Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je razkužilo Spitaderm v prosti prodaji?

Je razkužilo Spitaderm v prosti prodaji?

Pa katero od naštetih mazil RES pomaga, da se znebiš glivic? Ker se že leta bojujem z njimi, pa ves ta čas živimo v nezaželenem sožitju … 🙁

Katera pa ? Sem prebrala tudi tisti stari post.[/quote]

Zanimivo, ampak ja, navodila napišejo z namenom, da bi se jih kdo držal. Škoda samo, da smo vsi bolj pametni od tistih, ki so neko stvar naredili in napisali navodila. :))) Pa to ne velja samo za razkužila.

Čevlje poleti sušiš na soncu, v ostalem času pa jih lahko občasno zamrzneš. Za osvežitev notranjosti pa zadošča sprej, ki ga kupiš npr v DM – lahko tistega posebej za čevlje, ki je pri artiklih za nego nog. lahko pa tudi tistega za razkuževanje predmetov, ki ga najdeš pri gospodinjskih čistilih.[/quote]

ja, sigurn, neka blaga razkužila prav gotovo ne bodo pomagala. Je treba nabavit kar nekaj konkretnega.

Očitno se je s tem Spitadermom nekaj zgodilo. Na tistem linku do spletne prodajalne se je namreč pojavilo naslednje opozorilo: samo za profesionalno uporabo. V ta namen namen nam posredujte naročilnico v kolikor želite kupiti ta izdelek za profesionalno uporabo! Naročilnico laho skenirate ali nam jo pošljete po faxu: 07 3888 000

Tako, da je to kot kaže novost. Bi pa tudi mene zanimalo na podlagi česa je do tega prišlo.

Spitaderm (njegovi hlapi), naj bi bil kancerogeni. Dr Pušenjak sicer pravi, da to velja za redno, pogosto (torej profesionalno?) uporabo in ne za občasno, a so se odgovorni očitno odločili za prepoved proste prodaje.

Hm… Seveda sem s Spitadermom pucala in razkuževala zaradi živali v karanteni – po navodilih veterinarjev. Z Varikino pa pač ne, se je v ta namen niti ne uporablja, razen če misliš na razkuževanje prostorov v primeru mačje ali pasje kuge, mikrosporije ipd., samo v tem primeru živali tam pač ne sme bit.

Na podlagi tega, da bo folk potrošil še pa še eurotov za blaževe žegne.

Tole je kar smešno , če je pa res , pa čudno. Če so kancerogeni, a potem jih lahko določen sloj lahko uporablja, v tem primeru, predvidevam, medicinsko psebje in oni so lahko izpostavljeni nevarnim hlapom, drugi uporabniki pa ne!? Ne razemme oziroma zato ne verjamem, da so nevarni tako zelo ( za raka namrec). Take snovi oz izdelke prepovejo za uporabo vsem, mar ne.

Obnavljam temo, ga je kdo kupil pred kratkim v prosti prodaji in kje?

Lahko ti ga prodam 3dcl za 5 €.
Ga imam preveč.

Jaz naročim preko spleta: Ortomar (ceneje) ali Barjans (dražje)

for erectile health and better blood flow https://www.pharmaceptica.com/

V Leclercu v njihovi drogeriji lahko kupiš Spitaderm, imajo ga na polici z ostalimi razkužili

erectile pump youtube https://www.pharmaceptica.com/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close