Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Je morda……

Je morda……

……., moja nosečka, namreč delala je test z Clearblujem, kjer so se v obeh okenčkih pokazali vodoravni črti?

o mater, še navodil ne znajo prebrat…….
dobro, sam da si vedu kam ga vtaknit

Aleksandra.

V navodilih piše, + pozitivno (nosečnost), – negativno, pri nas je pa vodoravna črtica?

Uffff…, zmotu sm se, pri nas je navpična in ne vodoravna črtica, na sej sm že čist zmešan!

Ti skopiram navodila:

Na prvi sličici je v velikem okenčku plus in to je nosečnost, na drugi sličici je pa velik minus ali pa tvoje navpična črtica, to pa ni nosečnost. Malo okence je le za kontrolo, da je test uspešno končan. Skratka, ne reče se kr tko mal brez veze PLUS oziroma pozitiven test.

http://www.lekarnar.com/pdf/products_pdfs_48_original_clearblue.pdf

Sem hotela skopirati navodila, pa ne gre skozi.

V velikem okenčku mora biti plus. Črtica, vodoravna, navpična, pomeni, da ni noseča.

Neugodna.

Zdej mi pa res ni več jasno, sem šel gledat mal forume o teh testerjih, vsak si drugače razlaga, pišejo, če je črtica v velikem okenčku navpična pomeni da je v zgodnji nosečnosti in je sigurno noseča, če pa je minus pa logično da ni, zdej pa vedi?

noben ne more bit tok neumen no………..

dej nes tole v lekarno pokazat pa naj ti tam raztolmačijo

Bova se kr pri ginekologinji naročla, tm bo 100% jasno.

Testerji so različni. Ti si napisal clear blue in tam se dejansko pokaže plus. Imaš pa druge teste, kjer se ob nosečnosti pokaže samo črtica. Kaj točno imata vidva, pa jaz tukaj skozi ekran ne vidim (hvala bogu).
Odtipkaj v gugl ime testerja, pa ni vrag, da ne bodo med prvimi zadetki točna navodila in še kakšna slikca, da vidiš, kako zgleda nosečnost in kako nenosečnost. Pri Clear blue sta v navodilih dve sličici in na testerju, ki kaže nosečnost, je tak velik plus.

Pa načeloma, ko ženska dela test, je ITAK v zgodnji nosečnosti a ne. Tko natančni pa testerji niso, da bi ti še tedne nosečnosti izpisali 🙂 Reagirajo na prisotnost hormonov, pa če je teh veliko ali malo.

Vodoravna črtica pri + je odvisna od števila dni po oploditvi. Več dni je od tega, bolj močna je. Torej, važna je pokončna črta!

Lepo nosečnost ti želim in čestitke!

Res je noseča! CESTITAM!!!!

Tocno tako je test pokazal tudi meni 2 tedna nazaj. Ker nisem bila zihr sem ga cez 4 dni ponovila in je bila pokoncna crta se bolj modra, vodoravne pa skoraj ni bilo videti.

Srecno!

Govorim za clear blue

Evo da vam sporočim, ponovno sva naredila test s CB, in lej ga zlomka, pokončna črta zelo močna, vodoravna pa manj, ampak je sklenjen plus…….

Evo da vam sporočim, ponovno sva naredila test s CB, in lej ga zlomka, pokončna črta zelo močna odebeljena, vodoravna bolj tanka osvetljena, ampak je sklenjen plus…….

Čestitke.

Takole izgleda….

Hvala! Srečn da je kej! :O))

Vidim, ja 🙂 Super.

Čestitam, obema!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close