Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Je res da gredo na koncert rbd le polnoletni?

Je res da gredo na koncert rbd le polnoletni?

Ali mladoletni ne smejo? Ali rabijo zraven polnoletno osebo? Ali kako je z tem?

Meni je danes hčera rekla, da morajo imeti mlajši za spremstvo osebo, ki je starejša od 16-ih let.

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Jaz sploh pomislila nebi, da bi šla moja hči brez spremstva odraslega tja. Pa je stara 11 let. Bo prevelika gužva, to bo njen prvi koncert in še ta bo pokal po šivih. Tako da vsekakor je že zaradi varnosti prav da so odrasle osebe poleg.

No 16 letniki bi načeloma že lahko bili pravi .

Tudi moja hči, ki je stara 12 let bo imela za “spremstvo” starejšo sestro ( 19 let ), pa še to me malček skrbi.

Marjana

kaj pa je to RBD? kam tako množočno…?

kaj pa je to RBD? kam tako množočno…?[/quote]

RBD je skupina, verjetno igralcev, v eni telenoveli (Rebelde), ne vem, ali mehiški ali kakšni, ki se vrti tudi na eni naših televizij in je mišljena za mlade. Očitno tudi pojejo. In imajo pri nas 2 ali 3 koncerte, mislim da septembra.

mene zanima za 15 let in 14.

kaj pa je to RBD? kam tako množočno…?[/quote]

RBD je skupina, verjetno igralcev, v eni telenoveli (Rebelde), ne vem, ali mehiški ali kakšni, ki se vrti tudi na eni naših televizij in je mišljena za mlade. Očitno tudi pojejo. In imajo pri nas 2 ali 3 koncerte, mislim da septembra.[/quote]

Če lahko dopolnim – RBD je glasbena skupina, ustanovljena pred 5 leti, 3 fantje + 3 punce, iz Mehike. Dodatno so igrali tudi v mladinski nadaljevanki, ki se je rolala tudi pri nas (zgodba o neki šoli in učencih).Na koncertu imajo tudi pol nio poslušalcev na kupu…..
“Letos se je skupina odločila za veliko turnejo po vsem svetu. V okviru turneje z imenom Empezar desde cero so do sedaj že nastopili v ZDA, aprila so odigrali svoj največji koncert v brazilski prestolnici Brasiliji pred 500.000 ljudmi, prejšnji mesec so že nastopili v Španiji, sedaj bodo še v domači Mehiki, 4. in 5. septembra pa bodo nastopili tudi v Sloveniji. Natančneje – v Ljubljani, v Hali Tivoli.”

Iz zakaj je vse to vem ……..jah, ker grem na njihov koncert :-)))) Seveda se mi ni še zmešalo, a bom spremstvo moji najstnici (ko sem ji dala vstopnico kot nagrado za pridno šolsko delo, se je začela jokat….)

Jaz mularije ne bi same pustila na ta koncert. Mislim, da je precej možno, da udari histerija. Je pa res, da so pametno naredili Zlati krog (Golden ring), nekakšen prostor pod odrom (za še dražje karte…), tako da pod odrom najbrž ne bo tako hudo.

Jaz 14 in 15-letnic ne bi pustila samih na koncert, ampak bi šla zraven. Če se spomniš Lipe….

Jaz sem tudi spremljevalka dvema dvanajstletnikoma. Da bi šla sama? Ni šans.

Dvanajstletnikoma ali dvanajstletnicama? A misliš, da RBD tudi kaj fante zanima? Kot gledam hčero, imam občutek, da ima ta skupina bolj fenice kot fene.

Fanta sta.

Super!!
In kako se kaj pripravljaš na koncert? Tako da si si nabavila čepke za ušesa ali doma kakšno urco na dan poslušaš njihove pesmi? :-)))
Sedaj pa čisto resno vprašanje – jaz imam karte za tribuno. ker ni številke sedeža itn, to pomeni, grebaža? Že kaj veš, koliko prej odprejo dvorano?
LP!

Dvorana se ponavadi odpre uro prej. Ostalo je grebaža. Mi smo tudi Tribuna zahod. Parter se mi zdi kar malo nevaren, pa še premajhna sta in ne bosta nič videla.
Mi mulc že dva meseca nabija v avtu RBD in sem se jih kar navadila. bomo preživeli, kaj hočemo. saj sem si sama kriva, ker sem mu karto za rojstni dan kupila.

Ok, torej te bom spoznala po tem, ker boš med generacijo nad 20 let najbolj obvladala pesmice, he he.

Še kakšno rečeva takrat, ko bo aktualno, ok?

Mene pa ob tem zanima, “če sem čudna”, ker ne upam pustiti na koncert moje 15-letnice z eno 16-letnico?? Enostavno imam tudi jaz še vedno v spominu dogodek v Lipi in ne upam. Je pa tudi res, da je hčera prvič za to skupino slišala mesec dni nazaj in tako ni ena tistih najstnic, ki na ta koncert čakajo že mesece.

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Nisi čudna. Za moje pojme je potrebna polnoletna oseba.

New Report

Close