Je normalno da hoče mož plesat z drugo medtem ko sem noseča?
Zakaj pa ne moreš plesati? No, razen če je kakšen rock’n’roll… 🙂 Jaz sem vsakič plesala do in celo med porodom. Po občutku seveda, brez akrobacij, ampak se da. Jaz mislim, da je v tem najlepšem obdobju za starša najbolj pomembno povezovanje med vama dvema, tudi skozi ples, dotike, masažo, poljube, … otrok vse to še kako čuti. Povej dragemu, da si želiš plesati z njim, doma če ne gre drugače in da ga sedaj potrebujeta ti in vajin “sad ljubezni”. Bo dosti bolje potekala sama nosečnost, če se ne boš obremenjevala s tem kje in s kom je tvoj dragi, povezala se bosta, tudi on bo na nek način del te nosečnosti in ne bosta padla iz forme. Tudi zate je to pomembno, da ostaneš gibčna, mišice močne, saj je porod en mali maraton kar se telesne pripravljenosti tiče, dobro je da si pripravljena kolikor je le možno nanj. Uživajta v tem obdobju!
Tecajev akrobatskih plesov?
Stara moja, ce je ta tvoj dedec kolickaj moz in bodoci oce, bo svoje plesne inzerese prilagodil tebi in bosta plesala v izi, v tvojem tempu.
Ce imas pa tako rizicno nosecnost, da ne smes niti iz postelje, potem pa itak nima casa za tecaje, ker mora plesat okoli sporgeta, pralnega stroja in sesalca!
Akrobatsku plesi?, 06.08.2021 ob 21:42
Tecajev akrobatskih plesov?
Stara moja, ce je ta tvoj dedec kolickaj moz in bodoci oce, bo svoje plesne inzerese prilagodil tebi in bosta plesala v izi, v tvojem tempu.
Ce imas pa tako rizicno nosecnost, da ne smes niti iz postelje, potem pa itak nima casa za tecaje, ker mora plesat okoli sporgeta, pralnega stroja in sesalca!
Bravo.
Forum je zaprt za komentiranje.