Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je možno?

Je možno?

Pred nekaj meseci sem zaključila 5 let trajajočo vezo. Nikoli nisem seksala izven resne veze (imela sem le tri), nisem tak tip + preveč me skrbijo razne okužbe in prenosljive spolne bolezni. Nikoli nisem bila za nabiranje številk, vedno sem se v spolnost z moškim spustila, ko sem ga dobro spoznala in zaupala. Ker pa zdaj razmišljam, da v primeru ponovne dolgotrajne samskosti ne želim biti leta in leta brez seksa, kot sem bila pred to vezo (več kot 5 let), in ker nisem pripravljena na kakršnokoli resno razmerje, me zanima, kako realno se vam zdi, da ženska najde nekoga, ki se imata izključno za seks, ampak sta pri tem oba ekskluzivna, monogamna. Torej ne v vezi, ampak zgolj seksualni vezi, kjer sta si pa zvesta. Vem, da je to najbolj stvar zaupanja, kar je pa precej problem, ker se v taki vezi ne spuščaš v druga področja kot to pride v običajnem ljubezenskem razmerju. Ampak ker je seks tudi ena izmed potreb, ki je pri meni bila vedno rezervirana za resno vezo, in ker te najbrž kar nekaj časa ne bom imela (domnevam, ni pa nujno, lajf je vseeno nepredvidljiv), bi to morda zdaj rada poskusila.

Lahko obsojate, ampak ni mi ravno mar za taka mnenja, ker sem zadevo kar dobro premislila. Bi pa prosila, da se izognete moraliziranju in nepotrebnim, neuporabni komentarjem.

Post ni namenjen iskanju nekoga tu gor. Zanimajo me samo mnenja, če bi se tega kot samski kdaj šli. Sama sem bila dolga leta proti, pod nobenim pogojem se kaj takega ne bi šla, celo obsojala sem take. Zdaj rahljam svoje meje, ker mislim, da to sploh ne bi bilo nič tako grozno slabega. Laganje in varanje se mi npr zdi veliko bolj nesprejemljivo. Grem le naproti svojim potrebam, in to na malo manj običajen način.

Kaj menite? Naj iščem že med znanimi obrazi, prijatelji? Najbrž je neznancu težko zares zaupati, da bi se res držal dogovorjenega. Seveda lahko obe strani spoznavata druge, če je to želja, a če/ko pride do kaj seksualnega, bi želela, da se to tudi pove. Pač popolnoma odprte, transparentne karte. In odprtost za posluh seksualnih potreb drugega. Seveda bi si morala biti tudi vizualno všeč.

ne. kot samska sem samska v pravem pomenu besede. spolnost bo spet izključno in samo s partnerjem. s tem, da ko sem v vezi sexam, ker mi je to čudovita predaja ljubljenemu, ne pa da držim dragega od sebe stran. kot mnoge to počnejo, potem pa tej revčki iščejo sex pri drugih. jaaa, tudi meni so že težili iddioti, pa jasno povem, da me fwb pa avanture pa skakanje s cveta na cvet ne zanima. mon je kar pravo mesto, tule se sami neresneži gor potikajo, četudi lažejo o resni vezi. sodobni čas je itak čas za fwb neresnosti, čas je resne veze že davno povozil, ker večina ljudi ni naštelanih na resno vezo.

Mislim, da je izredno majhna moznost, da bo tudi moski monogamen, ce se bosta dobivala samo za seks. Pri moskih to ne gre skoz. Bodo oni vec povedali.

Ker si ženska, ti kot ženska ženski svetujem, da se tega ne greš. Najprej bo seksualna privlačnost, potem se boš zaljubila, vsa v metuljčkih, po dveh letih boš ugotovila, da nimata nič skupnega, razen seksa in se boš spraševala, zakaj si ta leta vrgla stran, če bo več kot 2 leti, ti bo še huje.

Razočarana boš. Ker ženske nismo narejene enako kot moški. Da, on te bo izkoristil za sex, in nič drugega. Moški se znajo držat tega dogovora. Ti si pa ženska. In ženske smo drugačne. Lahko si sedaj misliš, da saj ti se pa ne boš zaljubila. Glej, zagotovo ne boš sexala z enim grdim, plešastim, zavaljenim. Moški bi pa itak izbral katerokoli, če je samo za sex. Lahko je celulitasta, pomarančna koža, strije, malo okroglejša, ni nujno, da ima lep obraz, sam da je. Jaz ti svetujem, da se tega ne greš. Zadovolji se z vibratorjem. Nimaš drame, ne rabiš premlevati čustev. Psihično te bo izčrpalo.

zartra suha veja itak karkoli razen moraliziranja ne zmore. revčica.

Moški izven zveze ne bo zavrnil nobene priložnosti.

Odgovor na objavo uporabnika
fak frendica, 08.09.2025 ob 21:21

Razočarana boš. Ker ženske nismo narejene enako kot moški. Da, on te bo izkoristil za sex, in nič drugega. Moški se znajo držat tega dogovora. Ti si pa ženska. In ženske smo drugačne. Lahko si sedaj misliš, da saj ti se pa ne boš zaljubila. Glej, zagotovo ne boš sexala z enim grdim, plešastim, zavaljenim. Moški bi pa itak izbral katerokoli, če je samo za sex. Lahko je celulitasta, pomarančna koža, strije, malo okroglejša, ni nujno, da ima lep obraz, sam da je. Jaz ti svetujem, da se tega ne greš. Zadovolji se z vibratorjem. Nimaš drame, ne rabiš premlevati čustev. Psihično te bo izčrpalo.

Prav ženske ste najbolj potrebne in izkoriščate sex za svoje priviligije.Ženske bi še otroka prodale samo da šefu lahko potegnete.

kdor išče ta enkrat najde

Anonimno 1892, 09.09.2025 ob 07:29

Prav ženske ste najbolj potrebne in izkoriščate sex za svoje priviligije.Ženske bi še otroka prodale samo da šefu lahko potegnete.

1. Nimam otrok. 2. Imam šefico.

Še en dokaz, da se večina žensk spusti v sex brez čustvene navezanosti.  Kar pa seveda same zanikajo

in če gre po tvoje samo za seks, zakaj bi morala biti monogamna? Če gre samo za seks, si najdi enega poročenega, ta bo sigurno samo za seks. pa te slavne potrebe? Če misliš, da je tvoja potreba samo to, da čutiš nekaj trdega, zakaj si preprosto ne nabaviš dildota in se obdeluješ do nezavesti? Zakaj mora biti človek, če ne boš imela nobenega humanega odnosa z njim? Živali ne smem predlagati, ker bo to zloraba živali. Oz. najboljša ideja po moje je, da začneš svojo češpljo prodajat. Dobila boš seks, pa še kup denarja zraven. Če se boš dobro zverzirala, pa lahko na koncu postaneš še prva dama, glede na današnje trende.

Samo sexala bi rada in od moškega bi rada zvestobo, da ne bo imel drugih? Zdej al se greš resno zvezo in si obljubita zvestobo ali pa odprto zvezo brez ljubezni, samo sexs, samo potem ne moreš pričakovati, da ti bo moški zvest. Ni šans, ali bo hotel resno zvezo ali se v to ne bo spuščal. Ne vem kaj sanjaš, si predstavljaš, za sexs najdeš poročene, vezane ali pa mladce, ki bi skoz.

quote id=”25782271″][/quote]          Ja, imaš te tri možnosti.Katera ti je bolj všèč? Najmanj škode je s ta srednjo.

mijav mijav, 09.09.2025 ob 08:32

in če gre po tvoje samo za seks, zakaj bi morala biti monogamna? Če gre samo za seks, si najdi enega poročenega, ta bo sigurno samo za seks. pa te slavne potrebe? Če misliš, da je tvoja potreba samo to, da čutiš nekaj trdega, zakaj si preprosto ne nabaviš dildota in se obdeluješ do nezavesti? Zakaj mora biti človek, če ne boš imela nobenega humanega odnosa z njim? Živali ne smem predlagati, ker bo to zloraba živali. Oz. najboljša ideja po moje je, da začneš svojo češpljo prodajat. Dobila boš seks, pa še kup denarja zraven. Če se boš dobro zverzirala, pa lahko na koncu postaneš še prva dama, glede na današnje trende.

Srednja možnost.

ce do zdaj nisi mela potrebe za tem, mislim da je brezveze. a to je le tvoja odlocitev. jst se nebi vec nikoli sla neresno. dam ti pa nasvet, tip se mora trudit tudi takrat, ce gre samo za nekaj neresnega. tak se bo potem skos trudil, verjemi;) in ne bo te kar tako izpustil, kar je lahko oboje, plus in minus ???. ce bos pa z nekom ze takoj prvo noc, potem te bo pa verjetno vzemal zdravo za gotovo. odjebal te verjetno ne bo. jaz mislim da se to zgodi res redkim zenskam. pa se to ne vem zakaj. ni mu bil vsec seks… one so verjele po seksu v poroko pa jih je to odbil?.. ne vem. moski te ne bo nikol odjebu, razen ce je gej.

ne se pa tega it, ce si zelo custvena zenska in se lahko zaljubis.

mjav, pa kaj bluzis, sej je jasno napisala, zakaj želi zvestobo – zaradi vseh bolezni. ker ja, vse živo lahko dobiš, še v resni zvezi, ampak je pač veliko manj možnosti. lahko gresta pač oba na test SPB, preden je karkoli.. moj trend je tako imel eno za dve leti. obema je ustrezalo, eksperimentirala sta seksualno, zelo odprta sta bila glede želja.. mislim da v tem nič kaj slabega, če si jasno postaviš in si dovolj zrel. vedno je pa riziko, koga spustiš v to. prej in lažje dobiš nekoga, ki bo svojo žensko s tabo varal, itak.

Nemoralizatorka,

čisto te razumem. Kot pravi kar nekaj zapisov tu gor, je težko vzdrževat seksualno prijateljstvo brez tega, da se (običajno) enemu malo premakne v zaljubljenost. Ljudje se čustveno navežemo. Že v primeru, če bi imela prijatelja, s katerim bi si izmenjevala recimo knjige in zgodbe, ki si jih prebrala, se na človeka navežeš. Seks je pa tako intimna stvar, da ga razen profesionalk in profesionalcev, običajni ljudje ne dojemamo kot zgolj opravilo. Morda drug pristop – tedenska rekreacija. Ja, to poimenovanje si lahko predstavljam kot super primerno.

Najdeš tudi takega, ampak če bo samski, ne bo ekskluzive… Poročen bo boljši.

Anonimno93, 09.09.2025 ob 09:36

mjav, pa kaj bluzis, sej je jasno napisala, zakaj želi zvestobo – zaradi vseh bolezni. ker ja, vse živo lahko dobiš, še v resni zvezi, ampak je pač veliko manj možnosti. lahko gresta pač oba na test SPB, preden je karkoli.. moj trend je tako imel eno za dve leti. obema je ustrezalo, eksperimentirala sta seksualno, zelo odprta sta bila glede želja.. mislim da v tem nič kaj slabega, če si jasno postaviš in si dovolj zrel. vedno je pa riziko, koga spustiš v to. prej in lažje dobiš nekoga, ki bo svojo žensko s tabo varal, itak.

eh ženska je trapasta kot noč. Vse življenje je živela v nekih običajnih odnosih, sedaj pa misli, da se bo lahko zverzirala za seks brez človeške bližine, ker je menda to kar naenkrat postala njena potreba in da bo to prakticirala z nekom, ki bo zvest samo njej, ki ji bo vizualno privlačen, ki bo odprt za njene potrebe, ki bo zaupanja vreden in se bo držal dogovorjenega. V bistvu opisuje popolnega moškega, ki sedaj čaka nanjo in ona ga bo imela samo za seks haha. Zraven bo še iskala “pravega partnerja”. Svetujem, da raje odraste, se posveti prebolevanju stare zveze in resno razmisli, kakšne cilje ima v življenju.

mijav mijav, 09.09.2025 ob 10:26

eh ženska je trapasta kot noč. Vse življenje je živela v nekih običajnih odnosih, sedaj pa misli, da se bo lahko zverzirala za seks brez človeške bližine, ker je menda to kar naenkrat postala njena potreba in da bo to prakticirala z nekom, ki bo zvest samo njej, ki ji bo vizualno privlačen, ki bo odprt za njene potrebe, ki bo zaupanja vreden in se bo držal dogovorjenega. V bistvu opisuje popolnega moškega, ki sedaj čaka nanjo in ona ga bo imela samo za seks haha. Zraven bo še iskala “pravega partnerja”. Svetujem, da raje odraste, se posveti prebolevanju stare zveze in resno razmisli, kakšne cilje ima v življenju.

mjav, polna predsodkov, jaojao. če kdo, glih ti moraliziraš na polno, kaj ja in kaj ne, kdo kaj in kdo ne. prava bednica si.

Jaono, 09.09.2025 ob 10:31

mjav, polna predsodkov, jaojao. če kdo, glih ti moraliziraš na polno, kaj ja in kaj ne, kdo kaj in kdo ne. prava bednica si.

nič ne moraliziram, saj sem naštela vse mogoče predloge, ki so bolj realni kot avtoričino pričakovanje.

Meni na misel ne bi prišlo, da bi iskala nekoga samo za seks. To je zadnje, nimam najmanjše potrebe.

Kolikor pa poznam moške, pa nikakor ne bi bili monogamni, če so samski. Le zakaj?!

Itak da je možno.men so pa všeč ženske ki vejo kaj hočejo in grejo za svojimi potrebami,ta način se mi sploh ne zdi tok mim, velik slabš se mi zdi varanje al pa one night standi.kr tu gre za ekskluzivo.

sam sm imel obdobje enega leta,k sm to mel s frendico ki je bila frišna po vezi.študentski cajti. fajn je blo,ampak sm se zaljubil in pol sva mogla nehat.še dons se spomnim nanjo,fajn dečva je bla. Najtežje pr tem se mi zdi najt res tapravo osebo,k ima podobne želje in da se vse poklapa.

mijav mijav, 09.09.2025 ob 10:36

nič ne moraliziram, saj sem naštela vse mogoče predloge, ki so bolj realni kot avtoričino pričakovanje.

Mjav mjav,pa seveda moraliziraš,pa še kako.pa sodiš kr na hitro tudi rada.sto ljudi, sto čudi, ane?obstajajo tut take zgodbe,js sm med njimi,evo, in ne bir preveč prepričana samo v svoj prav, kr ti bo prej ali slej fajn škodlo.

Tipson786, 09.09.2025 ob 10:45

Mjav mjav,pa seveda moraliziraš,pa še kako.pa sodiš kr na hitro tudi rada.sto ljudi, sto čudi, ane?obstajajo tut take zgodbe,js sm med njimi,evo, in ne bir preveč prepričana samo v svoj prav, kr ti bo prej ali slej fajn škodlo.

pa saj si napisal, da si se zaljubil, torej v končni fazi ni šlo in sam praviš, da je tako osebo zelo težko najti. Obstaja pa en kup drugih možnosti, če govorimo o seksu kot nakupu hrane ali pijače, torej v čem je problem, če avtorica raje only fans odpre in zraven še dobro zasluži, da si bo recimo rešila stanovanjski problem (večno jamranje mladih).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close