Je korona načela vaše odnose?
Nikakor nimam nic proti cepljenim, samo ne mene silit in izsiljevat, da sem manj izobrazena, ker nisem, imam visoko izobrazbo naravoslovne smeri, ne mi govorit, da si zasluzim hudo prebolevanje, ker nisem cepljenja, samo ne mi s takimi nizkimi argumenti, sem stara malo nad 30 let, sem tudi prebolela corono. Absolutno sem za, da se cepijo starejsi ljudi, rizicne skupine in tisti, ki se res bojijo corone, absolutno sem proti tistim, ki se cepijo samo zaradi potovanj, ugodnosti in proti ljudem, ki sedaj mislijo, da ne rabijo vec skrbet za distanco, maske, higieno. Ti slednji bodo v jeseni najbolj nevarni za tiste, ki se pa cepit ne smejo iz taksnih in drugacnih zdravstvenih razlogov.
Zelo skepticna pa sem glede cepljenja postala takrat, ko so dali v javnost, da se je v zdravstvu cepilo najvec zdravnikov, to je takoj po novem letu, zakaj hudica so dobivali se pol leta dodatke, ce pa niso bili vec v nevarnosti?!
Zelo zanimiv je Milgramov eksperiment. ki se poigrava s človeško psiho. 60% ljudi je pripravljeno povzročiti gorje drugim. Nekaj je napisano v Wikipediji (https://sl.wikipedia.org/wiki/Milgramov_eksperiment), so pa originalni filmi na to temo na Youtube. In sedaj pritiskajo ravno na takšne tipke.
“Ko boste zboleli, vam bodo zdravstvene ustanove morale nuditi pomoč, četudi ste poprej kričali, da so morilci.”(??!!)
Tudi cepljenim ljudem z mocnimi stranskimi ucinki nudijo pomoc, ceprav podpisejo, da so za svoje zdravje po cepljenju odgovorni sami in ne zdravstvo ali farmacija.Ce bomo zboleli, imamo vso pravico obiskati zdravnika, saj placujemo zdravstveno zavarovanje!!!
VESELE DODATKE SE NAPREJ VAM ZELIM, UPAM, DA SE VAM SPLACA… 🙁
Forum je zaprt za komentiranje.