Je Marko topli brat ?
Čim, ko zagleda moj vzdevek se mu že cedijo sline, to da me bo citiral ob vsakem komentarju je že tako in tako jasno. Dobil sem občutek, kot da mi ves čas nekdo diha za ovratnikom, počutim se ogroženega.
Lep primer tega je tema na forumu “Življenje ah to življenje” :
http://med.over.net/forum5/read.php?27,8639253,8649658,quote=1#REPLY
Ne verjemite mu, da ima punco, to je laž, jaz sem tista oseba ob kateri mu zaigra srce. Mislim, da je Marko prekrit toplovodar, zato pa tudi ves čas omenja, da je v zvezi. It makes sense :S
Čim, ko zagleda moj vzdevek se mu že cedijo sline, to da me bo citiral ob vsakem komentarju je že tako in tako jasno. Dobil sem občutek, kot da mi ves čas nekdo diha za ovratnikom, počutim se ogroženega.
Lep primer tega je tema na forumu “Življenje ah to življenje” :
http://med.over.net/forum5/read.php?27,8639253,8649658,quote=1#REPLY
Ne verjemite mu, da ima punco, to je laž, jaz sem tista oseba ob kateri mu zaigra srce. Mislim, da je Marko prekrit toplovodar, zato pa tudi ves čas omenja, da je v zvezi. It makes sense :S
http://www4.slikomat.com/13/0415/oo-8999.jpg%5B/quote%5D
problem je hujši.
ti si prikriti toplovodar.
ker vse, kar tipi napišemo jemlješ kot potemcial, da ga fašeš.
Sadni, ti me spominjaš na otroka, ko mu kak drug otrok reče, da mu ne bo posodil lopatke, ta pa teče k mamici zatožit in to ponavlja v nedogled. Namesto, da bi vprašal, zakaj ne dobiš lopatke ali pa bi šel k drugim otrokom. Te lekcije nekako nisi dobil. 🙂
Marko, saj veš, na koga ali kaj ti tu nas spominjaš.. ampak zdaj smo tu vsi sočustvujemo s tabo, ko si tako dolgo skrival v sebi ljubezen do bližnjega… lepo plemenito čustvo cccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Priznam Katenjka. Meni ni problem priznat, posebej med tistimi, ki verjamejo le tisto, kar njim ustreza. :))
Daj nam zaupaj kako si to počela?
A si šla peč piškote? In niso ratal?
Eh Antilopca jaz se ne bi s takim hvalil.… :))))))))[/quote]
Sem ga želela impresionirati s svojimi komentarji, pa je ostal hladen. ;)))))))[/quote]
ojej … in sedaj si kaj — sama s sabo nezadovoljna, ker nisi nezadovoljna z Markom — to pa res zna biti kriza
Daj nam zaupaj kako si to počela?
A si šla peč piškote? In niso ratal?
Eh Antilopca jaz se ne bi s takim hvalil.… :))))))))[/quote]Sem ga želela impresionirati s svojimi komentarji, pa je ostal hladen. ;)))))))[/quote]Eh, nisi domiselna in slabo bereš, on trza le na piškote, saj smo že x krat brali kolikokrat mu jih njegova speče….
Bolje bi bilo, da bi naštudirala čim več receptov in kaj spekla pa bi ga gvišno ujela na te sladkosti…. :))))
Mogoče princes krofe? 😉
Sem ga želela impresionirati s svojimi komentarji, pa je ostal hladen. ;)))))))[/quote]Eh, nisi domiselna in slabo bereš, on trza le na piškote, saj smo že x krat brali kolikokrat mu jih njegova speče….
Bolje bi bilo, da bi naštudirala čim več receptov in kaj spekla pa bi ga gvišno ujela na te sladkosti…. :))))
Mogoče princes krofe? ;)[/quote]
Ali pa pijano nevesto….:))
Antilopa, pa veš da si me kdaj tudi impresionirala. Ni to, da me ne bi. Ampak saj veš kako je, sitega težko nahraniš, pa če še tako dobro kuhaš. 🙂
Sem ga želela impresionirati s svojimi komentarji, pa je ostal hladen. ;)))))))[/quote]
ojej … in sedaj si kaj — sama s sabo nezadovoljna, ker nisi nezadovoljna z Markom — to pa res zna biti kriza[/quote]
NM-3W, se mi zdi, da ti vedno zgrešiš ritem ostalih sodelujočih tu na forumu. Mi plešemo tango, ti pa polko. :))
ojej … in sedaj si kaj — sama s sabo nezadovoljna, ker nisi nezadovoljna z Markom — to pa res zna biti kriza[/quote]
NM-3W, se mi zdi, da ti vedno zgrešiš ritem ostalih sodelujočih tu na forumu. Mi plešemo tango, ti pa polko. :))[/quote]
se kar strinjam s tvojo ugotovitvijo.
btw: polka je vesel, poskočen ples
tango pa … izraža žalost, zafrustriranost … bedno življenje
Sumim, da mu babica peče piškote v kuhinji, medtem, ko se on izživlja nad tipkovnico v dnevni sobi. V zvezi pa je, samo ne z žensko. Šlo naj bi se za zvezo na daljavo, s fantom, ki ga še ni srečal v živo. Ker ga pa ta fant ignorira zadnje čase in mu ne nudi dovolj ljubezni, se mu pa misli maščevati, tako da si bo dobil mene. Pri Spiderju mu je že spodletelo, zdaj pa sem jaz njegova glavna tarča. Nevem, morda se pa motim…
Forum je zaprt za komentiranje.