Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek je moškim med 30. in 40. letom težko dobiti žensko?

je moškim med 30. in 40. letom težko dobiti žensko?

Sej ne bom povedal ničesar novega: niti normalni ženski, niti normalnemu moškemu ni težko najti primernega partnerja. Problem je, da se ogromno ljudi precenjuje in imajo tudi nerealna pričakovanja glede potencialnega partnerja. Realni ljudje vedno najdejo nekoga zase, nesrečniki z opranimi možgani pa iščejo ideale, ki jih ni, zato so obsojeni na nesrečno življenje, pomagati pa jim ne more nihče.

Mioški je pri 40 še pravi mladenič. Zakaj torej ne bi dobil dekleta? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Oksimoron: Mladi star(c)i — stari mlad(c)i ! 😉

Ni težko in ni lahko dobiti ženske, bolje je biti z njo in upajmo, da je ona voljna biti z nami!
To ni omejeno le na čas med tridesetim in štiridesetim letom.

Niso v razmišljanju naprej, je pa dejstvo, da večino žensk privlačijo malo starejši moški od njih. V tem je keč, zakaj imamo moški veliko let prednosti.

[tema quote=Razpon]Če samo pomislim, pri 25-ih bi se mi kakšen 30 letnik še zdel primeren, 35 ali 40 letnik pa niti v sanjah ne. Pa 30 letnik si lahko najde tudi kakšno malce starejšo, 40 letnik pa težje, vsaj v primeru, če si želi družino. Torej “razpon” + – je odvisen od marsičesa, ampak pri mlajših je večji.

Jaz pa gledam kakšnega prijatelja in nima problema pri 40 letih dobiti 25 letnico…..tako, da ni pri vseh isto……

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close