Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Je pomagalo?

Je pomagalo?

Tiste, ki se vam je ta grdota zgodila in ste poskusile s tem – je kaj pomagalo? Koliko časa ste se mazale in predvsem – stroški.

Ena stane 20 € !!!

A je kateri ostalo in bi mi ga šenkala?

Ne, ni pomagalo prav čisto nič, stran vržen denar. Ne razumem pa tvoje želje po rabljenem – nikar ne jemlji rabljenega, glivice se prenašajo!!!

Nič mi ni pomagal.
Pojdi k zdravniku, da ti napiše recept za kaj bolj resnega ali pa poskusi z raztopino Canesten.
Jaz sem se jih znebila s Canestenom, je pa trajalo kar nekaj mesecev – dokler ni noht prerastel cele dolžine.

Meni je pa pomagalo nekaj drugega, pa se zdajle ne morem spomniti, kako se že reče. Je pa potrebna vztrajnost, pa kar nekaj časa, da noht preraste. Lani pozimi se mi je začelo, pred kakimi tremi meseci pa mi je končno noht toliko prerasel, da je zdaj ok.

Mojemu možu je pomagalo, ampak se je mazal vsaj 4 mesece zjutraj in zvečer. To, da zadeva pomaga pomeni, da spodaj začne rasti zdrav noht. Ne vem, a ljudje mislijo, da bodo s tem, ko se mažejo po nohtu prizadetega spremenili v zdravega ali kaj. Noht je v bistvu mrtva stvar, ko je enkrat okužen, bo grd tudi ostal, važno je, da se prepreči nadajevanje okužbe in da je narastek zdrav. Pri teh stvareh pomaga samo vztrajnost.

Se mi zdi, da najbolj pomaga olje čajevca, le dosledno ga je treba nanašat 2x na dan in ne obupat, če ni takoj rezultatov. Kot pravi Morana, star noht mora it stran, pomembno je, da je nov noht zdrav.

Jaz sem vztrajala, 4 mesece, vem, da mora noht prerast, pa se ni poznalo tudi malo ne, da bi bilo kaj bolje.

Urgo, cena je podobna, ampak je vreden denarja.

Meni je pomagalo, je pa res, da je trajalo zelo dolgo in da sem ga res dosledno uporabljala 2x na dan. Porabila sem pa dva.

Mazala lani redno 5 mesec 2x na dan. Pomagalo ni nič tako da se čudim, ko slišim da enim je.
Sedaj sem pila zdravila na recept in mi že rase lep zdrav noht.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close