Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je možno, da zato nimam nobene družbe?

Je možno, da zato nimam nobene družbe?

1. Preveč rada govorim

2. Preveč sem odprta, prehitro vse o sebi povem

Verjetno to ljudi zelo zmoti, nimam nobene družbe, razen svoje družine, stara 50 let. Pa nisem slaba oseba, prijazna, zelo rada dam od sebe, podarim, ampak pri družbi pa nimam sreče, nimam nikogar ki bi me poklical ali jaz , z izjemo ene osebe se iz otroštva.

Ce bi, pusti meil, pa bova klepetali?

Odgovor na objavo uporabnika
Rinsf, 12.11.2021 ob 12:13

1. Preveč rada govorim

2. Preveč sem odprta, prehitro vse o sebi povem

Verjetno to ljudi zelo zmoti, nimam nobene družbe, razen svoje družine, stara 50 let. Pa nisem slaba oseba, prijazna, zelo rada dam od sebe, podarim, ampak pri družbi pa nimam sreče, nimam nikogar ki bi me poklical ali jaz , z izjemo ene osebe se iz otroštva.

Si preveč egocentrična? Govoriš preveč in še to samo o sebi? Si vsiljiva? Z besedami in stvarmi? Zakaj pa tako rada daješ? Ker misliš, da si s tem lahko kupiš prijatelje? Vse to zelo odbija.

Torej imaš 1 osebo. Koliko družbe pa misliš, da ima povprečna ženska pri tvojih letih? Sicer pa preveč govorjenja je lahko nadležno, še bolj pač če govoriš ure in ure in ne želiš zaključiti pogovora.

pred leti sem po dooolgem času srečala znanko in sva šli na kavo..v pol ure sem izvedela vse, tudi njene intimne podrobnosti iz spolnega zivljenja..vključno z besedami, ki jih je govoril njen ljubimec…in ni se je dalo ustavit….katastrofa…kaj šele govori ljudem, ki so ji blizu? vsekakor z njo nikoli več ne bi šla na kavo..si takšna morda? ali pa bo govorila naprej stvari o drugih? tudi to je moteče.. če ni nič od tega, si morda preveč iskrena? ampak veš kaj, boljse nobene prijateljice kot take, ki.so super prijazne, čim obrneš hrbet pa je joj..to se dogaja v službi in človek ne bi verjel, če ne bi videl na lastne oči

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close