Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Je Marko topli brat ?

Je Marko topli brat ?

Čim, ko zagleda moj vzdevek se mu že cedijo sline, to da me bo citiral ob vsakem komentarju je že tako in tako jasno. Dobil sem občutek, kot da mi ves čas nekdo diha za ovratnikom, počutim se ogroženega.

Lep primer tega je tema na forumu “Življenje ah to življenje” :

http://med.over.net/forum5/read.php?27,8639253,8649658,quote=1#REPLY

Ne verjemite mu, da ima punco, to je laž, jaz sem tista oseba ob kateri mu zaigra srce. Mislim, da je Marko prekrit toplovodar, zato pa tudi ves čas omenja, da je v zvezi. It makes sense :S

http://www4.slikomat.com/13/0415/oo-8999.jpg

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Čim, ko zagleda moj vzdevek se mu že cedijo sline, to da me bo citiral ob vsakem komentarju je že tako in tako jasno. Dobil sem občutek, kot da mi ves čas nekdo diha za ovratnikom, počutim se ogroženega.

Lep primer tega je tema na forumu “Življenje ah to življenje” :

http://med.over.net/forum5/read.php?27,8639253,8649658,quote=1#REPLY

Ne verjemite mu, da ima punco, to je laž, jaz sem tista oseba ob kateri mu zaigra srce. Mislim, da je Marko prekrit toplovodar, zato pa tudi ves čas omenja, da je v zvezi. It makes sense :S

http://www4.slikomat.com/13/0415/oo-8999.jpg%5B/quote%5D
problem je hujši.
ti si prikriti toplovodar.
ker vse, kar tipi napišemo jemlješ kot potemcial, da ga fašeš.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nikjer nisem omenjal, da ga kdo rad faše. Preveč si se vživel v zgodbo :S

zanikanje je ravno to … neizpolnjene mokre nočne sanje

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ti boš vedel kaj več povedati o tem :S

Zelo dobra tema, upam da ne bo šla v spam… Marko, je to res tisti jogi, ki si ga kupoval lani poleti?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Kakšno ima to zvezo ?

Robi, pusti to temo. Ta je res odlična. Deluje tako terapevtsko. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sadni, ti me spominjaš na otroka, ko mu kak drug otrok reče, da mu ne bo posodil lopatke, ta pa teče k mamici zatožit in to ponavlja v nedogled. Namesto, da bi vprašal, zakaj ne dobiš lopatke ali pa bi šel k drugim otrokom. Te lekcije nekako nisi dobil. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, saj veš, na koga ali kaj ti tu nas spominjaš.. ampak zdaj smo tu vsi sočustvujemo s tabo, ko si tako dolgo skrival v sebi ljubezen do bližnjega… lepo plemenito čustvo cccccc

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Priznam Katenjka. Meni ni problem priznat, posebej med tistimi, ki verjamejo le tisto, kar njim ustreza. :))

Marko zate…ups
[youtube]_WF6nMTVfbY[/youtube]

Zdaj pa ne vem več, kdo koga osvaja. :))

Jaz sem nekaj časa pecala Marka, pa ni trznil, meni je tudi sumljiv, da je mavrični. :))))

Daj nam zaupaj kako si to počela?
A si šla peč piškote? In niso ratal?
Eh Antilopca jaz se ne bi s takim hvalil.… :))))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Eh Antilopca jaz se ne bi s takim hvalil.… :))))))))[/quote]

Sem ga želela impresionirati s svojimi komentarji, pa je ostal hladen. ;)))))))

Eh Antilopca jaz se ne bi s takim hvalil.… :))))))))[/quote]

Sem ga želela impresionirati s svojimi komentarji, pa je ostal hladen. ;)))))))[/quote]
ojej … in sedaj si kaj — sama s sabo nezadovoljna, ker nisi nezadovoljna z Markom — to pa res zna biti kriza

Eh Antilopca jaz se ne bi s takim hvalil.… :))))))))[/quote]Sem ga želela impresionirati s svojimi komentarji, pa je ostal hladen. ;)))))))[/quote]Eh, nisi domiselna in slabo bereš, on trza le na piškote, saj smo že x krat brali kolikokrat mu jih njegova speče….
Bolje bi bilo, da bi naštudirala čim več receptov in kaj spekla pa bi ga gvišno ujela na te sladkosti…. :))))
Mogoče princes krofe? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sem ga želela impresionirati s svojimi komentarji, pa je ostal hladen. ;)))))))[/quote]Eh, nisi domiselna in slabo bereš, on trza le na piškote, saj smo že x krat brali kolikokrat mu jih njegova speče….
Bolje bi bilo, da bi naštudirala čim več receptov in kaj spekla pa bi ga gvišno ujela na te sladkosti…. :))))
Mogoče princes krofe? ;)[/quote]

Ali pa pijano nevesto….:))

Antilopa, pa veš da si me kdaj tudi impresionirala. Ni to, da me ne bi. Ampak saj veš kako je, sitega težko nahraniš, pa če še tako dobro kuhaš. 🙂

Sem ga želela impresionirati s svojimi komentarji, pa je ostal hladen. ;)))))))[/quote]
ojej … in sedaj si kaj — sama s sabo nezadovoljna, ker nisi nezadovoljna z Markom — to pa res zna biti kriza[/quote]

NM-3W, se mi zdi, da ti vedno zgrešiš ritem ostalih sodelujočih tu na forumu. Mi plešemo tango, ti pa polko. :))

ojej … in sedaj si kaj — sama s sabo nezadovoljna, ker nisi nezadovoljna z Markom — to pa res zna biti kriza[/quote]

NM-3W, se mi zdi, da ti vedno zgrešiš ritem ostalih sodelujočih tu na forumu. Mi plešemo tango, ti pa polko. :))[/quote]
se kar strinjam s tvojo ugotovitvijo.
btw: polka je vesel, poskočen ples
tango pa … izraža žalost, zafrustriranost … bedno življenje

Polko zna plesat vsak bimbo, tango pa ne…Sicer pa ne vem, kaj je v tangu žalostnega. Verjetno ga zato plešejo na tekmovanjih, da bi spravili gledalce v slabo voljo. :)))

poguglaj zgodovino in nastanek tanga.

Sumim, da mu babica peče piškote v kuhinji, medtem, ko se on izživlja nad tipkovnico v dnevni sobi. V zvezi pa je, samo ne z žensko. Šlo naj bi se za zvezo na daljavo, s fantom, ki ga še ni srečal v živo. Ker ga pa ta fant ignorira zadnje čase in mu ne nudi dovolj ljubezni, se mu pa misli maščevati, tako da si bo dobil mene. Pri Spiderju mu je že spodletelo, zdaj pa sem jaz njegova glavna tarča. Nevem, morda se pa motim…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close