Je Marko topli brat ?
Saj prej ni bil, to je postal šele, ko je tebe v zobe prijel……
[/quote]
Se strinjam z Onetom. Ne spomnim se, da bi bil Marko kadarkoli do kogarkoli nesramen.
Te pa znajo tukaj do marsičesa pripraviti…To je pa res.[/quote]
Pripravijo že, pripravijo. Pojedli pa potem ne bi, kar so skuhali. Ah, ta današnja mladina.
Tipično razmišljanje nekoga, ki se ni sposoben prilagodit, pogledat vase in svoja dejanja in posledice, ki jih sam povzroči. Ni sposoben prevzeti odgovornosti za svoja dejanja/bessede, zato pobegne in drugje dela enako naprej, dokler spet ne pobegne drugam. Tako razmišljajo ljudje, ki niso sposobni resne zveze, odnosa, ker niso sposobni sprejemati odgovornosti nase. Vse so krivi drugi.
Nesramen mogoče ne, tečen ko driska pač. Kako sicer reči tipu, ki piše cele dneve neke duhamorne dolgovezne analize vsakega posta v vsako temo? Z istimi besedami. Nekdo nekaj napiše. Marko ga citira, mu replicira, postavi 10 vprašanj. In tako v krog. To je anti-debata. Pojasnjuje, sprašuje, razčlenjuje, išče analizo vsake ebsede in uspava večino udeležencev.
Če bi bili na tem forumu samo Markoti, kako bi debata zgledala??? Se kdo to kdaj vpraša, slučajno???
Forum držimo pokonci Matkic, Sadni, Dater, katenjka, moja malenkost, pa še kdo. Brez nas bi že zdavnaj utonil v sivilo dolgčasa.
Meni pa se zdi kar precej razburkano. Eni bi kar odšli s foruma, tako visoki valovi so se dvignili. :)) Se pa delno se strinjam z zadnjim stavkom. Brez naštetih bi res bilo dolgočasno. Tudi vi sami pa bi se zdolgočasili brez nas.
Torej, o Marku :
1. Svetuje ljudem kako si najti punco. Zaseda 7. mesto na MONu po številu komentarjev.
2. Pravi, da je v zvezi. Zaseda 7. mesto na MONu po številu komentarjev.
3. Pravi, da ima prijatelje. Zaseda 7. mesto na MONu po številu komentarjev.
4. Pravi, da je športnik. Zaseda 7. mesto na MONu po številu komentarjev.
5. Pravi, da hodi v službo. Zaseda 7. mesto na MONu po številu komentarjev.
,…
Laaaažeejooooo kaaaaliiiiiifoooooornijaaaaaaaa
Nesramen mogoče ne, tečen ko driska pač. Kako sicer reči tipu, ki piše cele dneve neke duhamorne dolgovezne analize vsakega posta v vsako temo? Z istimi besedami. Nekdo nekaj napiše. Marko ga citira, mu replicira, postavi 10 vprašanj. In tako v krog. To je anti-debata. Pojasnjuje, sprašuje, razčlenjuje, išče analizo vsake ebsede in uspava večino udeležencev.
Če bi bili na tem forumu samo Markoti, kako bi debata zgledala??? Se kdo to kdaj vpraša, slučajno???
Forum držimo pokonci Matkic, Sadni, Dater, katenjka, moja malenkost, pa še kdo. Brez nas bi že zdavnaj utonil v sivilo dolgčasa.[/quote]
Veš, vedno ko obkljukam tisto strinjam se s pogoji uporabe… se počutim kot navadna lažnivka. V resnici nikoli ne preberem tistih pogojev. Ne vem, kaj v njih piše, mogoče za ta forum velja kakšna posebna konvencija, da se tu izkazuje sovraštvo, nikoli ljubezen.
In ker sem menda ena redkih, ki nazorno pokaže oboje in ker veš, da si mi pri srcu, si bom dovolila tole: Si se kdaj vprašal, če bi bili vsi na forumu Spiderji? Mislim, da bi bil forum ravno tako siv in dolgočasen.
Super fant si, ampak si prevzeten in nepotrpežljiv.
Mogoče za nekaj časa odložiš Karamazove in vzameš raje Zločin in kazen?
Če je Marko obseden s komentiranjem (glede na to, da je do 7. mesta prilezel), si ti (Sadni) obseden z njim. On komentira svašta, ti pa se v neskončnost ukvarjaš z njim, celo takrat, ko podajaš replike na komentarje drugih.
Vprašanje je kdo je začel…
si ti kdaj slišal za VERIŽNO REAKCIJO…[/quote]
Seveda sem. Ampak sem se naučila, da tudi verigo lahko precvikaš. Če hočeš.
Vprašanje je kdo je začel…
si ti kdaj slišal za VERIŽNO REAKCIJO…[/quote]
Seveda sem. Ampak sem se naučila, da tudi verigo lahko precvikaš. Če hočeš.[/quote]
Ti se pa itak kar naprej nekaj po nepotrebnem oglašaš vmes, pa nikoli ne napišeš nič pametnega na sam topic.
Tako kot jaz ne preberem vseh tvojih postov, imaš tudi ti možnost, da ne bereš mojih.
Te pa izzivam, da mi nalepiš post, v katerem sem kogarkoli vprašala, s kakšnim uspehom so izdelali maturo. V nasprotnem primeru se moja trditev glasi: Lažeš.
Moja trditev pa se v v vsakem primeru glasi : butasta si.
Aja, pa upam, da Robi zrihta tisto statistiko, da vidim, kako pogosto spremljaš moje komentarje <3
Moja trditev pa se v v vsakem primeru glasi : butasta si.
Aja, pa upam, da Robi zrihta tisto statistiko, da vidim, kako pogosto spremljaš moje komentarje <3
http://www.youtube.com/watch?v=xhrBDcQq2DM%5B/quote%5D
Torej si lažnivec. Super.
Forum je zaprt za komentiranje.