Je med.over.net SDS-ovsko trobilo?
Kar je največja ironija je to, da so kult osebnosti, fenomen Velikega vodje, ki ima vedno prav in pojem
“en vodja, ena partija” značilni skoraj izključno za komunistične režime. Sam JJ se je učil od Partije,
potem je samo veter malo obrnil in rezultat je SDS….
Ni vprašanje kdo ga voli, to so tisti, ki ne morejo preboleti enumja prejšnjega sistema in verjamejo, da
zdaj so pa oni na vrsti, da odločajo za vse druge. Vprašanje (zame) je pa to, zakaj ga še vedno podpira
tistih nekaj izobraženih in inteligentnih ljudi v stranki? Saj nekatere je že srečala pamet in so šli, ampak
precej jih pa še ostaja?
Men so pa najbolj smesni tisti, ki zacnejo z:
– sicer nisem janševec, ampak
– do zdaj sem volil leve, ampak
– politike sicer ne spremljam ampak
– mi je vseeno za leve in desne ampak….
Potem pa udari z najbolj prozorno desnicarsko parolo ali manipulacijo. Zakaj? A vas je sram, da nosite svojega idola globoko v srčku?
No sej ene par SDS-ovcev je ok. na forumu. Recimo Whitecow je ok., tud tist Blaz…. včasih normalno piše, potem je ene par takih, ki so očitno na strani SDS, se pa, da z njimi kej podebatirat. Navsezadnje ni vse tisto kar pišejo fata morgana, je tudi nekaj resnice.
Tisto pa kar sem videl, kakšni modeli se zbirajo za podporo Princu teme in tisti, ki javno sežigajo knjige (ok. kupili si so jo za svoj keš, torej imajo pravico, da jo zažgejo) je pa štala od ljudi. Ve se pa, da so tudi nacisti javno sežigali knjige.
Ene par nas je pa takih, ki se nam gabi politika in manipulacija z obeh strani, in radi provociramo pravoverne z obeh smeri. So pa stvari, ki se meni zdijo pravilne in jih podpiram, ne glede s katere strani pridejo. Kar se linkov tiče, jih pa z največjim veseljem pripopam, če se o kakšni reči ne piše, pa bi se moralo. Kar se migrantov tiče… zdaj jih imamo, je kar je, bodo pa počasi postali nervozni tisti, ki jih hočejo, ko se bodo zadeve začele dogajat.
diploma na FDV, doktorat na Kosovu, vmes bil v partiji, pisal za Mladino, ma nezakonske otroke. Voli ga pa folk, ki sovraži FDV in Kosovarje, partijo, Mladino in vse, ki ne živijo po katoliških načelih.
Hahahahahahaha.[/quote]
Kaksen doktorat??[/quote]
[img]http://img.rtvslo.si/_up/upload/2015/10/06/65250794_photo_457543_20151006.jpg[/img]
Človek ne more več povedati svojega mnenja, ne da bi dobil etiketo, da je plačanec neke stranke, da je rasist itd?
Ker se je v Šenčurju zbralo 3.000 protestnikov, preveč po mnenju levice, naj bi to menda organizirala SDS in izrabljala sebi v korist,
ko so se na Kotnikovi zbrali vidni predstavniki politike kot so Kučan, Fajonova, Štrukelj & company v družbi oborožene ekstremne levice, takih očitkov ni bilo.
Po vsej Evropi desnica dobiva podporo, ker levica dela proti lastnim ljudem. So res tako slepi ali računajo na strahovlado s prepovedmi, kaznovanjem itd, da bomo na koncu mi tisti, ki bomo bežali pred diktaturo!
Forum nikakor SDS-ovsko trobilo. Imam na sumu, da so ga uničili ravno zaradi plačancev, ki so vsakodnevno izvajali desničarsko propagando in se jih drugače ni dalo ustavit. SDS ima brez tega foruma (ki ga bere samo še peščica ljudi) bistveno manjšo publiko.
Lastnik foruma je isti kot lastnik Žurnala, BTW.
eneparnas, 02.03.2016 ob 10:44
Ene par nas je pa takih, ki se nam gabi politika in manipulacija z obeh strani, in radi provociramo pravoverne z obeh smeri. So pa stvari, ki se meni zdijo pravilne in jih podpiram, ne glede s katere strani pridejo. Kar se linkov tiče, jih pa z največjim veseljem pripopam, če se o kakšni reči ne piše, pa bi se moralo. Kar se migrantov tiče… zdaj jih imamo, je kar je, bodo pa počasi postali nervozni tisti, ki jih hočejo, ko se bodo zadeve začele dogajat.
Bral sem 2 dni nazaj, da je v enem letu prišlo v Slovenijo kar 36.000 tujcev (skoraj 2% prebivalstva). In vsi tiho so bili.
Ko človek na domofone pogleda priimke, dosti si sicer mehki č spreminja v trdi in podobne neumnosti, je tako mogoče še 1/3 priimkov Slovenskih. Po statističnem uradu sodeč to niti ne čudi… In Slovenci kot Slovenci bolj prijazni do teh tujcev kot do sonarodnjakov. Potem pa razumi to “logiko”. Kot so včasih rekli, naj sosedu krava crkne, če jo že sami nimamo. (favšija ni ravno lepa reč…)
Rtvslo ima že dva dni na prvi strani, da je zambijski zastavonoša slovenskega rodu kot da je to novica svetovnega formata. Če bi vsak Slovenec šel v Zambijo in imel tam otroka z Zambijko ne vem kaj bi to prineslo dobrega za prihodne rodove in za državo… Podobno tudi ostali levi mediji poveličujejo podobne reči… Saj nimam nič proti ampak kaj je to tako “zanimivo” pa ne vem.
Mislim, da niti Bratuškova niti Fajonova nimata za moža Slovenca, tako da škoda besed…
če bi določeni imeli več narodne zavesti, ne samo da se ne bi poročali s tujci, tudi tožarili ne bi v Bruselj, da Slovenija dobi manj nepovratnih sredstev, ker ne glede ali si opozicija ali koalicija, še vedno predstavljaš isto državo…
Pa gledam isto te mlade, med sabo se “ne” najdejo, “nimajo” časa, so “fini” oziroma “fine” punce, dame, fantje… po drugi strani se pa preko aplikacij ali na morju zapletajo z neznanci… Če pa znanko, sošolko, sosedo, ki je samska vprašaš za pijačo, si pa čuden… a bejž no.
Forum je zaprt za komentiranje.