Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Je res nemogoče najti normalnega samskega 40+ letnika?

Je res nemogoče najti normalnega samskega 40+ letnika?

A je res nemogoče najti samskega 40+ letnika, ki je kolikortoliko normalen?
Da ne popiva, da se ne drogira, da ne vara, da športa vsaj 2x na teden, da prebere tu in tam kako knjigo, da ni v dolgovih s šestmestno številko…?

joj.nevem če sem normalen,zaposlen sem,dolžan nisem no ok,mam kredit za stanovanje,zdaj pa odvisno,družim se uglavnem s mladino,študentje občasno grem na kako zabavo.drugače pa nič posebnega,živim sam,če misliš da sem normalen se oglasi pa greva na eno kavo.lp..

Normalen samski pri 40ih?
Če ne drugje, bo padel na tvojem pogoju glede športanja, 2x na teden? Se hecaš, tile monovci niti 2x na mesec ne športajo.

Šah se šteje pod šport, torej športam 3x tedensko če smo čisto eksaktni.

🙂

Problem je v tem, da se tudi moškim, ki so bili ke do 40tega približno
normalni, pri teh letih strga.

Hja, samski moški ne športajo. Čepijo na netu ali pa po lokalih, to jim je prosti čas.

A zdaj pa že 40+? Ja, kaj vam pa ni jasno? Že pri 30+ je težko dobiti kvalitetnega moškega, ki je še samski. Pri 40+ pa res ni nobenega več samskega. Ločenci, ki so ponovno samski in če so ok, niso dolgo samski.
Seveda pa tudi samske ženske niso kvaliteta, če bi bile, ne bi bile skoz samske.

Ženske, ki ostanejo samske, ostanejo samske z razlogom.
Gledam jih in kdo bi imel take neresnice zraven sebe? Stara 35, 40, 45 in vse kar dela je to, da malo športa, malo potuje, malo hodi na kulturne prireditve. To je vse, kar počne poleg službe. Drugače povedano, nič resnega ni od nje. Živijo kot kake študentke, brez resnosti do življenja. Pa ima ta trening pa on trening pa tja gre na tečaj pa tja na potovanje. Neresne kure.

Kako pa zgleda zivljenje resne zenske? Ali (samskega) moskega?? 🙂

če ni ravno vdova … le kakšna krula išče samskega!! porivača 40 +

Kako pa zgleda zivljenje resne zenske? Ali (samskega) moskega?? :)[/quote]

Skrb za družino, dom, gospodinjstvo. Ne pa skakanje sem in tja. Ženska, ki pokaže, da ji je mar za družino, skrb za dom in tako naprej, bo z lahkoto našla moškega. Ženska, ki pa samo športa, potuje, kulturuje pa ostaja samska. Kaj bo moški s tako, ki samo okrog bezga?

Obstajajo, obstajamo, nekateri tudi brez dolgov. No, prej, ko tega nisi vedela si imela dober razlog, da si sama… Kaj pa zdaj;-))?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Obstajajo, obstajamo, nekateri tudi brez dolgov. No, prej, ko tega nisi vedela si imela dober razlog, da si sama… Kaj pa zdaj;-))?[/quote]

Hja, še vedno ne vem odgovora, če je mogoče ali ne takega moškega najti? Vsi samski (lahko tudi ločeni seveda) nad 40, ki jih spoznam ali so zapiti ali zadrogirani ali zapufani ali prilepljeni na mamo ali jim je vsako gibanje odvečno. Tako, da verjamem,da mogoče obstaja kak, ki ni nič od tega, ampak ga je mogoče najti?

joj.nevem če sem normalen,zaposlen sem,dolžan nisem no ok,mam kredit za stanovanje,zdaj pa odvisno,družim se uglavnem s mladino,študentje občasno grem na kako zabavo.drugače pa nič posebnega,živim sam,če misliš da sem normalen se oglasi pa greva na eno kavo.lp..[/quote]

Edini hobi ti je zabavanje s študentarijo?

Če si debela in grda, res ne moreš najti normalnega tipa. Kdo normalen te bo pa maral?

Obstajajo, obstajamo, nekateri tudi brez dolgov. No, prej, ko tega nisi vedela si imela dober razlog, da si sama… Kaj pa zdaj;-))?[/quote]

Hja, še vedno ne vem odgovora, če je mogoče ali ne takega moškega najti? Vsi samski (lahko tudi ločeni seveda) nad 40, ki jih spoznam ali so zapiti ali zadrogirani ali zapufani ali prilepljeni na mamo ali jim je vsako gibanje odvečno. Tako, da verjamem,da mogoče obstaja kak, ki ni nič od tega, ampak ga je mogoče najti?[/quote]
Ja, tako je, obstajamo:-))) Ampak večina noče biti najdena.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Nisem tega vedel. Ali pa ne opazil. :)))

Hja, še vedno ne vem odgovora, če je mogoče ali ne takega moškega najti? Vsi samski (lahko tudi ločeni seveda) nad 40, ki jih spoznam ali so zapiti ali zadrogirani ali zapufani ali prilepljeni na mamo ali jim je vsako gibanje odvečno. Tako, da verjamem,da mogoče obstaja kak, ki ni nič od tega, ampak ga je mogoče najti?[/quote]
Ja, tako je, obstajamo:-))) Ampak večina noče biti najdena.[/quote]

Ok, bi morala v naslov napisat, če je mogoče najti samskega normalnega 40+, ki ga zanimajo ženske.

Ok, bi morala v naslov napisat, če je mogoče najti samskega normalnega 40+, ki ga zanimajo ženske.[/quote]
No, ne bit izbirčna:-))) Tudi take poznam.:-)) Lahko vprašam, če imaš željo:-))?

Nisem tega vedel. Ali pa ne opazil. :)))[/quote]

Preverjeno in neizogibno. Kar malo opazuj okoli sebe (sebe itak ne boš
opazil :-))))
Ali začnejo besno športat, ali babe ganjat, ali avte in motorje kupovat, ali
potovanja….nekam jih odnese v lovu za mladostjo…. :-)))
Sej pol se pa spet umirijo 🙂

kaj pa ti športaš, da se še nikomur nisi mogla vršti pred njim na kolena in mu ga fafnit ??

Ok, bi morala v naslov napisat, če je mogoče najti samskega normalnega 40+, ki ga zanimajo ženske.[/quote]

Zdej odvisno, za kaj ga rabiš :-))
Za skupno življenje? Za otroke met? Za seks?
Večina bi bla samo (občasno) za tretjo varianto…..pa še to ne
prepogosto 🙂

joj.nevem če sem normalen,zaposlen sem,dolžan nisem no ok,mam kredit za stanovanje,zdaj pa odvisno,družim se uglavnem s mladino,študentje občasno grem na kako zabavo.drugače pa nič posebnega,živim sam,če misliš da sem normalen se oglasi pa greva na eno kavo.lp..[/quote]

Edini hobi ti je zabavanje s študentarijo?[/quote]a jaaa,ne ne.mam še nekaj aktivnosti,kolo,izlet na bližnji hrib,obiskovanje kako prestolnico in pod…

Nisem tega vedel. Ali pa ne opazil. :)))[/quote]

Če ne bi prišla do tega zaključka, ne bi bila samska, ampak bi bila s 40-letnikom, ki je šel k eni drugi, ki si ga zasluži. 😉

In ženske, ki so samske, so z razlogom samske, ker pač niso za moške – nikoli namreč ne morejo biti zunanji faktorji krivi za naše ljubezenske težave – ker gre za notranji, izrazito subjektivni proces, kadar sklepamo veze z nekom, kako mislimo, kako se obnašamo do nasprotnega spola, kakšen je naš značaj, kaj pričakujemo…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close