Je lahko ovira
raziskava? tudi prav. 🙂
drugače pa Miha, ja tebi so že zdaj ovira njeni otroci, drugače ne bi tega spraševal. torej bejži in si najdi takšo, ki nima otrok.
a bo tvojo okolica bila z njimi in njo ali ti?
če ti je važno, kar pravi okolica, potem ti dajem spet isti nasvet; najdi si takšno, ki še nima otrok. kajti kaj kmalu se ti lahko zgodi, da boš začel verjeti okolici, če bodo kakšne težave z otroci… torej moraš pri sebi odločno razčistiti ali sprejmeš to žensko v paketu ali ne. ti si tisti, ki lahko izbiraš! njeni otroci te možnosti nimajo!!!
poznam moškega, ki je ‘vzel’ prav takšno žensko, kot si jo spoznal ti. v paketu. in lahko rečem, da imam čudovitega očeta. 🙂
to vse skupaj je postalo precej bolano!
najprej je treba pri vdovi pazit, kakšni so stiki z očetom… no comment. res je boljše, da bi kdo kdaj kaj prebral… in še nekoliko razumel povrhu.
potem norčevanje iz prometnih nesreč in celo vdov! bolano! skrajno!
Miha tebi pa le to; pravilno odločitev ti želim. In ne, ni vedno lahko. Vendar tudi ni vedno lahko če imaš samo svoje otroke. In ne pozabi, da so otroci samo odraz odraslih… Če jih boš ti spoštoval, bodo tudi oni tebe.
Ker imam dve dobri prijateljici, ki sta žal že vdovi, lahko napišem, ne da bi izpadla nesramna, da otroci zagotovo niso ovira, če imaš rad otroke – in glede na to, da bi jih rad imel, ti očitno niso ravno mrzki. Pomembneje od teh otrok je, kako je z njo, pomembno pa je tudi, kako se ti spopadaš z dejstvom, da je njen mož mrtev – so ljudje, ki menijo, da je to najhujša “konkurenca”.
res, neumno od mene, da to pozabim, ampak je zanimivo kako so nekateri zaničljivi do drugih že ob najmanjši napaki. Vzemi si Bibitko za vzgled, recimo. Ona se je samo nasmejala.[/quote]
verjetno sem res preveč burno reagirala. ljudje na takšno pisanje različno reagiramo, kar je ponavadi odvisno od naših lastnih izkušenj. bibitka se je nasmejala, meni na žalost pri tem ni do smeha.
ne razumem pa kaj si pozabil. a to, da mrtev oče ne more imeti stikov z otroci?! prepričana sem, da ne verjameš v para pojave. torej si le nepozorno bral… kot si prebral mojo reakcijo, ki ni bila namenjena samo tebi, temveč temu kako daleč se je tema pripeljala. še vedno sem prepričana, da je vsaj popolnoma nekulturno odpeljana tema.
Forum je zaprt za komentiranje.