Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Je Marko topli brat ?

Je Marko topli brat ?

Ja, to ti je napisala uporabnica foruma, ki te je malo prej izzvala, da dokažeš “svoj prav”.
Konkretna trditev, konkretno vprašanje, odgovora pa (očitno) nisi sposoben ponuditi. Bravo.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Hahahahaaaaa…kir folk tle gor 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Vidiš, pa se le v nečem strinjava. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Jst se jokam od smeha prisežem 😀

marko NI topli brat … on je MRZLA sestra. — bemtiš, a moram res samo jaz vse kar je pametnega napisati

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jst se jokam od smeha prisežem :D[/quote]
Jokaš se od smeha in tožiš Primožu, da te jaz nadlegujem. Ti lažnivec ti. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Res je, tebe sem zatožil, nje pa ne bom. Ti me ne boš nikoli uspel spraviti v smeh, pa nima veze kok se trudiš. Preveč si dolgočasen osebek / iztrebek.

Saj moj namen ni, da tebe spravljam v smeh. Saj nisem tvoj klovn, lejga no. Mene ti pa vseeno dostkrat nasmejiš. Pa to ne pomeni, da si klovn. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A so spet tisti dnevi v mescu? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close