Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek .. je obljubil, da se bo spremenil ..

.. je obljubil, da se bo spremenil ..

to “frazo” dostikrat zasledim, da jo bejbe uporabijo zato, da ostanejo v … čudni zvezi ☺

seveda spremebe, kaj šele “izboljšanja” ni … one pa še vedno vstrajajo z luzerji namesto, da bi se nasajale na curake “poštenih” f.u.kačev z jasnimi nameni ☺

Dokler se pritožuje nad tabo, je še vse ok, ko pa se ji niti tega več ne da, te pa sigurno že vara.

Babe upajo, da se bo dec spremenil, deci pa, da se baba ne bo, ha ha.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

upanje menda umira zadnje … vendar umre!!
vmes pa se vsakdo sam odloča ali bo živel tudi!! za sebe ali pa crkaval tudi!! za druge

Uf, nešteto razmerij je takih. Pač nek izgovor, da sama ni videti luzerka, če živi recimo s pijancem.

Po drugi strani je pa dejstvo, da ženske redko delajo tak cirkus. kot ga delajo moški, ko
se ga ženska odloči zapustiti. Od obljub, jokanja in stokanja, groženj s samomorom, groženj
da bo ubil njo (ki jih na žalost velikokrat uresničijo) ….pijančevanja, razbijanja…obtoževanja,
nadzorovanja ženske še leta po razhodu…stanja pred bajto, kontroliranja s kom je, kaj dela…

Večino zahtev o ločitvi dajo ženske. V večini primerov so moški proti ločitvi. Pa, da bi ženska ubila moškega, ker jo je zapustil, še nisem slišala. Da pa moški ubije žensko, ker ga je zapustila pa pogosto beremo.

Ženska “ubije” moškega s tem, ko ga zapusti.

Ženska “ubije” moškega s tem, ko ga zapusti.[/quote]

Zakaj ne zmore brez nje :)?

Zakaj ne zmore brez nje :)?[/quote]
Lej moški imamo ženske radi. Nekako tako kot imate ženske rade… čevlje?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Lej moški imamo ženske radi. Nekako tako kot imate ženske rade… čevlje?[/quote]

Čak, moški imate toliko radi ženske kot imamo me rade čevlje?
Jaz pa v čevljih hodim po blatu, imam umazane, imam jih več parov (a to pomeni, da rabite moški več žensk :)). V glavnem čevlji so zato, da lahko teptam svet :), z golo nogo ne gre najbolje.

Očitno ne. 🙂
A ni to brezpogojna ljubezen, ki je ženske ne znate ceniti ? 🙂

Očitno ne. 🙂
A ni to brezpogojna ljubezen, ki je ženske ne znate ceniti ? :)[/quote]

Brezpogojna ljubezen do zlikane srajce :)?

Jaz pa v čevljih hodim po blatu, imam umazane, imam jih več parov (a to pomeni, da rabite moški več žensk :)). V glavnem čevlji so zato, da lahko teptam svet :), z golo nogo ne gre najbolje.[/quote]
Ženske imate raje čevlje, kot moške:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

WD, samo res, brez čevljev si res ne predstavljam življenja. Brez moškega pa ni fajn, ampak že desetletja sem brez moškega. Tako, da zgleda, da imaš prav :).

Jaz pa v čevljih hodim po blatu, imam umazane, imam jih več parov (a to pomeni, da rabite moški več žensk :)). V glavnem čevlji so zato, da lahko teptam svet :), z golo nogo ne gre najbolje.[/quote]
A nisi ti rekla, da nimaš moškega? Začni malo lepše ravnati s čevlji. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakaj? Ženske smo itak nadloga, najedamo, grde smo, neprivlačne, nikamor vas ne pustimo,
še hobijev ne smete imeti, včasih celo več zaslužimo, spravljamo vas ob moškost….a ni
pravo olajšanje, ko vas zapustimo, ste frej za se podit za mladimi puncami, popivat celo noč
in spati v čevljih na postelji?

Zakaj? Ženske smo itak nadloga, najedamo, grde smo, neprivlačne, nikamor vas ne pustimo,
še hobijev ne smete imeti, včasih celo več zaslužimo, spravljamo vas ob moškost….a ni
pravo olajšanje, ko vas zapustimo, ste frej za se podit za mladimi puncami, popivat celo noč
in spati v čevljih na postelji?[/quote]
Ene ja, druge ne:-)))

Čevlji so vsaj za nekaj dobri:-))?

Mogoče pa res, Marko, bom samo po asfaltu hodila pa pričakujem, da se mi pogrne kak rdeč tepih, da ne umažem svojih čevljcev :). Samo zdaj mi je tako WD povedal, da imamo žesnke raje čevlje kot moške in jaz sem ugotovila, da ima prav :). Torej tepih, da ne umažem čevljčkov.

Čevlji so vsaj za nekaj dobri:-))?[/quote]

Kaj pa moški, a niste za nič dobri :)?

Čevlji so vsaj za nekaj dobri:-))?[/quote]

Kaj pa moški, a niste za nič dobri :)?[/quote]
Sodeč po odgovorih, tako kaže:-))

Toliko kot je takšnih brezupnih žensk, toliko je moških, ki vztrajajo s slabimi ženskami. Vsak vidi svet iz svoje strani spola, če se druži v pretežno samo moški ali samo ženski družbi. Resnica je nekje na sredini, ženske in moški imamo svoje sranje, skupaj pa vse malo manj smrdi če se oboji zares trudimo.

Ne moreš živeti z njmi, truplo je pa tudi težko skrit, te pa že no…

Kaj pa moški, a niste za nič dobri :)?[/quote]
Sodeč po odgovorih, tako kaže:-))[/quote]

Hm, kaj pa vem, kaj pa vem. Saj lahko objmeš psa, mačka, drevo, ampak najbolje in sploh najbolj super je pa objeti pravega moškega. Kar se poljubov tiče to eni prakticirajo tudi s psi in mačkami, meni ni ravno fajn, če me pes oblizne po licu. Tako, da tu ste moški kot edina prava izbira. Tudi pogovor z mačkom je možen, samo kaj, ko moram vedno tako narediti kot maček hoče, vedno obvelja njegova. Tako, da spet moški pridete naprej. V erotičnih trgovinah tudi marsikaj prodajajo, samo kaj vem, natur je ta narboljše pravijo :).

in spati v čevljih na postelji?[/quote]
Ene ja, druge ne:-)))[/quote]
Ja. Za tistega, ki potem obupuje nad življenjem brez ženske, potem sigurno ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close