaj vsi, ki bi lahko ocenjevali drugemu IQ nivo. Ena vlka bedarija so ti zato ker si slaba v njih? Običajno je tako. Tile online testi so res bedarija za IQje ampak pojdi pisat IQ test enkrat, pa boš vidla kak bodo možgani morali tuhtat, pa časovno je omejen veš…

Se pa strinjam da največji geniji so običajno problematični na osnovnih zadevah, zato se lahko tolažiš da si ziher ful pametna ker te noben noče haha 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Meni se zdijo razni seznami, katere kvalitete mora nekdo imet, da se z njim sploh začneš pogovarjat ali pa da so ravno seznami tema za pogovor, čisto mimo. Z nekom se lahko pogovarjaš o suhih južinah in ugotoviš, ali se boš z njim zaštekala ali ne.

kadar nimaš pravga argumenta, je vedno obrambni mehanizem na sporedu… pač začneš zaničevat osebo 🙂

meni je izobrazba važna zato, ker je nek osnoven kazalnik, da je oseba pismena in da razume, kaj ji govoriš. kot vidiš, je tu cel kup funkcionalno nepismenih in si ne predstavljam it skozi življenje z nekom, ki bo vsakih razumel nekaj drugega, kot sem mu povedala.

se pa jasno strinjam, da je tudi med izobraženimi veliko groznih ljudi…[/quote]
Kakšen jezik ali strokovne izraze pa ti uporabljaš pri svojih vsakdanjih debatah, da mora biti oseba izobražena, da te razume ? 🙂
Saj se pismenosti naučimo že v prvih letih OŠ.

Če pa te ne želi poslušati ali upoštevati, pa to nima veze s pismenostjo. 🙂

Maš prav, recimo toel ne?

Se strinjaš ane filozofka?

če te vpraša “kaj je suha južina” in ne ve kemijskega simbola za kisik in podobno… potem se nimaš kaj pogovarjat. o ničemer.

meni je izobrazba važna zato, ker je nek osnoven kazalnik, da je oseba pismena in da razume, kaj ji govoriš. kot vidiš, je tu cel kup funkcionalno nepismenih in si ne predstavljam it skozi življenje z nekom, ki bo vsakih razumel nekaj drugega, kot sem mu povedala.

se pa jasno strinjam, da je tudi med izobraženimi veliko groznih ljudi…[/quote]
Kakšen jezik ali strokovne izraze pa ti uporabljaš pri svojih vsakdanjih debatah, da mora biti oseba izobražena, da te razume ? 🙂
Saj se pismenosti naučimo že v prvih letih OŠ.

Če pa te ne želi poslušati ali upoštevati, pa to nima veze s pismenostjo. :)[/quote]

Ona misli da uporablja strokovne izraze, medtem ko bi jo kak slab strojnik ali programer gladko pošolala, Že če se grem jaz z njo pogovarjat o delih PCjev bo parkrat morala pogooglat kaj je kaj, nima smisla 😉

na to, da si se ti osebno noter prepoznal, pa ne moremo ženske vplivat :))))

Ti IQ testi so naravnost smešni. Neke krogce, trikotnike, pa črte skp sestavljaš. Jak dokaz inteligence, ni kaj. Do 10. naloge uporabljaš možgane, naprej pa na srečo igraš in dosežeš večje število točk, kot nekdo, ki je skoraj vse pravilno obkrožil, na koncu mu pa zmanjkalo časa, da bi rešil vse naloge.

na to, da si se ti osebno noter prepoznal, pa ne moremo ženske vplivat :))))[/quote]

Peroksid ti je začel učinkovat v glavo, dovolj maš za danes 😉

Zato pa ga rešiš 5x in izračunajo povprečje….. potem je statistično gledano minimalna možnost da se ti vserje 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close