Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Je Marko topli brat ?

Je Marko topli brat ?

Dej Marko, v vsaki temi na Monu mi slediš pa mi citiraš komentarje. Isto si danes naredil pri Spiderju. Tip ti govori, da ti nebo več odpisaval, pa ga kar še naprej citiraš. Sumljivc si, samo priznati si nočeš.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Očitno ti taka pozornost podzavestno zelo paše, saj si še temo odprl njemu na čast 😀 Še vedno nisem šur, če sta Sadni in Spajder ena in ista oseba, kamot pa lahko rečem da je Spajder njegov starejši brat, Sadni se bo pa inteligentnega fajtanja mogu še naučit. No … če ima kapacitete, jasno.

Tip mi govori, da mi ne bo odpisoval, pa to še kar naprej dela. Isto velja zate. Kakšen ded je to, da ne držiš besede?
Njemu ni treba odpisovat, tebi tudi ne. Jaz bom pa še vedno odpisal, komurkoli bom želel. Saj so edino debate, kjer se mnenja “tepejo” smiselne. Sicer si lahko le kimamo. :))
Lahko si pa odpreta svoj privat forum in brišeta dol tiste, ki bodo imeli karkoli drugega povedat, kot vidva. Ne vem, na katerega zločinca me že to spomni. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Izpasti inteligenten na forumu je ziher veščina, ki si jo želi pridobiti vsak ne-poženščen moški.

In ne nepaše mi njegova pozornost. Še Primožu sem šel pisat na zasebca naj ukrene kaj glede tega, da me bo ta smrad končno pustil pri miru. Želim si, da bi obstajala kšna block funkcija tu gor, da bi lahko sporočila določenih avtorjev dal na ignore.

Krivokljunčica, tebi se kisa. jaz in Ljubljančan ista oseba, on moj brat, alo, si na glavo padla?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jap!

Meni je tudi všeč Spiderjev linijski vbod in postavitev nazaj v “gard”.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Aja in v ta namen si šel odpret temo o meni, ker si želel manj pozornosti od mene. Se ti to zdi inteligentno dejanje?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Želel sem slišati še mnjene o ostalih kaj si mislijo o tebi in opazil, da nisem edini, ki imam probleme s tabo. Zadovoljen z odgovorom ?

Pa nisi ti še prejle govoril, da ti ni pomembno mnenje ostalih? Hmmm. Spet strel v svojo nogo Sadni. 🙂

Pejt ti raj v lekarno po tablete. Poslabšalo se ti je stanje…

A to ti narediš, ko ti zmanjak argumentov? Meni ni treba. Jih imam vedno na zalogi. Argumente mislim. :))

Figurativno mišljeno, nooo 🙂

Kakšne argumente pa imaš na zalogi? “Mogoče pa”, “kaj pa če”, s tem največkrat začneš neki svoj argument, v nadaljevanju pa negiraš vsako izjavo citiranega, pa če je butasta ali pa ne. Če ne bi imel okrog sebe izvirnih sofuromašev, ki ne vem, zakaj se še trudijo in speljejo pogovor stran, bi že bilo davno vsega konec. Ja ja, mogoče pa..

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Katenjka, moj argument je bilo vprašanje Sadnemu, zakaj je odprl temo omeni, če ne želi moje pozornosti, niti ga ne zanimajo mnenja drugih, kot je pisal v sosednji temi. Potem, pa me je poslal po tablete, ker ni znal odgovorit. Je kr šok, ko je človek neiskren do sebe. Ti lahko zmanjka sape, ne samo argumentov. 🙂
Pa sem mislil, da bi ti to lahko razumela.

Marko je certificiran nakladač. Praviloma ko pridem na te strani in opazim, da se je spet v večini tem razpisal, me totalno mine, da bi poste odpiral in raje vse skup zaprem. Bi ga še nekak prebavljal, če bi vsaj napisal kaj pametnega, svojega in uporabnega, ne pa teoretizira do onemoglosti. To je moje mnenje in mi ni mar če je topel!

Še dobro, da nam je Mitko zdaj pokazal, kako se “prakticira”. Da ne bomo le teoretizirali. :))

Mitko ti naj pove, da ima vsaka miška svojo muziko.

Ne morem verjeti, da si lahko tako gnilo gobezdalo od človeka! Sramota od uporabnikov, ni drugega za rečt!

Ne morem verjeti, da si lahko tako gnilo gobezdalo od človeka! Sramota od uporabnikov, ni drugega za rečt![/quote]Saj prej ni bil, to je postal šele, ko je tebe v zobe prijel……

Eh te bo že izpljunil kot te je še vsak doslej….. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne morem verjeti, da si lahko tako gnilo gobezdalo od človeka! Sramota od uporabnikov, ni drugega za rečt![/quote]
No, kaj je pa tebi na živec stopilo? Lahko bi lepše govoril, a zdaj je izpadlo kot, da gobezdaš.

Ne morem verjeti, da si lahko tako gnilo gobezdalo od človeka! Sramota od uporabnikov, ni drugega za rečt![/quote]
Kar sprijazni se s tem. Človek, ki mu ni para v najedanju, ampak kaj ko to lahko počne samo prek neta. Že samo zaradi tega se ti ni potrebno razburjat.

Aja, on top of that imamo pa še moderatorja, ki podpira to njegovo obnašanje. Mislim, da se bo počasi potrebno poslovit od tega foruma. Preveč retardiranih ljudi na enem kupu pa to.

Ja Sadni, res je, zato mi ne najedat. 🙂 Lepo se obnašaj in lepo boš obravnavan. Ta lekcija ti lahko še kako koristi v življenju.

Ne morem verjeti, da si lahko tako gnilo gobezdalo od človeka! Sramota od uporabnikov, ni drugega za rečt![/quote]Saj prej ni bil, to je postal šele, ko je tebe v zobe prijel……
[/quote]

Se strinjam z Onetom. Ne spomnim se, da bi bil Marko kadarkoli do kogarkoli nesramen.
Te pa znajo tukaj do marsičesa pripraviti…To je pa res.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close