Je lahko ovira-drugi del
je pa tudi res, da je veliko bolj sprejemljivo (vsaj meni) če je ženska neuma (no saj v resnici nobena ni) kot pa moški. če je pa še lepa (pa saj smo vse) pol pa itak je vse sprejemljivo.
neumen moški pa je kot bi jedel juho brez soli :))) meni je taka juha bljaaaaaaaak :))))[/quote]
Je pa bolj zdrava 🙂
Meni se zdi večja ovira preveč pameti kot premalo. Pa odvisno, v kakšni kombinaciji je ta “neumnost”, če gre še za pomanjkanje smisla za humor, je to za marsikoga nepremostljiva ovira, za koga pa morda celo prednost, da ima večji “mir” in laže uveljavlja svojo.
Zelo odvisno, skratka, tako od vpletenih kot od ostalih lastnosti.
Tako kot si lahko pameten, da ti že škoduje, si lahko po drugi strani neumen v lastno korist.
po moje so oči starejše kot pamet in pamet je samo pomoč očem.
ko je postal človek, človek, to pa je takrat, ko je pričel misliti, je ugotovil-a, da mu je lažje, če misli.
tako je tudi danes in sam mislim, da je ta zadnja pomoč (pamet) bolj in dalj uporabna kot “estetske vrline”, ki v bistvu nimajo meril.
dejstvo pa je, da človek (m in ž) v telesnih oblinah samo vidi dobro možnost za potomstvo, ki pa je glede na pamet lahko zmota:)
Forum je zaprt za komentiranje.